- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Tedavi olsun bence. Olmayan seyleri kafasinda kurup, size hakaret ediyor. Kisilik bozuklugu yasiyor. Kiskanc biridir kesin. Cunku kiskanc erkekler boyle kafasinda kurup kurup durur.
Canım enbüyük problem beni heryerde giriş çıkış kartı olarak kullanması.
Annesinin evine pekala yalnızda gidrbilir genelanlamda. Başka akrabasınada ama gitmiyo. Çünkü o nerde? Tabi bizi beğenmiyo, bizi sevmiyo gibi saçma salak şeyler söylüyolar.
Halbuki beni sevmeyen kendilerinide sevmemem için ellerinden geleni yapıyolar.
1 duyuyosam 5 duymuyorum söylediklerini ama bende biyere kadar
Ahanda evliya gibi kızım yeminle. Birden söverken cüce çağanoz diyesim geldi ne kadar haklıymışım yarabbi
Pffff boşasan da kayıp değil kısa erkekler beni hiç açmaz. 2. kocayı 1.80 1.90 al da gözün adam görsün be kızım
aaaaa eşim uzun ama bana da nedense kısa erkekler daha estetik geliyor.
kendim de kısayım ondan mı torpil geçiyorum bilemem.
ama yine de kısaların hakkında böyle konuşmayalım
T triskadan nagmeler seni biliyorum. Ne kadar mantıklı olduğunu..
sorunlarınızı tam olarak bilmiyorum. Diğer konularını hatırlayamadım ama Allah yardımcın olsun.
Dengesiz ve aileci bir erkekle baş etmek çok ama çok zordur.
Ancak şu konuda Türk kadını ile ortak paydada buluşuyorsun;evlendikten sonra erkeklerin aileleri tatladınır, ballanır, kaymaklanır. Önceden ağzına babasını almayanlar tapar duruma gelir.
O yüzden aileden uzak halletmeye çalışmalısın. Kpederin terbiyesizin önde gideniymiş.
benim de kpederim öyle.Ailesi kıymete binsin onda bir problemim yok ama biraz adaletli olunmalı diye düşünüyorum.
Baban niye gelmedi dediğimde babam bu eve kaç kere geldiki gibi abuk bi bahane sundu. Halbuki okadar çok geldiki gece gündüz farketmeksizin geldi.
sen kardeşimi aramadığın gitmediğin için gelmediyi söylemeyi bile dolandıra dolandıra ensonunda söyledi.
Ağzını asla kapatmayan bir babaya sahip anneside arkadan şakşakçı çenelerine kendisi dahi tahammül edemiyo. Sussunlar laf söylemesinlerde mutlu olsunlarda tek derdi o.
hastalığınızı yeni öğrendim.
ya insan grip olunca eşine trip atıyor azıcık ilgilenmeyince.
o yüzden düşün taşın önerimi geri çekiyor ve bu adamı hayatından çıkar diyorum.
hani şey derler ya o hesap;
gölge etmesin de başka ihsan istemem.
bu adamın sana hayrı yok anladığım, bari yanında olup ailece can sıkmasınlar.
benim de kpederim öyle.
Zataline baba bile demiyorum. Layık değil çünkü.
Eşime de diyorum: senin baban ama ben sevmeme hakkına sahibim.
Ne arıyorum ne soruyorum. Zaten bizden uzak yaşıyor. Allah'a bin şükür.
Eşlerimizin arasındaki fark benim eşim bir şey demiyor bana ama içten kızdığını biliyorum. Ama Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım. Sen politik olmak zorundasın sanki bu durumda.
Yani yüzlerine canım, cicim çaktırmadan bildiğini yapmak gibi.
Tek sorun ailesiyle bence harcama ilişkinizi.
Dugun takilari kadinin diye biliyorum.
Eve girememesi bunu lehine cevirirmi bilemem bosanirken.
gerci en iyisi bile bosanirken cirkeflesebiliyo.
Bosverin bu kadar ince ayrintili dusunmeyin.o sizin hakkiniz zaten.davada bile sizin isteme hakkiniz var.sonucta evlenmissiniz anlasamayip bosaniyosunuz dolandirmadinizya adami.eger ciddiye bindiyse eve bile girmesini engelleyebilirsiniz.Takı olarak kalsa benimdi ama şimdi para olarak durduğu için ortak olabilir mi ?
Takıları bozdururken şukadar tuttu diye bi yazılı belgede yok elimde.
Git babanin uzerine aldir hesabi, senin adina hesapta olmasin. Olsun bitsin telasin kalmasin
Takı ları zaten dugun cd sinden bakarakta hakim gelinin uzerindeki takilari geline verdiriyor, babanin yolladığı paranin yanindan dahi gecemez zaten,, ama dedigim gibi git aktar hepsini baska yere, kafan rahat etsin guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?