- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
bu dediğini yapmak istiyorum eskiden bu his hemen gelirdi içime şimdi gelmiyoCnm burada kim ne derse desin, senin harekete gecmen gerekiyor.
Biz kadinlar guclu olmak zorundayiz.
Tamam bugune kadar cok sikintin olmus olabilir, altindan kalkamayacagini dusunuyor olabilirsin.
Hatta devam edecegini ve kurtulamayacgini da dusunuyor olabilirsin.
O zaman yapman gereken ne, silkilenip, ben ne istiyorum demek.
Ardindan bu isteklerini gerceklestirmek icin hareket gecmek kaliyor cnm.
Sen kadinsin ve guclu olansin, oncelikle buna kendini inandirmalisin.
nasıl insanlar bu insanlar,sizi bu genç yaşta bukadar tüketmişler,hiçbirşey kendii bedeni sıhhatinizden psikolojik sağlığınızdan önemli değil,yapmayın ne olur,görüşmeyin bu insanlarla ..size bukadar huzursuzluk veren insanları hayatınızdan çıkarıcaksınızki rahat nefes alabilesiniz..
kocişim bugün çicek almış banaEşinizden memnunsanız gereksiz 3.kişiler yüzünden bitkin yorgun hissetmeyin kendinizi. herşeyin çözümü var ama o çözüm yolu hemen bulunamıyor ne yazıkki. siz kendinizi toparlarsanız doğru çözümü bulursunuz. güçlü olmaya çalışın. o insanların derdi belli ki gücünüzü yontmak. izin vermeyin. ben bunun üstesinden kendi kendime gelemem diyorsanız psikolojik destek alın ve eşiniz dahil kimseye bunu söylemeyin. herşey daha kolay olucak görüceksiniz.
offf çok zor gerçekten... yaşın çok genç hala geç kalmış değilsiniz. eşin de düzeleceğini söylüyormuş. önce sağlığına kavuş. takma kafana başkalarını. eşin sen oğlun temiz bir sayfa açın. inan ki hayatta hiçbir şey insanın sağlığından mühim değil. ben de bir konu açmıştım senin yaşadıklarını okuyunca kendi derdim çok anlamsız geldi. güçlü bir insansın eşine oğluna sarıl...
Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Hayat suratına bile bakmaya tenezül edilmeyecek insanlar için kendini yıpratamayacak kadar kısa ve güzel. İlk önceliğin kendin olsun hayatta. Kimsenin ama hiiçkimsenin seni üzmesine izin verme ...Eşin de dahil.
Bu arada çok geçmiş olsun inşallah MR sonuçların temiz çıkar. Bu arada oğluşunun ne rahatsızlığı var kaç yaşında...
selam arkadaşalr ayrı konu açmak istemedim yine burdayım 2haftadır çıldırmak üzereyim yazsammı buraya bilemedim.
eşimin ailesinden kırmak istemediğim bir kişi evine davet etti bugün gittim ve tüm sülale ordaydı gittiğim anda pişmanoldum ama ........geri kaçamadım
saydım arkadaşlar tam 9kişi laf soktu rekor kırıyorum resmen.
size hiç iki saat içinde 9kişi laf soktumu güliyimmi ağlıyımmı şaşırdım.eşim dertli olduğumu bile bile grip buarada uyuyo benden kaçıyo biliyorum uyanıkken dertleşmedik
beni suçlar gb sustun demi yine dedii tartıştık.
oğlumda yine hasta
pskologa gidiyim desem oğlumu kime bırakıcam.çözüm bulamıyorum çok kötüyüm sabahtan beri dua ediyorum ağlıyorum ,çok yalnızım hç bi arkadım derdimi sormuyo
annemle babam çok yaşlılar sölemek istemiyorum ama
onlara sarılıp ağlamak istiyorum burnumda tütüyolar
5yıldır hiç susmadımki .biaz haksızlığa ve laflara karşı alerjiliyim pat die cevabı veririm.ama çok yorgunumbak canım umursamaz rollerine gireceksin. onlara tek cevabın ya karşı laf sokmak ya da sana ne demek olacak. Artık kötü gelin olacaksın. Şimdiye kadar sustun sustun da ne oldu? gözlerinde daha değerli mi oldun? hayır. Aksine olan sana oldu hastalandın değil mi? şu saatten sonra kendine odakla, kendine bak. sağlıklı olmak en azından senin çocuğuna karşı bir sorumluluğun o yavru için ayakta olmalısın. Allah korusun sana birşey olsa çocuğuna bakacaklar mı sanki? üvey anne elinde ya da yurt köşelerinde heba olur yavrucak.
Biliyorum senin için zor ama lütfen bu tip insanların seni değersizleştirmesine veya kendini değersizmiş gibi hissetmene asla izin verme..Laf yarışına girme derim sonu gelmez..Uzayıp gider..Kendine odaklan..Ne biliyim bir kursa git ,çalışma durumun olursa çalış diyicem ama çocuk problem olur dersin..Eğitime odaklan bu da terapi gibi oluyor inan bana..Onlara sinirlenecek ve hatta söylediklerini dinleyecek kadar zamanın bile olmaz..Beynin o kadar dolu oluyorki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?