- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Evet haklısınız insan acılarına yöneliyor sanki eviymiş gibiBöyle konular bana biraz saçma geliyor. Atı alan üsküdarı geçmiş. Evlenmiş barklanmış, çoluk çocuğa karışmış eski sevgilileri düşünmek anlamsız, faydasız.
Unutamasa, seni hatırlasa ne olacak ki şu saatten sonra? Ne gibi bi getirisi var sana? Demek ki, evlenmeyi çok istiyormuş. Bulmuş kafasına göre birisini, beğenmiş de evlenmiş gitmiş. Hemen de evlenmemiş, 10 ay geçmiş nerdeyse Temmuz'dan Nisan'a kadar.
Senin de karşına yakışıklı, ilgini çeken birisi çıksa adını bile anmazsın da işte insanoğlu, boşa dram yaratmayı biraz seviyor galiba.
Sadece evlenmek için evlenen insan için kişiler önemli değil amaçlar önemlidir amaçlar degisince yanındaki kişiler de değişir düşüncesine inanıyorum ben de. HaklısınızCevapla butonu var cevap vermek istediğiniz kişinin mesajınin altındakini kullanın bu şekilde bildirim de gitmiş oluyor.
Sadece evlenmek için evlilik isteyen birinden kurtulmuşsun. Geçmiş olsun. Önüne bak.
Benim en sevmediğim insan tipi bunlar bulunduğu şeklin kabıni alırlar bukalemun gibidirler. Insanın kriteri olur zevki olur bi standardı olur. Pat diye ömrünü biriyle birleştirmek karaktersizlik bu kadar anında uyum sağlanabiliyosa.Sadece evlenmek için evlenen insan için kişiler önemli değil amaçlar önemlidir amaçlar degisince yanındaki kişiler de değişir düşüncesine inanıyorum ben de. Haklısınız
Hayatta her insanın bir ruh eşi olduğuna inanıyorum. Birbiriniz için doğru insanlar olsaydınız şu anda siz evli olurdunuz. Beyfendi kendi adına doğru insanı bulmuş ki evlenme kararı almış. Erkekler kadınlar gibi geçmişe ya da bir kişiye takılı kalan gerçekten sevmeden evlilik kararı alabilecek varlıklar değiller. 9 ay yeni bir ilişkiye başlayıp bir insanı tanıyıp evlilik kararı alınabilecek bir süre. Özetle beyfendi kendi için doğru insanı bulmuş. Umarım siz de doğru insanla karşılaşırsınız. Artık evlenmiş ve başkasına ait olan bir adam için, beni hatırlıyor mu beni sevdi mi sevmedi mi gibi konuları düşünmek bile bana etik gelmiyor. Bu saatten sonra yapılacak tek şey mutlu olmasını dileyip geriye hiç bakmamak olurMerhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)
Ben seni çok iyi anlıyorum , sanane ki evlenmiş gitmiş diyemiyorum böyle denilecekse sevgi ve ilgiyi inkar etmek olur benceÇok haklısınız artık bunlar gereksiz geliyor hayırlısı olan olsun herkes için ona da mutluluklar diledim sadece .Ama insan bazen sadece sorguluyor ve başka bakış açılarina ihtiyaç duyuyor
Tabiki hayır ama haddinden fazla söz verip nidalara çıkaran birisi için soruyorum bunuSiz sizin kocanız eski sevgililerini özlesin hatirlasin unutamasin ister misiniz ?
EvetBen seni çok iyi anlıyorum , sanane ki evlenmiş gitmiş diyemiyorum böyle denilecekse sevgi ve ilgiyi inkar etmek olur benceevlenmek için evlilik yapıldığını da en iyi yaşayan bilir, verilen sözler ve kime tutulduğunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?