Bittiğini anlamadan

Temmuzdan nisana çok kısa bir süre değil aslında.
Yani niyeti evlilikmiş seni ikna edemeyince bulmuş başkasını evlenmiş.

10 ay bence gayet makul bi süre tekrar evlenmeye kalkmak için
Zaten adam her ilişkiye ciddi bakıyormuş
Beklentileri uyan birini bulunca da evlenmiş
Sizi daha niye düşünsün?
Ayrıca hangimiz birine aşıkken söz vermedik ya da verilmedik ki gerçekten?
Mesela bana hiç şimdi seviyorum ama ilerisi için bi şey diyemem diyen sevgilim olmadı 😂

Evlenseydiniz mutsuz olacaktınız bence. Yani hayat görüşünüz farklıymış anladığım kadarıyla.
Onun için de biriyle evlenmek önemli imiş kimle olduğundan ziyade. İnsanların aklına ara ara geliyordur emek verdiği ilişkilerin neden bittiğini tam anlamıyor veya kabullenmek bazen zor geliyordur. Hele şu anda o evli sizin de sevgiliniz yokken daha bir aklınıza geliyordur eskiler.
Ama artık geride kaldı hepsi bence iyi yanlarından bakın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Kendinizi o yönde geliştirin zira ev hanımı olmak istemiyorum yazmıştınız kararlarınızı devam ettirin kesinlikle.
Umarım doğru kişi çıkar karşınıza.

Erkeklerin bu kadar duygusal olduklarını sanmiyorum. Unutma ve yeniden başlama konusunda bizden başarılılar bence. Bitirip tekrar yeni bir hayata baslayabiliyorlar.
Konu sahibi ayrıca biriyle devam ederken de erkekler ikinci bir ilişkiye başlayabiliyorlar maşallahları var cidden😬😬

Tabiki ona karşı olumsuz bir temennim yok mutlu olsun iyilikler onunla olsun .Sadece size sormak istedim Geçmiş geçmişte kaldı sadece onlar bir anİ ve bitti gitti sorgulamak ya da eksik aramak manasız
Geçmiş geçmişte kalıyor. Normal olanı bu. Kalmıyorsa bu herkese haksızlık.
Kendi adıma benim de pek çok biten ilişki, hayal kırıklığım oldu ama isimleri cisimleri yaşananlar bitti gitti. Umurumda da değil. Böyle olmasa en başta evlendiğim insana haksızlık.
Siz de bunları düşünmek yerine önünüze bakın. Fayda getirmez. Sizi aşağı çeker

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)

Adam evlenip gittiğine göre neyin peşindesiniz. Şimdiye kadar çoktan kendinize yeni bir hayat kurmuş ve hayatınızı düzene sokmuş olmalıydınız. Konu onun sizi sevip sevmemesi değil sizin kendi hayatınıza yatırım yapmamanız .

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)
Bir arkadaşım mayıs ayında gelinlik aldı bir hafta sonra nişanlısı ayrıldı ve 1 sene olmadan evlendi. Erkekler böyle hemen unutabiliyor, ya da hayatına bakmak istedi

Açıkçası o ilk önce çok uğraştı ben evliliğe hiç olumlu bakmadım ama bazen ona da hak veriyorum evlilik yaşi geldi isini kurmus Ciddi dusunuyordu beni annesiyle tanıştırdı. Ama benim de elime mesleğimi almadan ve kariyerim daha belli olmadan birisine evet diyemezdim çünkü aileme borcum.var o kadar okuttular yokluk içinde nasıl okul biter bitmez evleneyim iş yok güç yok şuan da işsizim evdeyim geçmişi düşünüyorum Ama seven insan her türlü beklerdi demek ki Evlenmek icin evlendi bunu biliyorum .
adam evlenmiş olay bitmiş.eski sevgilizde olsa şu an evli bir adamı düşünüyorsunuz farkında mısınız?unutun kendi hayatınıza bakın

Ya ben de buna kıl oluyorum ; "evlenmek için çok ısrar etti, ayrılınca hemen başkasıyla evlendi"
Yani ne yapsın, amacı evlenmekmis,sizinle olmamış. Kendiyle evlenmeye niyetli bir kızcağız bulmuş, evlenmiş.
Adamın nihai amacı evlilikmis yani. Belki de genç yaşta baba olmakti hayali. İki yılı zaten sizinle boşuna gitmiş (hiç mi konusulmadi mezun olunca ne olacak diye, o da ayrı hikaye) , e iki yıl da yasınızı mi tutsun?
Coktaaaaan unutmuştur sizi. Siz de unutun elalemin kocasını, atanın güzel bir yere, paranızı ezin- biriktirip gezin:) ilerleyen yıllarda niyeti 'evleneyim de bekâr kalmayayim' olmayan, laf olsun diye değil,sizinle ömür gecirmek için evlenmek isteyen biriyle tanışırsiniz elbet.

*Hariçten gazel okumuyorum, benim de hayatımda melaike bir adam vardı. Daha benimle tanışmadan önce x ülkesine taşınmakti hayali. Aşık olup tanıştık, harika bir sene geçirdik. Ama hem x ülkesinde yaşamak istiyordu hem de tez vakitte evlenmek . Bense yani,ne taşınmak istiyordum ne de gençliğimin baharinda evlenmek. Bu sebeple aramıza soğukluk girdi, ayrıldık.
Bir buçuk, iki sene sonra hem x Ülkesine taşınmıştı,hem de evlenmişti.
Gerçekten hayatıma girmiş ve beni en mutlu etmiş insan olmasına rağmen ben haberini aldığında çok sevindim ve ne doğru bir karar verdiğimi anladım . Çünkü devam etsek ya ben istemedigim-hazir olmadığım bir hayata dalacaktim sırf sevdiğim için , ya da o hayallerinden vazgeçmek zorunda kalacaktı.
Gerçekten gerek yok.
Siz de böyle düşünün , unutmaya calisin

İstediği kadar sevmiş olsun veya unutmamış olsun evlenmiş gitmiş işte siz daha bunu düşünüp ne yapacaksınız? İnsanlar sevebilir de sonra ayrılabilir de sonra başkasını sevebilir, başkası ile bir hayat kurabilir. Siz de yeniden seveceksiniz ve güzel bir yuva kuracaksınız ileride inşallah.

EVLİ bir adamın sizi özleyip özlemediğini ne yapacaksınız?

Erkekler bizim kadar geçmişe dönük yaşamıyorlar, o mutsuz ya da seni özlüyor olsa emin ol evli de olsa, sana bir şekilde ulaşırdı. Demek ki mutlu eşiyle, söylediğin gibi Allah da mutlu mesut etsin :) bence sende bunları aklından silip önüne bak :)

Konunun özeti:
Komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür.
Kaçan balık büyük olur.

Hayatına anlam katacak bir amacı,
kendini gerçekleştirdiği bir uğraşı,
işi-gücü olmayınca eski defterleri açıp muhasebe yapar insan...
Acaba? Sorusuyla zihnini meşgul eder.
‘Evlenmek için evlendi’ diye savunma mekanizması çalıştırarak kendini rahatlatmaya çalışır.

Tavsiyem: Kendinize iş, hobi, meşguliyet bulun.
Hiç bir şey bulamıyorsanız gönüllü yardım organizasyonlarında görev alın ki ruhunuz doysun.

Not: Yorumlarınızdan, size yapılan yorumlara verdiğiniz cevaplardan anlık duygu değişimine ve etki altına alınmaya müsait bir yapınız olduğu yönünde izlenim edindim.
Kendinizi iyi tanımaya odaklanmanızda fayda var.

Hayatta her insanın bir ruh eşi olduğuna inanıyorum. Birbiriniz için doğru insanlar olsaydınız şu anda siz evli olurdunuz. Beyfendi kendi adına doğru insanı bulmuş ki evlenme kararı almış. Erkekler kadınlar gibi geçmişe ya da bir kişiye takılı kalan gerçekten sevmeden evlilik kararı alabilecek varlıklar değiller. 9 ay yeni bir ilişkiye başlayıp bir insanı tanıyıp evlilik kararı alınabilecek bir süre. Özetle beyfendi kendi için doğru insanı bulmuş. Umarım siz de doğru insanla karşılaşırsınız. Artık evlenmiş ve başkasına ait olan bir adam için, beni hatırlıyor mu beni sevdi mi sevmedi mi gibi konuları düşünmek bile bana etik gelmiyor. Bu saatten sonra yapılacak tek şey mutlu olmasını dileyip geriye hiç bakmamak olur

Ruh eşi varsa da hiç bulamayanlar var demekki ya da ruh eşi yok

Adamın derdi evlilikmiş, sizi sevdiğini düşünmedim. Siz neden düşündünüz, iki kuru lafına binaen mi?

Ve tabi bir de evlenmek için evlenmiş gibi bir tabir kullanmak da etik değil. Bizler hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz birileri de bizim eski sevgilimiz. Yarın siz de kendiniz için doğru insanı bulup evlendiğinizde evlendiğiniz adamın da bir geçmişi olacak ve siz sadece onun size anlattığı kadarını bileceksiniz. Peki siz evlendiğiniz adamın sizinle evlenmiş olmak için evlendiğini aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını falan düşünmek ister misiniz? Elbette ki hayır. O yüzden siz de başkalarının evliliklerine saygı duyun ve evlenmiş olmak için evlendi gibi bir tabir kullanmayın ki yarın öbür gün siz de böyle bir tecrübeyle sınanmayın. Çok hassas olsaydınız, ya da adamın sevgisini sorguluyorsunuz ama siz gerçekten seviyor olsaydınız zaten o adamla evlenirdiniz. İnsan gerçekten aşık olduğu zaman, dur bi koşullar tam olsun öyle evleneyim demiyor sen yeter ki yanımda ol biz birlikte her türlü koşulu sağlarız diyor. Siz adam sizden vazgeçemez bir köşede sizi bekler sanmışsınız, adam kendi yoluna bakınca bunu kabullenememişsiniz gibi duruyor.
Adam okulu bıraksın, ev hanımı olsun istemiş. Aşkından da ölse, kimse hayatını biri için değiştirmemeli. Öyle yapıp yarananı, mutlu olanı daha görmedim. Asıl adam sevse beklerdi, asıl seven adam sevdiğinin hayalleri gerçekleşsin ister, onu daha güçlü görmek ister. Evlendiyse ev hanımı olabilecek birini bulmuş evlenmiştir. Bence de bu durumda en mantıklısı bu olmuş. Adam istediği gibi birini bulmuş evlenmiş, ne güzel. Mutlu son. Daha ne?

Erkekler yapiyo boyle... yabancisi turku farketmiyor bam bam evleniyolar. Unutmus da olabilir unutmamista. Her ikisi icinde uzun uzun yazabilirim ama sevgili konu sahibi kimseye faydasi yok. O hayatini kurmus mutlu ya da mutsuz yolunda, sizinde yeni bir aska dusmeniz icin bu konuyo unutmaniz gerekir. Eski iste o kadar :)

Ve tabi bir de evlenmek için evlenmiş gibi bir tabir kullanmak da etik değil. Bizler hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz birileri de bizim eski sevgilimiz. Yarın siz de kendiniz için doğru insanı bulup evlendiğinizde evlendiğiniz adamın da bir geçmişi olacak ve siz sadece onun size anlattığı kadarını bileceksiniz. Peki siz evlendiğiniz adamın sizinle evlenmiş olmak için evlendiğini aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını falan düşünmek ister misiniz? Elbette ki hayır. O yüzden siz de başkalarının evliliklerine saygı duyun ve evlenmiş olmak için evlendi gibi bir tabir kullanmayın ki yarın öbür gün siz de böyle bir tecrübeyle sınanmayın. Çok hassas olsaydınız, ya da adamın sevgisini sorguluyorsunuz ama siz gerçekten seviyor olsaydınız zaten o adamla evlenirdiniz. İnsan gerçekten aşık olduğu zaman, dur bi koşullar tam olsun öyle evleneyim demiyor sen yeter ki yanımda ol biz birlikte her türlü koşulu sağlarız diyor. Siz adam sizden vazgeçemez bir köşede sizi bekler sanmışsınız, adam kendi yoluna bakınca bunu kabullenememişsiniz gibi duruyor.
Türkiyedeki evliliklerin yarısı çeşitli sebeplerden dolayı evlenmiş olmak için yapılıyor, insanlar evlenmeye karar veriyor birini buluyor ve evleniyor, özellikle erkekler, başka toplumlar için geçerli olabilir ancak bu

Back
X