Ya ben de buna kıl oluyorum ; "evlenmek için çok ısrar etti, ayrılınca hemen başkasıyla evlendi"
Yani ne yapsın, amacı evlenmekmis,sizinle olmamış. Kendiyle evlenmeye niyetli bir kızcağız bulmuş, evlenmiş.
Adamın nihai amacı evlilikmis yani. Belki de genç yaşta baba olmakti hayali. İki yılı zaten sizinle boşuna gitmiş (hiç mi konusulmadi mezun olunca ne olacak diye, o da ayrı hikaye) , e iki yıl da yasınızı mi tutsun?
Coktaaaaan unutmuştur sizi. Siz de unutun elalemin kocasını, atanın güzel bir yere, paranızı ezin- biriktirip gezin:) ilerleyen yıllarda niyeti 'evleneyim de bekâr kalmayayim' olmayan, laf olsun diye değil,sizinle ömür gecirmek için evlenmek isteyen biriyle tanışırsiniz elbet.
*Hariçten gazel okumuyorum, benim de hayatımda melaike bir adam vardı. Daha benimle tanışmadan önce x ülkesine taşınmakti hayali. Aşık olup tanıştık, harika bir sene geçirdik. Ama hem x ülkesinde yaşamak istiyordu hem de tez vakitte evlenmek . Bense yani,ne taşınmak istiyordum ne de gençliğimin baharinda evlenmek. Bu sebeple aramıza soğukluk girdi, ayrıldık.
Bir buçuk, iki sene sonra hem x Ülkesine taşınmıştı,hem de evlenmişti.
Gerçekten hayatıma girmiş ve beni en mutlu etmiş insan olmasına rağmen ben haberini aldığında çok sevindim ve ne doğru bir karar verdiğimi anladım . Çünkü devam etsek ya ben istemedigim-hazir olmadığım bir hayata dalacaktim sırf sevdiğim için , ya da o hayallerinden vazgeçmek zorunda kalacaktı.
Gerçekten gerek yok.
Siz de böyle düşünün , unutmaya calisin