bittiiiii

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
eşimle boşanıyoruz ..
o kadar çok dolmuşumki sayesinde tebrik ediyorum onu.. son damla taşırdı sabrımı herşeyi.. eğerki hatalarını devam ettirmeseydi ben hala kendimi üzücektim...
4.5 yıllık evliyiz..
ama 3-3.5 yıl öncesi evliliğimiz bitti karı koca hayatımız herşeyimiz bitti .. nedense kiloluymuşum istemiyormuş.. o gece idrak edemedim ama artık herşeyi kavrıyorum ...
ailemin yanına geldim onca fedakarlığıma rağmen hiç değerimin olmaması .. üstelik ki kayınpederim kaynanamda beni suçluyor suçlu benmişim gitmemem gerekirmiş ...

Sadece kilolusunuz diye mi oldu tüm bunlar?

Sadece kilolusunuz diye mi oldu tüm bunlar?

aa birde içki olayını unuttum ...
kaza yapmıştı .. parada yoktu .. altınlarımı bozdum .. arabayı tamir ettirdik .. 3 milyar kalmıştı bana diyorki bi yerden bulamazmıyız bende o gün heryerden herkezden para arıyorum .. salaklık ya benimki ..
sonra arife günü gece dışarda içmiş beyimiz hemde ne içiş .. yolu zor görüyor .. dalga geçer gibi benimle facesinede içkili resimlerini koymuş tam alemde anlıcanız .. bende açtım ağzımı yumdum gözümü ...
şimdi ne konumdayız ?
evlenmeden önceki ailevi pürüzleri vuruyor yüzüme senin ailen öle yaptı benim ailem böle davrandı ..
al evde senin olsun altınlarda senin olsun bilmemne bilmemne ...

anlamadim 4 senedir esin senle kilolusun diye birlikte olmuyor muydu?
ALLAHIM daha neler görecegiz, daha nasil dengesiz ve vicdansiz kocalara sahit olacagiz burda.

Sadece kilolu olduğun için evliliğini sürdürmek istemeyen bir adam var karşında ve sen evini terk ediyorsun. Keşke davayı açıp evden onun gitmesini sağlasaydın. Evi terk ederek onu haklı duruma getiriyorsun bildiğim kadarıyla. Oysa saçma sebeplerle evlilik hayatınızı bitiren eşin. Tabi başka sorunlarınız varsa bilemem....

gecenin 2 30unda kuzenim geliyor tee nerden beni almaya ağzını açıpta birşey demiyor.... bütün gece film izledi ...

Facede alem resimleriymiş,kazaymış,hepsi teferruat.

4 yıllık evliliğinizin 3,5 yılı kilolarınız yüzünden kardeş kardeş geçmiş gitmişse zaten çoktan bitmiş evliliğiniz.

e siz kiloyu 6 ay içinde mi aldınız?evlendiğinizde zayıf mıydınız?:26:

Nasıl böyle söyleyebiliyor sevıp almadı mı sizi ne demek kılolusun dıye yatmamak?Onun kımbılır nerelerınde
ne kusurlar vardır da sen sevgınden bırsey dememıssındır,pes dogrusu ya.Hayırlı olsun dıyecegım ılk kez
bosanan bırıne.Allah kurtardı senı .Ama evden gıtmesen o gıtse ıyıymıs.

Sen arabasinda uyusturucu bulundugu halde terk etmedin o seni sismansin diyemi birakiyor .

O pis insandan kurtuldun dua et

Kurtulmuşsun.
adamın insanlığı noksan baksana.
ne uğraşmaya değer ne de uğraşsanda bi işe yarar....

Kilo verilirde canım insanlık alınır mı????
Defolsun gitsin hayatından hiç üzülme.
Adam olamamış ki sana koca olsun.

kendimi boyna bişilere veriyorum aklıma gelmesin diye .. bazen oluyoor bazen olmuyooor

Eşinizin üzerinde uyuşturucu bulunmuştu ben de hatırladım konuyu...

İnşallah bu defa bitirirsiniz diyeyim,
zira bitiren yine siz degilsiniz eşiniz...

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun hakkında baksana 3 bucuk seneden bahsedıyosun azmı ayrıca kıloyu bahane etmesıde ılgınc olmus sen evlendıgınde nasıldınkı 6 aydamı aldın o kıloları yoksa evlendıgın gıbımısın eger aynıysan zaten bısey demeye hıc hakkı yok yıne yokda gercı..sen cekmıssın cekecegını zaten bosver bence hııc takma kafana bıdahamı gelıcez dunyaya:)

çok tuhaf nedenlerden dolayı ayrılmaya karar vermişsiniz nasıl olurda bir erkek şişman diye bir kadına dokunmaz onca yıl şaşılacak iş doğrusu sende az zayıflasaydın madem bunca yıl içinde
insanlar ne kadar zorluklara sıkıntılara katlanıyorlar yuvalarını kurtarmak için bunları hiç duymadınmı
savaşmak lazım
hangi erkek söylemez ki düğün arefesi seninkiler şunu yapmadıda böyle yaptıda olur arkadaşım olur
sabır et savaş erkekler tuhaf varlıklardır
çoğumuz onların bu enteresen karekterlerine sabır bazı zamanla katlanarak geçiriyoruz ömrümüzü

bence kilo bahane
herhalde başka sorunlarınız var
belkide kin besliyo sana içten içe, anlatımından öyle sezdim
bi kaç kilodan daha önemli sorunlar, içki gibi, saygının bitmesi gibi, olabilir mi?
kv ve kp seni neden suçluyor, kilolu olduğun için değil herhalde

giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir...
ben gideni değil ,giden beni kaybetmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…