eşimle boşanıyoruz ..
o kadar çok dolmuşumki sayesinde tebrik ediyorum onu.. son damla taşırdı sabrımı herşeyi.. eğerki hatalarını devam ettirmeseydi ben hala kendimi üzücektim...
4.5 yıllık evliyiz..
ama 3-3.5 yıl öncesi evliliğimiz bitti karı koca hayatımız herşeyimiz bitti .. nedense kiloluymuşum istemiyormuş.. o gece idrak edemedim ama artık herşeyi kavrıyorum ...
ailemin yanına geldim onca fedakarlığıma rağmen hiç değerimin olmaması .. üstelik ki kayınpederim kaynanamda beni suçluyor suçlu benmişim gitmemem gerekirmiş ...
eşimle boşanıyoruz ..
o kadar çok dolmuşumki sayesinde tebrik ediyorum onu.. son damla taşırdı sabrımı herşeyi.. eğerki hatalarını devam ettirmeseydi ben hala kendimi üzücektim...
4.5 yıllık evliyiz..
ama 3-3.5 yıl öncesi evliliğimiz bitti karı koca hayatımız herşeyimiz bitti .. nedense kiloluymuşum istemiyormuş.. o gece idrak edemedim ama artık herşeyi kavrıyorum ...
ailemin yanına geldim onca fedakarlığıma rağmen hiç değerimin olmaması .. üstelik ki kayınpederim kaynanamda beni suçluyor suçlu benmişim gitmemem gerekirmiş ...
artık geri dönüşü olmıyacak şekildi bitii ...
uzmana gideim dedim zamanında ama ben gidicekmişim öyle demişti bir zamanlar
okurken gözlerim doldu. benzer şeyleri yaşıyoruz.... Demekki bir kadın olarak hislerim sizinkilerle aynı ve haklıyım...
Ben bu süreçte bir piskolojik destek almayı tercih ediyorum.
Haftaya randevum var.
hakkinda hayirlisi bitanem
anlayissiz insanla cok zordur
uzmana gitmek istemeyen kendini akilli zannedenler cok biz kadinlar herseyi yapariz evliligimiz icin, kocamiz icin ama cogu koca da laylaylom
sen kafanda bitirdiysen ileriye bak, arkaya bakarsan dusersin. Allah her seyi gonlunce etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?