Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi baksaydım böyle olmazdı kısmına katılmıyorum.hem ne yapacaktın ki iyi bakıp? Hergün halısahaya, buz patenine falan gitmiyorsundur heralde.ya da tam tersi hiç doğru dürüst hareket etmeyecek miydin? o konuda sorumluluk hissetmene gerek yok.diğer kısım biraz göreceli olsa da ne fedakar insanların var ben şaşırıp kalıyorum valla.neler neler okuduk buralarda.hatta bir zamanlar ulan bizi sapasağlam halimizle bu kadar seven yok, elin kadınlarına bak dediğimi çok hatırlıyorum.yani hem sağlık hem gönül meselesinde bence herşey olacağına varıyor.kısmet bu.hiçbir şeye bağlı değil işte.bizim de bir sürü ilişkimiz bitti, bitiyor.nedenler değişiyor sadece.
Kendimi suçluyorum ister istemez çok iyi kas yapabilirdim vs. İlişkiye çok üzülmedim aslında duygusal dönemim ister istemez etkiledi ama sağlığıma üzülüyorum.

Devlet hastanelerini bir şeyiniz yok demiş. Sizin abarttığınızı biz hep söyledik zaten.
Bu arada geçmiş olsun. Hastalığınıza değil, boşa giden paranıza.

Ben 35 yaşındayım bu yaşıma kadar sağlıkla imtihan etti rabbim hala ediyor genede haline şükret bence

Devlet hastanelerini bir şeyiniz yok demiş. Sizin abarttığınızı biz hep söyledik zaten.
Yok artık ya iyi misiniz?
Alanında ileri gelen onca profesöre gittim nasıl bu hale geldi dediler. Üstelik bu hastalık 16 yıldır var bende ve ilerlemiş mr raporlarımda var.
Devlet hastanesindeki doktora mı inanayım adım atamıyorum bir sürü tedavi denediler bişey olmasa yaparlar mı ya aylardır ağrım acım var şaka mısınız

Keşke abartıyor olsaydımda gerçekten bişey olmasaydı ahh ah
İsterseniz raporları doktorların mr ıma bakıp yorumlarını söyleyebilirim
Devlette doktor mu kaldı mr a normal yazmış başka doktora gittim ileri evre diyor bu derece kalite yerlerde dikkat edin güvenmeyin sakın sağlık bu yarın sizin de paranız boşuna gider mazallah

Ben 35 yaşındayım bu yaşıma kadar sağlıkla imtihan etti rabbim hala ediyor genede haline şükret bence
Allah size de şifa versin sağlıkla imtihan zor bi de ekran karşısında biz demiştik bişeyin yok diyorlarya komedi insanlar ya. Hangi mr ıma baktın pardon hangi uzmanlığınla söylüyorsun

Bu kadar üst üste gelince insanın toparlanması kolay olmuyor ama zamanla hafifleyecek.
Kendini suçlama, biz çoğu şeyi yaşarken fark edemiyoruz.
Dibi görmek kötü ama oradan çıkmak da mümkün, hatta çoğu zaman insan en çok orada güçleniyor.

Küçük küçük başla, yeter.

Allah size de şifa versin sağlıkla imtihan zor bi de ekran karşısında biz demiştik bişeyin yok diyorlarya komedi insanlar ya. Hangi mr ıma baktın pardon hangi uzmanlığınla söylüyorsun
Allah sanada şifa versin kendini eve kapatma sevdiğin şeyleri yap gecer

Sizin hatanız neymiş peki ? Hastalığınızdan haberdar miydiniz ki kaslarınızı bilerek güçsüz bıraktınız? Eğer öyle ise evet suclu sizsiniz ama çoğu zaman hastalıklar vücutta ilerliyor fark edilmiyor bile. Böyle bir şey ise kendinize yuklenmeyin. Ortopedik hastalıkların çözümü çoğunlukla var. Diz ameliyatı olanlar seke seke yürüyor artık karamsar olmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X