- 12 Mart 2021
- 2.326
- 4.513
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi suçluyorum ister istemez çok iyi kas yapabilirdim vs. İlişkiye çok üzülmedim aslında duygusal dönemim ister istemez etkiledi ama sağlığıma üzülüyorum.Çok iyi baksaydım böyle olmazdı kısmına katılmıyorum.hem ne yapacaktın ki iyi bakıp? Hergün halısahaya, buz patenine falan gitmiyorsundur heralde.ya da tam tersi hiç doğru dürüst hareket etmeyecek miydin? o konuda sorumluluk hissetmene gerek yok.diğer kısım biraz göreceli olsa da ne fedakar insanların var ben şaşırıp kalıyorum valla.neler neler okuduk buralarda.hatta bir zamanlar ulan bizi sapasağlam halimizle bu kadar seven yok, elin kadınlarına bak dediğimi çok hatırlıyorum.yani hem sağlık hem gönül meselesinde bence herşey olacağına varıyor.kısmet bu.hiçbir şeye bağlı değil işte.bizim de bir sürü ilişkimiz bitti, bitiyor.nedenler değişiyor sadece.
Sağlık değilse topluyor bir şekildeDibin dibini gördük hemde!!!
Yok artık ya iyi misiniz?Devlet hastanelerini bir şeyiniz yok demiş. Sizin abarttığınızı biz hep söyledik zaten.
Bu arada geçmiş olsun. Hastalığınıza değil, boşa giden paranıza.
Keşke abartıyor olsaydımda gerçekten bişey olmasaydı ahh ahDevlet hastanelerini bir şeyiniz yok demiş. Sizin abarttığınızı biz hep söyledik zaten.
Bu arada geçmiş olsun. Hastalığınıza değil, boşa giden paranıza.
Allah size de şifa versin sağlıkla imtihan zor bi de ekran karşısında biz demiştik bişeyin yok diyorlarya komedi insanlar ya. Hangi mr ıma baktın pardon hangi uzmanlığınla söylüyorsunBen 35 yaşındayım bu yaşıma kadar sağlıkla imtihan etti rabbim hala ediyor genede haline şükret bence
Bu kadar üst üste gelince insanın toparlanması kolay olmuyor ama zamanla hafifleyecek.
Kendini suçlama, biz çoğu şeyi yaşarken fark edemiyoruz.
Dibi görmek kötü ama oradan çıkmak da mümkün, hatta çoğu zaman insan en çok orada güçleniyor.
Küçük küçük başla, yeter.
Allah sanada şifa versin kendini eve kapatma sevdiğin şeyleri yap gecerAllah size de şifa versin sağlıkla imtihan zor bi de ekran karşısında biz demiştik bişeyin yok diyorlarya komedi insanlar ya. Hangi mr ıma baktın pardon hangi uzmanlığınla söylüyorsun
Eklem problemi olduğu için de gezemiyorum çokAllah sanada şifa versin kendini eve kapatma sevdiğin şeyleri yap gecer
Genede isyan etmeEklem problemi olduğu için de gezemiyorum çok
Amin sağolun
Neden?Genede isyan etme
Bunun imtihan olduğunu sizden dha kötüleri olduğu icinNeden?
İnancımın ne olduğunu yada inançlı olduğumu biliyormusunuz ki?Bunun imtihan olduğunu sizden dha kötüleri olduğu icin
Yani bilmiyorum tek bildiğim şey gecek bunlarİnancımın ne olduğunu yada inançlı olduğumu biliyormusunuz ki?
Gerçek mi dediniz geçecek mi anlamadım?Yani bilmiyorum tek bildiğim şey gecek bunlar
Geçecek pardon hızlı yazınca öyle ciktiGerçek mi dediniz geçecek mi anlamadım?
İnşallah sağolunGeçecek pardon hızlı yazınca öyle cikti