• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Hiç korkulacak bişeyiniz yokki mutlu olmanız çok normal :)
Takibe de alınmış büyürse biyopsi alınır ki belki de hiç büyümeyecek bu hiç kafaya takılacak bişey değil zaten bende de var küçük bir sürü hemde
Bilemem ne olucak kötüsünü düşünüp hep mutlu oluyorum iki yıl önce büyük ameliyat oldum gene mutluydum ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin nefes aldıkça hep mutlu olucam ben mutsuz olursam evime yansıtıp mutsuz olucam ama ben bunu secmiyorum

Bilemem ne olucak kötüsünü düşünüp hep mutlu oluyorum iki yıl önce büyük ameliyat oldum gene mutluydum ne olursa olsun başıma ne gelirse gelsin nefes aldıkça hep mutlu olucam ben mutsuz olursam evime yansıtıp mutsuz olucam ama ben bunu secemiyorum
üzülmekte normal bir tepki herkesin tepkisi farklı. Benim kalıcı hastalık ve üzülmem normal herkesin her olaya tepkisi farklı

Biyopsi alındı mı?
Tiroid kanserlerinin yaygın türü papiller kanser en kolay kanserlerden biri korkmayın hatta kanser kategorisinden çıkarılsın diye espri yapılır ve aktif takip bile yapılıyor kanser var ama opere edilmeyebiliyor küçükse eğer.
ama kanser şüphesi varsa biyopsi şart yinede.
Sen hastasın cidden bak kanser olabilcek birşey için korkma çok basit yazıyorsun ama dizindeki kreçlenme için ağliyorsun günlerdir burda sonra bibi gene banlanmişsın diyorsunuz bana

üzülmekte normal bir tepki herkesin tepkisi farklı. Benim kalıcı hastalık ve üzülmem normal herkesin her olaya tepkisi farklı
Sizin tedaviye ihtiyacınız var ama bu tedavi dizinizle alakalı değil.
Daha önce hiç sizin gibi birine denk gelmemiştim.
Kanser şüphem var diyene (ki o üye de sizinle yarışacak kapasitede) aman o artık kanserden bile sayılmıyor derken bir sorun görmüyorsunuz ama kendinizle ilgili yükseldikçe yükseliyorsunuz.
Çok ama çok ama çok garip birisiniz

Sen hastasın cidden bak kanser olabilcek birşey için korkma çok basit yazıyorsun ama dizindeki kreçlenme için ağliyorsun günlerdir burda sonra bibi gene banlanmişsın diyorsunuz bana
O nodül bende de var ve basit cidden de ben de taşıyorum kanser riski ama onun için ağladım mı? Kireçlenme daha zor küçücük bir nodül biyopsi bile alınmamış kanser olup olmadığı belli değil. Sizin kanser olma ihtimalinizle o nodülün aynı belkide. Tiroid olayına çok hakimim ;)

Sizin tedaviye ihtiyacınız var ama bu tedavi dizinizle alakalı değil.
Daha önce hiç sizin gibi birine denk gelmemiştim.
Kanser şüphem var diyene (ki o üye de sizinle yarışacak kapasitede) aman o artık kanserden bile sayılmıyor derken bir sorun görmüyorsunuz ama kendinizle ilgili yükseldikçe yükseliyorsunuz.
Çok ama çok ama çok garip birisiniz
Evet tiroid nodülü bende de var ve gerçekten sayılmıyor. Zaten kanser de değil henüz. Olaya hakim olmakta suç oldu🤷‍♀️😀

O nodül bende de var ve basit cidden de ben de taşıyorum kanser riski ama onun için ağladım mı? Kireçlenme daha zor küçücük bir nodül biyopsi bile alınmamış kanser olup olmadığı belli değil. Sizin kanser olma ihtimalinizle o nodülün aynı belkide. Tiroid olayına çok hakimim ;)
Bende bir çok şeye hakimim ama burda yazamıyorum yoksa banlanıyorum senin gibiler yüzünden 🙋🏼‍♀️

Bende bir çok şeye hakimim ama burda yazamıyorum yoksa banlanıyorum senin gibiler yüzünden 🙋🏼‍♀️
Çok hakim değilseniz bence fikir vermeyin bana abartıyor diyorsunuz ileri hastalığıma, o kişide daha küçük nodül biyopsi dahi gerek görülmemiş takibe alınmış kanser riski var mutluyum diyor. Yüzde kaç acaba bu risk? Böyle mutlu olmaya ne var

O nodül bende de var ve basit cidden de ben de taşıyorum kanser riski ama onun için ağladım mı? Kireçlenme daha zor küçücük bir nodül biyopsi bile alınmamış kanser olup olmadığı belli değil. Sizin kanser olma ihtimalinizle o nodülün aynı belkide. Tiroid olayına çok hakimim ;) nerd

Sana guluyorumm sadece

Bunun ilk konusundan ben notunu vermiştim sevgilisi 7 binlik hediye alırken sorgulamayan ama 300 tl lik kupa aldığından sorgulayan memnuniyetsiz çekilmez biri hoş sevgiliside terk etti neden acaba? Geçende kimsem yok diyordu biraz önce çevrem çok geniş yazmiş insan yazdıklarını unutmaz en azından 🤣

Bunun ilk konusundan ben notunu vermiştim sevgilisi 7 binlik hediye alırken sorgulamayan ama 300 tl lik kupa aldığından sorgulayan memnuniyetsiz çekilmez biri hoş sevgiliside terk etti neden acaba? Geçende kimsem yok diyordu biraz önce çevrem çok geniş yazmiş insan yazdıklarını unutmaz en azından 🤣
Kimsem yok derken burada arkadaşım yok dedim akrabam destekçim çok
Aynen kendinize yakışır cevabı verdiniz tebrikler
Seviye derken kastettiğimi anımda gösterdiniz bravo

Delirtiyor beni ya günlerdir herkesin hastalığına o şöyle bu böyle diye basit basit konuşup diz kireçlenmesi için zırlıyor
Konu hastalığın basitliği değil hala algılayamadınız şunu. Evet ciddi bir hastalık. Genç yaşta olmuş. Ama böyle ahla vahla da düzelmeyecek.
Size herkes kafanızı değiştirmezseniz böyle yaşanmaz diyor. Mızmız görünüyorsunuz. Böyle
Çevrenizde cidden insan kalmaz. Kimse çekmez bunu. Elinizdeki durumu hayatı kabul edip onunla mutlu olmaya çalışmalısınız.
En kötü halde insan benim en şansız insan benim diyerek elinize bir şey geçmeyecek zira

Back
X