• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Bak benim boğazımda nodül var ve belirsiz ne olucagi benmi ne yaptım hayatıma devam ettim kitap aldım okuyorum mesala takı yapıyorum neyse şunu diyim sen karalar baglasanda gecmiyecek

İnsanlara verdiğiniz cevaplar neden bu kadar agresif ?
Herkes vah tüh diyip, dram ve arabeske bağlayıp dünyadaki en kötü hastalığa konu sahibi sahipmiş gibi konu sahibiyle birlikte dövünmeli, beklentisi bu. Sabret, şükret, daha kötü durumda da olabilirdin, tedavi olmaya devam et falan dendiğinde hoşlanmıyor.

Sizin hatanız neymiş peki ? Hastalığınızdan haberdar miydiniz ki kaslarınızı bilerek güçsüz bıraktınız? Eğer öyle ise evet suclu sizsiniz ama çoğu zaman hastalıklar vücutta ilerliyor fark edilmiyor bile. Böyle bir şey ise kendinize yuklenmeyin. Ortopedik hastalıkların çözümü çoğunlukla var. Diz ameliyatı olanlar seke seke yürüyor artık karamsar olmayın
Evet haberdardım maalesef suçluyum :(
Ama ağrı yoktu tabi zorla kötüleştirmedim

Bak benim boğazımda nodül var ve belirsiz ne olucagi benmi ne yaptım hayatıma devam ettim kitap aldım okuyorum mesala takı yapıyorum neyse şunu diyim sen karalar baglasanda gecmiyecek
Yine başladık kıyaslamalara
Bende de var nodül keşke sadece o olsaydı
Karalar bağlayınca da geçmiyor tabi haklısınız

Herkes vah tüh diyip, dram ve arabeske bağlayıp dünyadaki en kötü hastalığa konu sahibi sahipmiş gibi konu sahibiyle birlikte dövünmeli, beklentisi bu. Sabret, şükret, daha kötü durumda da olabilirdin, tedavi olmaya devam et falan dendiğinde hoşlanmıyor.
Yok sizden beklentim saygıydı sadece.
Evet böyle dendi o yüzden hastalığımı yazdığım mesaja gülenler dalga geçenler var dimi?

Peki benim nodulum kanser hücresi taşıyabilir ameliyatında çok riskli buna rağmen mutluyum
Biyopsi alındı mı?
Tiroid kanserlerinin yaygın türü papiller kanser en kolay kanserlerden biri korkmayın hatta kanser kategorisinden çıkarılsın diye espri yapılır ve aktif takip bile yapılıyor kanser var ama opere edilmeyebiliyor küçükse eğer.
ama kanser şüphesi varsa biyopsi şart yinede.

Oğlumun bebeklik kitabı var. Dünyanın en şanssız köpeği maya. Orada maya sabah uyanıyor ve ayağına kıymık battığını anlıyor doktora giderken de önce arkadaşı fülfül ü görüyor. Kıymığını gösteriyor bak dünyanın en şanssız köpeğiyim ben. Patimin haline bak diyor. Bu arada fülfül kaza geçiriyor. Böyle hastane boyunca her gördüğü arkadaşına dünyanın en şanssız köpeği olduğunu hep onun başına geldiğini anlata anlata gidiyor. Her arkadaşına ya araba çarpıyor ya çöp konteynırı onu da alıp götürüyor ya timsah ısırıyor. Günün sonunda arkadaşlarının her yeri alçı içindeyken maya bu sefer de dişim sallanıyor. Kimse beni anlayamaz ancak başına gelen anlar diye hayıflanıyor.

artık her okuduğumda aklıma siz geleceksiniz 😂

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    IMG_3044.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 13
Biyopsi alındı mı?
Tiroid kanserlerinin yaygın türü papiller kanser en kolay kanserlerden biri korkmayın hatta kanser kategorisinden çıkarılsın diye espri yapılır ve aktif takip bile yapılıyor kanser var ama opere edilmeyebiliyor küçükse eğer.
ama kanser şüphesi varsa biyopsi şart yinede.
Alınmadı nodulum çok küçük takipteyim suan

Ben dalga geçmedim mesela, tam da bu minvalde konuşanlar da oldu, yine agresif bir tepkiyle karşılaştım, karşılaştılar?
Ben geçtim geçicem de kedi totosunu gördü deyimi gibi aynı burda kimler yazdı yazdık neler yaşadığımızı hala ühüüü dizimde aşınma kireçlenme var :70: Allah akıl versin buna etrafındakilere çok üzülüyorum.

Oğlumun bebeklik kitabı var. Dünyanın en şanssız köpeği maya. Orada maya sabah uyanıyor ve ayağına kıymık battığını anlıyor doktora giderken de önce arkadaşı fülfül ü görüyor. Kıymığını gösteriyor bak dünyanın en şanssız köpeğiyim ben. Patimin haline bak diyor. Bu arada fülfül kaza geçiriyor. Böyle hastane boyunca her gördüğü arkadaşına dünyanın en şanssız köpeği olduğunu hep onun başına geldiğini anlata anlata gidiyor. Her arkadaşına ya araba çarpıyor ya çöp konteynırı onu da alıp götürüyor ya timsah ısırıyor. Günün sonunda arkadaşlarının her yeri alçı içindeyken maya bu sefer de dişim sallanıyor. Kimse beni anlayamaz ancak başına gelen anlar diye hayıflanıyor.

artık her okuduğumda aklıma siz geleceksiniz 😂
Aa buda kim miş aklima biri geliyor ama :70:

Ben geçtim geçicem de kedi totosunu gördü deyimi gibi aynı burda kimler yazdı yazdık neler yaşadığımızı hala ühüüü dizimde aşınma kireçlenme var :70: Allah akıl versin buna etrafındakilere çok üzülüyorum.
Yine başladı dalga geçme mesainiz ne kadar güzel
Bu kadar dalga geçilecek bir hastalık değil yalnız Allah muhafaza

Back
X