bitürlü boşanamiyorum kizlar..

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Eski konularimi belkide okumussunuzdur. Eşimden boşanacaktim araya büyükler girdi illa kizim icin git dediler babasiz büyümesin diye, eşyalarimi toparladim gidecektim eşim aradı sakin gelme seni eve almam dedi neymiş annen bana hakaret etti bizle ugrasamazmis halbuki hakeret bile değil
ama kaynanam gil illa gel diyor. Eşimin cani hic mi yanmiyor ya hiç mi sevmemis beni neden sadece benim Canim yaniyor, onunkide acisin istiyorum. Kizlar bu laflar cok koydu bana. Benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz.

Gelme demiş adam.Gidip napacaksınız,canı neden yansın istiyorsunuz boşanmak istiyorsanız anlamadım .Kafanız karışık sanırım.

kaynananın istemesi neyi değiştirir.onla mı hayatını devam ettireceksin.madem istemiyor eşin gitme, zaten gitsen daha çok üzülürsün.çünkü adam ağzıyla gelme diyor gurursuzluğa gerek yok bence, beni istemeyeni ben hiç istemem de.
bana kötü evliliklerde çocuk hep bahane gibi geliyor,annenin ayrılma korkusuna bahane gibi,yani kavgalı dövüşlü kötü bir ortamda büyümektense, ayrı olmak çocuk için daha iyi bence

büyük konuşmak istemem her zaman ayağıma dolanır çünkü ama eşim bana gelme seni eve almam dese o eve adımımı atmazdım
madem öyle deyip boşanma davasını da açardım sanırım (Allahım Büyük sözümü dolama ayağıma ya)

Bu konular gerçek mi yav, yeni üyelikler ve hep bir tuhaf ilişkilerle kişilikler. yorum bile yapamıyorum :) :/

Başlıktan dolayı boşanmak istediğinizi düşündüm. Eşiniz de istiyormuş. Başlığınız "Eve dönecektim ama eşim gururumu çok kırdı" olsaydı, sizin ruh halinizi daha iyi yansıtırdı sanırım. Tam olarak ne istediğinizi söylerseniz ona göre cevap yazalım. Bu şekilde açık olmamış.

Adam bahane ariyor.

Şartlarinizi bilmiyorum ama eger calisiyorsaniz ya da aileniz destek olacaksa gitmeyin.

O laflarindan sonraa asla gitmem ama araya büyükler giriyor cok sinirim bozuluyor kararima saygi duymuyorlar o ettikleri laflar bardagin son damlasi oldu.

Eşin evlilik meselesini çoktan bitirmiş sen halen aklında bitirmemişsin , farkına var artık uzakta

Aile büyükleri senle değil de eşin ile konusmaliymis
İstemiyorsa gitme
Kızını da alıyorsan yanına hiç hiç gitme bu kadar basit
Gitsen bu durumda sonra olacaklar daha kötü bence

O laflarindan sonraa asla gitmem ama araya büyükler giriyor cok sinirim bozuluyor kararima saygi duymuyorlar o ettikleri laflar bardagin son damlasi oldu.

Büyükler boşanmayın der tabii. Demeseler bu sefer hiçbir şey demediler, dünden razılarmış denir. Ben kötü niyet göremedim. Sizin sorununuz onların araya girmesi değil, siz ikna olurken eşinizin ikna olmamış olması.

Yani anliyorum ben seni cnm bosanmakta degil uzuldugun sey azcik da olss yureginin sizlamamasi bu yasadigin guzel gunleri de yalana cikartiyo bende bosaniyorum herkese karimi seviyrm istiyorum diyodu basbasa konusurken benden sogudugunu acikca dile getiriyodu meger baskasi varmis hayatinda sizinki boyle degildr ins yanlis anlama

Büyüklerin yaşamayacak o adamla sen yaşayacaksın nasıl mutlu olacsksan onu yap ama adam açık açık demiş istemiyorum diye erkekler bu konularda daha kesin ve net oluyorlar o yüzden imkanin varsa bosan yada istenmedigin eve geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…