Lekeler, Çiller Bıyık lekesinden kurtulabilen varmı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sevgi_ezooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
3
1
1
37
Arkadaşlar iki yıldır bıyık bölgemde lekelenme var ne yaptıysam kurtulamadım 3 aylıkyhamileyim bu sorundan kurtulabilen varmı nolur bana bi çözüm varsa söyleyin

Malesef bende 2-3yıldır savas veriyorum yok yok kaybolmuyo.
Hele yazın gunes gördükce cosuyo
Bıyığım yok ama bıyıklı geziyorum.
Kapaticilardan,gunes kremleriden nefret ettim
İsin acikcasi bugun dermatolog caresi yok lazer dahi yaptirsan geri cıkar dedi
Sadece korucaksin baska bisi yapılmaz dedi
Bi ton agladım.

Yani leke tedavisi zor hep duydum biliyorum ama imkansız degildir diyodum.
Kansere bile care buluyolar yani lekeyemi bulamıcaklar dedim hep.

Baska doktorlarada bakicam ama muayine ucretleri ucuk her birine gide gele maddi yönden zorlanıyorum.

Nasıl bir beladır geldi buldu ben hic bisi anlamadım.
Tatillere gidip denize girmek hayal oldu bana.
Cok zoruma gidiyo.

Arkadaşlar iki yıldır bıyık bölgemde lekelenme var ne yaptıysam kurtulamadım 3 aylıkyhamileyim bu sorundan kurtulabilen varmı nolur bana bi çözüm varsa söyleyin
Bu arada hamileyken lekelenme artabiliyo bi önlemi varmı bilmiyorum dikkat edin.

Sizin çok mu belli oluyor benimki bıyık bölgem de batıklar oluyordu bende cımbızla aldığım için iz oldu hep. Çok kötü duruyor yaa

Doktora eski recetemi,neler kullandigimi gosterdim anlattim(gunes kremlerime kadar usenmedim goturdum hepsini)

Kullanipda memnun kalmadigim kremlerin karisimini yazdi bide bana şaka gibi ya
Ben kullandim ama memnun kalmadim diyorum hala yaziyo.

Sırf bisi yazmak icin yazdi
Bide bioderma markasiyla anlasmalilar sanirim bioderma gunes kremi ve yuz temizleme jeli yazdi
Onuda ben acaba gunes kremim koruyomu diye sordum ordan aklina geldi.

55tl acıdım.
Hic bir analiz yapmadan ,incelemeden ,sadce uzakdan bakarak teshis koyan tıp okumus insanlar bunlar.

Onlara gore buyutulcek bisi yok
Bisi olmaz der gibi gecistiriyolar
Ölümlük hasta degiliz ya lüxe giriyo bizim hastalık.

Benim özgüvenim falan kalmadı.
Sosyal hayatım bitti resmen
Denize giremiyorum
Öglen gunesinde koruyucuyla dahi ciksam yuzun yaniyo lekeleniyo.
Elimle,sapkayla, cuzdanimla yuzumu kapatmakdan aptal saptal haller alıyorum.

Yasamayan anlamaz.

Son düzenleme:

Ciddi misin yaa. Esmer misin beyaz tenli mi. Benim bıyık bölgem biraz sorunlu ve çiller çıkıyor güneşte ama çok büyütülecek birşey değil sanırım benimki

Sizin çok mu belli oluyor benimki bıyık bölgem de batıklar oluyordu bende cımbızla aldığım için iz oldu hep. Çok kötü duruyor yaa
Evet kapaticisiz disari cikamiyorum.
Bende cımbızdan oldugunu dusunuyorum.
Bende de ayni sikayet var
Ama agda da leke yapıyo emin olun
Neyle alıcamı sasirdim ben
Kuzenim lazer epilasyona gidiyo tam 2yıl oldu hala bitmedi
İple alsan kenarlar zor aliniyo iplede
Bende cimbizdan,yada kullandigim ilaclarin yan etkisi oldugunu dusunuyorum(anti depresan,agir antibiyotik,dogum kontrl hapi kullandim)
Yapabiliyomus

Doktordan daha iyi bilgiliyim bu konuda baya arastrdim.

Ciddi misin yaa. Esmer misin beyaz tenli mi. Benim bıyık bölgem biraz sorunlu ve çiller çıkıyor güneşte ama çok büyütülecek birşey değil sanırım benimki
Recetem elimde kullandigim kremde hala duruyo.
Almicam tabiki
Sizinki daha az demekki benimki gölge seklinde bariz belli yani
Kapaticiyla biraz duzeliyo

Esmerde degilim ,beyazda degilim bugday gibiyim ama gunes gordum mu cabuk yaniyorum

Ayy bu sorun bende de var ☹ hamileyken çıkmıştı bıyık bolgemde. Sonra dikkat etmedim tabi☹ doğum yaptıktan sonra da dahada coştular karardılar bıyıklarımı almış olsam bile bıyık var gibi duruyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Neler denedim ama gitmiyor.kaybolmuyor leke yahu ☹ bs öğrendim yarın bunu denemeye başlıycam. 1tane soğan suyuyla 1çay bardağı sirkeyi karıştırıp surup yarım saat bekletin.sonrasındada soğuk suyla yıkayın diyor arkadaş. Ertesi gün lekenin kaybolduğunu görünce gözlerinize inanamayacaksınız dyor. Denemesi bedava. Napalım? Bi bu kaldı denemediğim zaten. Kokudan nasıl uyuyacaksam o da ayrı Bi konu

Kizlar slm ..bende dogustan cillerden muzdarip olan yetmezmis gibi onada son uc yildir biyik lekesi eklenen bir arkadasinizim. Lazer bile yaptirdim hicbir faydasi yok ..cektiginiz aciyla kaliyorsunuz birde dunya kadar para....fakat bundan yillar once yani 9 yil once bir krem kullanmistim...ve inanamazsiniz lekeleri gercekten kaybediyodu...simdi yok malesef ..firmalar anlayinca yasak koydular heralde ithal edilmesine.yurtdisi sitelerinden siparis edemiyorum yani beceremiyorum ...Adi: MEDPHARMA CELERIT PLUS AGE SPOT. Turkiyede sadece dermoskin bu isimle benzer bisey cikarmis ama bes para etmez ..kac tup kullandim ..eger bu kremi yurtdisindan alabilecek arkadas olursa sevinirim ....gercekten birebir....

Yada eczaneler acaba bizim icin getirtebilirmi yurtdisindan ...ben eczadepolarina sordurttum ama bi sonuc alamadim...kizlar sizde bikac eczaneye danisabilir misiniz?

Kızlar güneş ışınları artık çok zararlı sadece bıyık bölgesi değil cildimizin güneşle birebir temas eden bölgelerini de koruyun bende de aynı sorun var maalesef tavsiye üzerine elocon pomat kullanıyorum dudak üstüne gece sürüyorum uyanınca yıkıyorum sonra bıyık bölgesine güneş koruyucu sürüyorum diadermine lıft+güneş koruyucu kremi şimdilik düzenli kullanıyorum iyiye giderse yine yazıcam

Ben baya hafiflettim ama dediginiz gibi gunes koruyucusuz bir kere cik gunese yeniden oluyor ama korudugum surece lekede artis olmadi.benim de hamilelikte oldu saniyorum yada agdadan.ben lr aloe vera urunlerini kullaniyorum halen su an baya iyi eskiye gore

Arkadaşım tavsiye üzerine ilaç kullanılmaz bu 1...ikincisi o kullandıgınız kortizon icerikli bi krem...cildi inceltiyo kortizon icerikli kremler...kalıcı leke yapabilirsiniz o bölgeyi dikkat...

Slm bende bu 4_5 yıldır var denemedim birşey kalmadı gitikcede artıyor yüzüm tamamen leke oldu diye bilirim çözüm bulan varsa muhakkak yazsin ltf

Hayır denemedim o kadar çok şey denedim ki hiç biri iyi gelmedi bunu neten mi sipariş vericem tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…