Bıyıkları almak önemli mi?

Canım benımde aynen bahsettıgın sekıldeydı ama guneste ıster ıstemez en ınce tuyler bıle gorundugunden bellı oluyorlar.
Benım eşim de evlılık zamanında benımle dalga gecmıstı,annem bohcaya tras setı almak ıstıyor sana demıstım bence senın ceyızıne alsın bıyıklarını alırsın demıstı :D

Yani alınabilir de çok zor değil ama sarı belli olmuyor diyorsun şimdi onları aldıkça siyahlaşacak azıcık çıksa belli olacak bu da var. Seni rahatsız etmediyse bence alma. Belki rahatsız olmayacak biriyle evleneceksin

Ayy ne cins erkekler varmış orda kıl olmayacak burda kıl olmayacak yok nenenin şeysi, hadi len diyim geçin yaw, koltuk altı ya da genital bölge farklı ayva tüyü dediğimiz olay farklı, sanırsın kendileri Yunan heykeli misali kaymak gibi
Sanki her biri Kore idoli gibi pasparlak ...sheeesh

images

benimkiler sapsarı. dışarda görünmüyor. almaya kalkim koyulasiyor gibi geldi. ince makasla kesiyorum. en azından içim rahat.

alma. kesebilirsin. milletin o tüyler yüzünde. ben sanmıyorum ki toptan ağda yaptıklarını.

Tabi ki alma...erkekler bos konuşur bazen heykel değilsin, palada değil ya biyik....kadınlara gelince onlarda kiskanctir ...kendileri para döküp aci çektikleri için butun bayanlar ugrassin ister kasi biyigi olmasa da karsindakinin..iğrenç berbat siyahsa amenna....

Ben öyle diyorum
Almiycam kendim gerek görürsem alırım diyorum
O da bir şey demiyor
İnat değil ki bu
Disimi fircalamicam gibi bir şey değil ki ona ne zararı var
O zaman onun da burnu büyük parası da var vakti de gitsin estetik olsun

Rahatsız edici olsa konu sahibi de bilirdi kendini
Pala biyiktan bahsetmiyoruz ben en azından
Güneşte bir kaç tel parliyor

Çok rahatsız olmasın ondan da

Sizin hayatinizdaki insan kabul.etmis konu sahibinin erkek arkadasi istemiyor zor degil o bikac tuyu almak onu diyorum adam yaklasinca gormus hoslanmamis bide bunu soyleyecek kadar rahatsiz olmus aldirsin gitsin ki erkeklerin biyik konusunda ne kadar takintili oldugu asikar erkekde de kil yumagi gibi gezenler var oda itici kadina has biseydr degil herzaman bu kildaki iticilik:)

Ya onlar bi sırtlarındaki, popolarının üstündeki kılları halletsinlerde önce, sonra bizim ayva tüğlerimize baksınlar.

Kusura bakmasınlar da bi erkek için ayva tüğümü alıp, kıla çeviremem.

Benimkiler de sarı 3-4 ayda bi canım isterse makasla kesiyorum..

ay bir ben makasla kesiyorum sanıyordum:KK45:

Valla ilk kez gördüm bu çocukcağızı yeni nesil komple parlak seviyosa demek
Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.
Korkunc bir hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.

OTE="Yinemipilav, post: 44877404, member: 710610"]Yahu al diyorsunuz bunun devami ne soylemiyorsunuz? Cildirdiniz mi siz?
Odun gibi cikar ODUN.[/QUOTE]
Sir ağdayla hiçde bişey olmaz.

Var ya siz hanimlar, bu tur konularda en buyuk kadin dusmani sizsiniz, neden? Erkelerin bu kadar suyuna gittiginiz ve gercekdisi, insanlik disi garip kurallarinizla bir kadinlar arasi maraton kil yok etme yarismasina sebebiyet verdiginiz icin.
Neymis biyik kisisel bakima giriyormus. Yahu bu pala biyik mi? siz cok mu bakimli biyikli adam gordunuz, ki bu suya sabuna dokunmayan iki tel parcasi icin hemcimsine sacma sapan paralar harcattirip anksiyete yasattiriyorsunuz?
Su erkek milletin sac ve killa olan takintisini da asla anlamis degilim. Yoklugunu problem yapar, kompleks yapar depresyona girer. Basi acik diye mumyalattirir. Kadinlarda iki yuz tuyunu cok gorur irite olur. Homofobiden baska bir sey degil bu garip takintilari. Ciddi psikolojileri bozuk erkek milletinin.

Başı açık diye mumyalattırırmış. Susmak istedimde susamadım bıyık alma konusunu bile türbana nasıl getirebiliyorsunuz?

Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.
Korkunc bir hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.

Önce bir yazdığını tercüme ettiriyim de :)

30 yaşındayım 50 hissettirdin beni yahu,kuşak çatışması gibi oldu hemen bakıyorum geri kalamam

Back
X