- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi minikbulut
Birde bu tüyler uzamıyor ki, genital ya da koltuk altı ile kıyaslayanlara istinaden yazıyorum,aynı şey mi yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki her biri Kore idoli gibi pasparlak ...sheeeshAyy ne cins erkekler varmış orda kıl olmayacak burda kıl olmayacak yok nenenin şeysi, hadi len diyim geçin yaw, koltuk altı ya da genital bölge farklı ayva tüyü dediğimiz olay farklı, sanırsın kendileri Yunan heykeli misali kaymak gibi
Yahu al diyorsunuz bunun devami ne soylemiyorsunuz? Cildirdiniz mi siz?Al bence.
Sanki her biri Kore idoli gibi pasparlak ...sheeesh
![]()
Milyonlarca dunya capinda fan sizin gibi dusunmemekte....Erkeğin kaymak gibisi de itici yaa
Ben öyle diyorum
Almiycam kendim gerek görürsem alırım diyorum
O da bir şey demiyor
İnat değil ki bu
Disimi fircalamicam gibi bir şey değil ki ona ne zararı var
O zaman onun da burnu büyük parası da var vakti de gitsin estetik olsun
Rahatsız edici olsa konu sahibi de bilirdi kendini
Pala biyiktan bahsetmiyoruz ben en azından
Güneşte bir kaç tel parliyor
Çok rahatsız olmasın ondan da
Milyonlarca dunya capinda fan sizin gibi dusunmemekte....
Ya onlar bi sırtlarındaki, popolarının üstündeki kılları halletsinlerde önce, sonra bizim ayva tüğlerimize baksınlar.
Kusura bakmasınlar da bi erkek için ayva tüğümü alıp, kıla çeviremem.
Benimkiler de sarı 3-4 ayda bi canım isterse makasla kesiyorum..
Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.Valla ilk kez gördüm bu çocukcağızı yeni nesil komple parlak seviyosa demek
ay bir ben makasla kesiyorum sanıyordum![]()
Var ya siz hanimlar, bu tur konularda en buyuk kadin dusmani sizsiniz, neden? Erkelerin bu kadar suyuna gittiginiz ve gercekdisi, insanlik disi garip kurallarinizla bir kadinlar arasi maraton kil yok etme yarismasina sebebiyet verdiginiz icin.
Neymis biyik kisisel bakima giriyormus. Yahu bu pala biyik mi? siz cok mu bakimli biyikli adam gordunuz, ki bu suya sabuna dokunmayan iki tel parcasi icin hemcimsine sacma sapan paralar harcattirip anksiyete yasattiriyorsunuz?
Su erkek milletin sac ve killa olan takintisini da asla anlamis degilim. Yoklugunu problem yapar, kompleks yapar depresyona girer. Basi acik diye mumyalattirir. Kadinlarda iki yuz tuyunu cok gorur irite olur. Homofobiden baska bir sey degil bu garip takintilari. Ciddi psikolojileri bozuk erkek milletinin.
Wow siz Bir KPOP dunyasina goz atin, inanilmaz bir genre, inanilmaz aksiyon ve Turkiyede cok cok populer.
Korkunc bir hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.