Bıyıkları almak önemli mi?

Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Bırak dağınık kalsın :KK19:

Allah aşkına alın şu tüylerinizi ya yok sarıymış yok alınca kıl olurmuş yok öyle bişey benmde sapsarı ki tüy çıkmaz bende bronzlaşnca şeftali gibi oluyorum sarı tüylerden ya, bakın ben aldım sarı tüylerim hala sarı. Ben bu konularda çok hassasım ya hiç tahammülüm yok bende erkek arkadaşn gibi uyarırım yakınlarımı.

Yok gözükmüyo bilmemne geçin bu işleri

Şimdi ülkemizin genç kızları Kore dizileri izlemeyi çok seviyorlar, buna ben de dahilim. Oradaki sevimli, tatlı çocuklar da genellikle şarkıcı falan oluyorlar. Kpop derken bundan bahsediyor.Türkiye de dahil olmak üzere çok fazla hayranları var, yükselişteler demek istemiş galiba.
Ama cidden dizileri çok masumane ve romantik oluyor. Tarihi dizileri falan da gayet başarılı, Koreliler bu işi çözmüşler.
aynen çok temizler üni 1-2 de sarmıştım aradan yıllar geçti yaşlanmışım :) tekrar bi bakmak lazım. sevgileri flan çok ince çok naif

Orada yaptigim "kpopcu yeni nesil" benzetmesini anlayamayacak kadar mevzuat disisiniz. @AdAm_OLaCaK_KIZ anladi ve guldu, siz anlamadiniz.
Hemen dan diye atlayip dil polisligine soyunmayin.

Yo gayet iyi anladım, dil polisliği de yapmıyorum.aksine muhtemelen siz benden daha iyiisnizdir türkçe konusunda. Benim sasırdığım ve üzüldüğüm asıl su cümleydi,

hizla fanbase olustruyorlar, bunun gibi yuzlercesi var da bu adam cok special.

Neyse, iyi forumlar.

Lisede bi kiz arkadasim vardı sarısindı ve almıyodu ama o kadar belli oluyoduki

Bence al iple almak çok kolay 2 dk da alırsın kuaföre gitmeye bile gerek yok bunun için youtube dan aç izle videoyla öğretiyolar yada bıyık alma telleri var adı ne bilmiyorum ama ben 1 tl ye bile satıldığını gördüm onlarda çok kullanışlı

Erkekleri hiç de öyle "o kendine baksın" deyip zan altında bırakmayın arkadaşlar. "Sanki onlar kıllarını mı alıyorlar?" tarzı söylemlerde bulunmuşsunuz ama şurada bir anket açsak mesela, göğsü kıllı erkek mi seversiniz yoksa kılsız mı? diye, yarınızdan fazlanız göğsü kıllı erkeği seçer. Bizim kadınlarımız kıllı erkeği seviyor. Eminim ki yarıdan fazlanız kıllı bir erkeği kılsız bir erkeğe seve seve tercih eder. Türk kadınının çoğunluğu kıllı erkek seviyorken bir erkek size bişey söylediği zaman "onlar kendilerine baksın" diyerek sıyrılamazsınız. :KK70: Kadınlarımızın çoğu kılsız erkek seviyor olsaydı emin olun onlar da ağdaya falan giderlerdi. Onlar siz sevdiğiniz için kıllı. Siz de, onlar kılsız sevdiği ya da kendinizi öyle daha iyi hissettiğiniz için kıllarınızı almaya özen gösteriyorsunuz.

Konu sahibi, sana yorumum da şu; öyle ya da böyle adam farketmiş ve sana laf söylemiş. Kafana takarsın ya da takmazsın onu bilemem ama lafı söylemiş bir kere. Sen istediğin kadar rahatsız olma, kötü durduğunu düşünme, adam bundan hoşlanmamış, nokta. Sarışın, esmer, kumral farketmez. Bence alınmalı. Bıyıklar, favoriler falan ben öyle kadınları ortalıkta gördükçe görsel anlamda kendi adıma rahatsız oluyorum, bu da benim düşüncem.

Ben de bu sarışın/kumralların benim kılım gözükmüyor kiii olayına hastayım
Oysa nasıl gözüküyor bir bilseniz
Bir kumral arkadaşım vardı. Bıyuklarını al dediğimde bana kıskanç muamelesi yapmıştı (ben esmerim) gerek yok gözükmüyor diye. Bende bir daha hiç söylemedim. Aylarca bıyıklı dolaştı. Sonra bunu bi rezil etmişler utandırmışlar. Geldi bana anlattı. Bende evet pala gibi dolanıyorsun dedim. Suçlu yine ben oldum. Niye önceden söylememişim uyarmamışım vs.

Kısacası siz göremeyebilirsiniz ama sarışın da olsanız kılınız bacağınız kabak gibi gözüküyor. Bence alın

ahahhaha benim o benim:KK70:
konu sahibesinin sevgilisi gibi şu anki eşim o zamanki sevgilim yine böyle bir karlı günde ( zıkkım daha bir belli oluyor zira) senin bıyıkların mı çıkmış demişti.. o zamana kadar benim bıyığım yokki modunda dolaşan ben bıyık aldırma serüvenime başlamış oldum..

Hem erkek,hem kadın dikkat etmeli en sevmedigim martı kaş ve bıyıklı,sakallı kadın..
Ben aynaya yapışıp her gün alıyorum özen göstermeli her insan temizliğine:KK14:

Erkekleri hiç de öyle "o kendine baksın" deyip zan altında bırakmayın arkadaşlar. "Sanki onlar kıllarını mı alıyorlar?" tarzı söylemlerde bulunmuşsunuz ama şurada bir anket açsak mesela, göğsü kıllı erkek mi seversiniz yoksa kılsız mı? diye, yarınızdan fazlanız göğsü kıllı erkeği seçer. Bizim kadınlarımız kıllı erkeği seviyor. Eminim ki yarıdan fazlanız kıllı bir erkeği kılsız bir erkeğe seve seve tercih eder. Türk kadınının çoğunluğu kıllı erkek seviyorken bir erkek size bişey söylediği zaman "onlar kendilerine baksın" diyerek sıyrılamazsınız. :KK70: Kadınlarımızın çoğu kılsız erkek seviyor olsaydı emin olun onlar da ağdaya falan giderlerdi. Onlar siz sevdiğiniz için kıllı. Siz de, onlar kılsız sevdiği ya da kendinizi öyle daha iyi hissettiğiniz için kıllarınızı almaya özen gösteriyorsunuz.

Konu sahibi, sana yorumum da şu; öyle ya da böyle adam farketmiş ve sana laf söylemiş. Kafana takarsın ya da takmazsın onu bilemem ama lafı söylemiş bir kere. Sen istediğin kadar rahatsız olma, kötü durduğunu düşünme, adam bundan hoşlanmamış, nokta. Sarışın, esmer, kumral farketmez. Bence alınmalı. Bıyıklar, favoriler falan ben öyle kadınları ortalıkta gördükçe görsel anlamda kendi adıma rahatsız oluyorum, bu da benim düşüncem.
Bilemiyorum ama, bir ilişkim olsa sevgilimin bende hoş durmadığını düşündüğü bir şeyi bana nazik bir dille iletmesini isterdim. O kendine baksın demekle olmaz, birbirimizin fikirlerini önemsemeliyiz yoksa ne anlamı kalır ilişki yaşamanın ya? Sevdiğim birinin fikirleri, önerileri benim için önemlidir, tabi makulse. Benden göğsümü büyüttürmemi, evrim geçirmemi falan istemiyorsa detaylarda anlaşabilmemiz önemli diye düşünüyorum. Mesela kirli sakaldan hoşlanırım fakat uzamış olanını sevmem, bunu iletebilmeliyim o da uygun görürse bunu dikkate alabilmeli. Bu bir üstünlük savaşı falan değil ki, sadece birbirinizi nasıl beğendiğinizle alakalı. Şimdi buna da her haliyle sevmek falan denecek ama 40 derece ateşle yatarken ya da acil durumlarda, hayati durumlardaki fiziki durumunuzdan bahsetmiyorum ki, sadece günlük, normal şartlardaki görünümüzden bahsediyorum o kadar. Hayır burada da tartışılan 2 tutam kıl yani olsa ne olur olmasa ne olur, bunun için gerilmeye ne gerek var ki bunu bir savaş haline getirelim.

Evet polemik alarmı...Daha önce bir konuda da benzer birşey yapmıştınız. Mumyalanmaya benzetemezsiniz.Kılı tüyü bile insanların inançlarına tesettüre vurabiliyorsunuz. Birde özgürlükten saygıdan bahsedersiniz.
Ben kimseye giysisinden dolayi saygi gostermem. Kimsenin ahlakiyla giysisini ozdeslestirmem. Bu tur endekslemeyi so derece ilkel bulurum.
Evet bu benim fikrim.
Begenmiyorsaniz es gecin, okumayin. Cok basit. Gormezden gelin.

Onemli tabi. Kotu duruyor demis. Iste boyle soguyor insan karsisindakinden. onceleri iliski yeni diye es gectigin seyler, zamanla gozune batmaya basliyor. Sonra onlar duzelmeyince karsindakindan igrenmeye basliyorsun. Kusura bakma ama yasadim ve ogrendm.

Ayyyy erkeklere göre yaşamak zorunda mıyız? canın ne istiyorsa onu yap... zaten çoğu konuda taviz veriyoruz oda eksik kalsın... BENİM BEDENİM BENİM KARARIM DE :)))

E al yani bence nolcak ki biyikli da gezilmez ki insan azcik kendine dikkat etcek ya cocuk da demekki ne kadar siktiysa kendini 1 bucuk yil sonra soylemis canim al bence hem insanin yuzu aydinlaniyo valla benim bile elinde saysan 9 tane tuy anca vardir ama onlar cikinca bi tipim golgeleniyo valla

Back
X