Bıyıkları almak önemli mi?

ya bu kisisel bakıma giriyor erkekler ne karısıyor falan denmişsde adam ben disimi fırcalamıyorum boyle rahatım dese tamammı diyceksiniz belliki rahatsız etmiş bazı adamlar var sırtı asırı kıllı kadın rahatsız olmasınmı gayetde degiştirebilcegi seyleri soyleyebilir esler birbirine
Kişisel bakım değil
Dayatilan görsel güzellik algısı
En ufak tüyü bile iğrenç bulacak şekilde bizi yonlendirmis bu endüstri bakın tuye bile kişisel bakım diyoruz
Koltuk altı tüyü değil ki
Bir kaç açık renkli tüy parlıyor işte

Sen " kendinizi ezdirmeyin, kocanin sevgilinin her dedigini yapmayin" sozunu cook degisik anlamissin.
Hemde cookk.

Ya bunun erkek egemenliği, kadını metalaştırmayla ne alakası var? Düpedüz kişisel bakıma giriyor bu. Sıfır badi giyerken koltuk altınızı temizliyorsunuz da her daim açıkta olan yüzünüzü neden temizlemeyesiniz?
Dalga falan geçmesi yanlış ama adam giyim tarzını değiştir, saçını boya falan dememiş ki; müdahale ediyor diyelim.
Sapla samanı ayırt etmek lazım biraz, he bunu erkek dedi diye değil kişisel bakımımız, özsaygımız için yapmalıyız o da ayrı bir konu zaten.

sarı da olsa mor da olsa malum yerlerde ki kıl dediğin alınır artık günümüzde lazerden tutta her türlü imkan var , o sarı dediğinin kıllar yandan birde güneş vurunca iğrenç gözüküyor sevgilin haklı bence.

Ya bunun erkek egemenliği, kadını metalaştırmayla ne alakası var? Düpedüz kişisel bakıma giriyor bu. Sıfır badi giyerken koltuk altınızı temizliyorsunuz da her daim açıkta olan yüzünüzü neden temizlemeyesiniz?
Dalga falan geçmesi yanlış ama adam giyim tarzını değiştir, saçını boya falan dememiş ki; müdahale ediyor diyelim.
Sapla samanı ayırt etmek lazım biraz, he bunu erkek dedi diye değil kişisel bakımımız, özsaygımız için yapmalıyız zaten o da ayrı bir konu zaten.
Yahu bu apis arası koltuk altı değil ki koku yapsın
Ben de almıyorum pis miyim ben
Kişisel bakımım eksik mi
Güneş vurunca belli oluyor sadece
Neden alayım neden o sıcak acı veren sarkitan şeyi yüzüme süreyim
Benim derim başkalarının beni begenmesinden daha önemli
Cekistirerek ona zarar veremem

Kimse de bana kişisel bakımına dikkat etmiyor diyemez

Nerden kisisel bakima giriyo, azcik tug olmasi cok normal, heryerde cok normal karsilinayor. Ben Fransada yasiyorum, biyik alan bi biziz yani, biyigi gectim qakala bile basladik. Tamam, hormon problemin olur tug cok fazla olur alinir ama yoksa alinmamali. Ayricada, Turkiyede herkes aldigi icin,az bi tug bile cok geliyo size

Yahu bu apis arası koltuk altı değil ki koku yapsın
Ben de almıyorum pis miyim ben
Kişisel bakımım eksik mi
Güneş vurunca belli oluyor sadece
Neden alayım neden o sıcak acı veren sarkitan şeyi yüzüme süreyim
Benim derim başkalarının beni begenmesinden daha önemli
Cekistirerek ona zarar veremem

Kimse de bana kişisel bakımına dikkat etmiyor diyemez
Ya bana ne ister alın ister almayın, ben fikrimi yazdım. Konu sahibine farklı bir bakış açısı sağlasın diye.
He konu sahibi bu konuda en az sizin kadar net olsa kafasına takıp da konu açmazdı bu da başka bir mesele.
Ayrıca inanın sizin ağda sürecinizi hiç merak etmedim.

Kız öyle bir şey demedi
Ne alakası var

Konu " sevgilim istedi diye biyiklarimi almam gerekirmi? " diye iletilmiyormu konu sahibi tarafindan?
Bi diger cumleyle " sevgilim istedi diye degismem gerekirmi?".
Burda mevzunun ne oldguna bagliki, degisip degismemek/ biyik alip almamak konusunda bi fikire varilsin.
Biz kadinlar genel olarak " eger degisiceksen kendin icin yapmalisin bunu, sevgiljnin dedigini yapma, kendin icin yap baskasi icin degil" deriz.
Iste bu soz yaniltiyor durumu.
Bu soz bu durumda gecerli degil.
Ornegin kocan "agda yap cok pissin" dediginde klasik tavsiyemiz olan " kendin icin yap" devre disi kaliyor.
Demek istedgim bu.

Kotu duruyorsa alinmasi gerek.
Ha annen demis ha sevgilin demis, demisse sagolsun, dikkat ederim bi dahakine bu mevzuda.

Ya bana ne ister alın ister almayın, ben fikrimi yazdım. Konu sahibine farklı bir bakış açısı sağlasın diye.
He konu sahibi bu konuda en az sizin kadar net olsa kafasına takıp da konu açmazdı bu da başka bir mesele.
Ayrıca inanın sizin ağda sürecinizi hiç merak etmedim.
Sana ağda surecimi anlatmak gibi bir derdim yok
Forum mantığı bu
Biri bir şey yazar diğeri ona cevap verir
Forum ne demek hakim değilsen yorum sitelerinde yorum yap

Benim simdiki aklim olsa almazdim kipkisacik acik renk ayva tuylerini aldim aldim biyikli oldum simdi haftada bir almak zorundayim ustelik sir agda yaptim bir donem o de leke yapti cok magdurum :KK53:

Konu " sevgilim istedi diye biyiklarimi almam gerekirmi? " diye iletilmiyormu konu sahibi tarafindan?
Burda mevzunun ne oldguna bagliki, degisip degismemek/ biyik alip almamak konusunda bi fikire varilsin.
Biz kadinlar genel olarak " eger degisiceksen kendin icin yapmalisin bunu, sevgiljnin dedigini yapma, kendin icin yap baskasi icin degil" deriz.
Ornegin kocan "agda yap cok pissin" dediginde klasik tavsiyemiz olan " kendin icin yap" devre disi kaliyor.
Demek istedgim bu.
Sapsik keşke biz kadınlar öyle olsaydık
Ama biz kadınlar sözde böyle konularda çok bağımsız tablosu çizip
İlişki içinde erkek ne derse yapan kadinlariz istisnalarimiz çok az
Bir kaç tuyden bahsediliyor
Buna tahammül edemeyecek kadar , bunu pislik olarak görecek kadar yüz bulmuş erkekler
Değer mi ? Asla değmez
Adriana limanin bile almadığı tüyler bunlar ya
Bana kişisel bakım diye dayatiliyor
Neden ? Çünkü ondan da rant saglayacaklar

Koltuk altı mi bu koku yapsın
Burma bıyık mi rahatsız etsin
Güneşte parlayan tuyler ya
Bu kadar kusursuzlugu hangi erkek hakediyor ki bu kusur da değil
Benim sevgilim de rahatsız oluyor
Hiç kusura bakmasın
Canim acıyor benim
Sivilce oluyor
Deri kizariyor
Dediği şeyi yapmam

rahatsız olmuyorum sorun orda, ince ve rengi açık aynada dikkatimi çekmiyor. o yüzden ikilemde kaldım.
Illa almaniz gerekiyorsa electrolysis disinda hic bir yontem uygulamayin. (ignesiz agda)
Ama ince ve gorunmuyorsa o erkek arkadasa bosol deyin, sebebi de beni seven biyiklarima katlanir deyin.
Terbiyesiz misogon okuzlerle de cikmayin.

Ben de hic sevmem ,acik renkte olsa kotu duruyor. Erkek arkadasiniz da kotu durdugunu soylemis akliniza takilir artik hep. Cimbizla kolay alinir

Sana ağda surecimi anlatmak gibi bir derdim yok
Forum mantığı bu
Biri bir şey yazar diğeri ona cevap verir
Forum ne demek hakim değilsen yorum sitelerinde yorum yap
Ha ha ne demek olduğunu inanın en az sizin kadar biliyorumdur. Ama bu konu sahibinin meselesi, ve bu konuda herkes fikir beyan edebilir ama bir diğer üye kendi fikirlerini, bizzat kendinden örnekler vererek zorla kabul ettiremez. Ki sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Yok deriniz yanıyormuş da, güneşte parlıyormuş da pardon da herkes aynı mı? Ya da olmak zorunda mı?
Ha ek olarak ben kimseye pis falan demedim, sadece bence bıyık meselesinin kişisel bakıma girdiğini düşündüğümü beyan ettim. Bu yasalaşmış bir şey değil, sadece benim fikrim bu.
Bu arada başka bir üyeye bu şekilde, mesela siteden kovmak gibi polemiklere girmek yasaktır bilginize, tanımadığınız etmediğiniz üyelerle bu derece afaki diyaloglara girmemenizi tavsiye ederim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İyi forumlar size.

Demek istedgim bu.

Kotu duruyorsa alinmasi gerek.
Ha annen demis ha sevgilin demis, demisse sagolsun, dikkat ederim bi dahakine bu mevzuda.
Ah ben de bunu anlatmak istemiştim şapşik hanım. Ya altı üstü bir bıyık, sanki evrim geçirilecek. 2 saniyelik mesele için 30 sayfa tartışırız artık. :KK14:

Ha ha ne demek olduğunu inanın en az sizin kadar biliyorumdur. Ama bu konu sahibinin meselesi, ve bu konuda herkes fikir beyan edebilir ama bir diğer üye kendi fikirlerini, bizzat kendinden örnekler vererek zorla kabul ettiremez. Ki sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Yok deriniz yanıyormuş da, güneşte parlıyormuş da pardon da herkes aynı mı? Ya da olmak zorunda mı?
Ha ek olarak ben kimseye pis falan demedim, sadece bence bıyık meselesinin kişisel bakıma girdiğini düşündüğümü beyan ettim. Bu yasalaşmış bir şey değil, sadece benim fikrim bu.
Bu arada başka bir üyeye bu şekilde, mesela siteden kovmak gibi polemiklere girmek yasaktır bilginize, tanımadığınız etmediğiniz üyelerle bu derece afaki diyaloglara girmemenizi tavsiye ederim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İyi forumlar size.
Tecrüben benim için çok önemli değil
Polemiğe girmiyoruz
Kişisel bakım dedin
Ben de çok doğal olarak kendimden örnek verdim kişisel bakım değil bu dedim ??
Polemik olarak algılıyorsan forum ne demek bir daha gözden geçir
Sana ağda sürecimi anlatmadim ağda isitiyorum bilmem ne gibi lazerle hepsinden Kurtulmuş biriyim kol ve biyik hariç
Ağda neden yapılmaz neden bu yüzden kişisel bakım değildir bunları söyledim
Ağda sürecini merak etmiyorum :s diyen sensin
Forum nedirin yanında fevrilik nedir bunu da göz ardı etmişsin
Her neyse hoşçakal

Illa almaniz gerekiyorsa electrolysis disinda hic bir yontem uygulamayin. (ignesiz agda)
Ama ince ve gorunmuyorsa o erkek arkadasa bosol deyin, sebebi de beni seven biyiklarima katlanir deyin.
Terbiyesiz misogon okuzlerle de cikmayin.
Olmaz :( kişisel bakım bu
Hatta iyyy iğrenç bi şeymiş
Kocamiz bize git ağda yap diyebilir
Dinlememiz lazım

Back
X