Bıyıkları almak önemli mi?

Hanimlar 25 yillik bir Ingiliz estetisyenin tavsiyesi:
Tuyleri
Sarartabilirsiniz, cok darda kalirsaniz kesin ama kuvvetli cikabilir.
Kesinlikle cimbizlamayiniz, jilet veya agdalamayiniz, koku kuvvetlenir. Sayisi artar.
Tek kalici cozum igneli epilasyon yani elektrolizdir.
Lazere guvenmeyin, sureklilik yoktur, yeniden cikabilir ustelik cilt kanseri olabilirsiniz.

Kesin biligidir hanimlar.

Bende hiç almadım ve almam da çünkü çok az ve beyaz tüyler var bir kaç tane ve alırsam biliyorum daha büyür ve kalın çıkar.
Eşim de hiçbir zaman şikayet etmedi ama arkadaşlarımla konuşurken hep almışsın gibi hiç yok derler rahatsız olsaydım ve çevreden bu şekilde birileri söyleseydi alırdım sanırım.
Bence de sendekiler çok küçük ince ve beyazlar tüm derimizde olanlar gibi.

Ayy yorumları okudum da şimdi beni de taşa tutacaklar:KK17::KK17:

Son düzenleme:
Benim de ne bıyığım var nede kaşım

kaşlarımın doğal hali ince ve düzgün alınmış gibi rengi de açık kahve ,bir kere bile cımbız vurmadım şükür

kuaförlerde sakın alma bozma çok düzgün ve güzel pişman olursun dedi ve hiç bozmadım

bıyık desen hiç belirsiz ters ışıkta belli olan ,tüy bile denmeyecek derecede

sen diyorsan ki hiç belli değil ve açık renkli alma sonra çoğalır ve artar pişman olabilirsin

Bence cok itici bi kadın icin ya bu yasına kadar almaman tuhaf hatta kişisel bakım önemli :KK53:

Ben kimseye giysisinden dolayi saygi gostermem. Kimsenin ahlakiyla giysisini ozdeslestirmem. Bu tur endekslemeyi so derece ilkel bulurum.
Evet bu benim fikrim.
Begenmiyorsaniz es gecin, okumayin. Cok basit. Gormezden gelin.
Ahlakla giysi tamamen farklı giysiyle ahlak yargılanamaz tabiki. Ama sizin o giysi dediğiniz sadece giysi değil.Bir değeri ve bir önemi var.
"Giysi"den dolayı saygı göstermezseniz saygısızlıkta yapmayın o zaman

Ahlakla giysi tamamen farklı giysiyle ahlak yargılanamaz tabiki. Ama sizin o giysi dediğiniz sadece giysi değil.Bir değeri ve bir önemi var.
"Giysi"den dolayı saygı göstermezseniz saygısızlıkta yapmayın o zaman
Ben bir deger ya da onem gormuyorum. Benim icin insanin temiz ahlakli olmasi giysisinden daha onemli.
Devamli saygi goster saygi! diye cekistirmenizi son derece itici ve tuhaf buluyorum.
mumkunse deger yargilarinizi kendi dunyaniza saklayin ve bana satasmayin.

Burda alın şu sarı kıllarınızı diye ahkam kesen tipler, kıskanmayın. Biz çok bakımlıyız triplerine girmeyin lütfen. Bizim öyle bi sorunumuz yok. Ayak parmaklarından, üst koluna kadar aldıran bi tipim ama bıyık ve çene tüğlerim sarı,ince ve kısa yani, yapacak bi şey yok.

Bazı saçma yorumlar var da, enteresan.

Ha bide youtube da görüyorum, tüm yüzünü aldıran tipler de var. Bu işin sonu yok yani, herkesin kendi takıntısı.

Ben bir deger ya da onem gormuyorum. Benim icin insanin temiz ahlakli olmasi giysisinden daha onemli.
Devamli saygi goster saygi! diye cekistirmenizi son derece itici ve tuhaf buluyorum.
mumkunse deger yargilarinizi kendi dunyaniza saklayin ve bana satasmayin.

Ahlakla giysiyi bende özdeşleştirmiyorum zaten farkındaysanız biraz önce iyi okuyun diyordunuz ya sizde iyi okuyun.
Sizde deger yargılarınızı kendinize saklayın. Insanların deger yargılarını mumyalanmaya benzetmeyin bıyık konusunda bile.

Hanimlar ben size gizli bir kesfimi anlatayim:
Tuylerinizi sakin ha sakin almayin
Neden?
Tuyler cildin nemini koruyor! Boylece kirisikliklari azaltiyor! tamamen bana ait bir teori.

arkadaşım hiç almıyo mesela görünürde bıyıgı yok olanlarda sarı belli olmuyo yüzündeki tüyler gibi bende bi hafta ağda ile bi hafta ip ile alıyorum bu hafta aralarında tektük çıkan varsada cımbızla alıyorum benimkilerde maşşalahı var yani :KK53:
yani o istedi diye alma çok belli değilse
alıcaksanda cımbız ağda kullanma benim gibi sarı bıyıklarını siyah kalın bıyıklarla değiştirirsin

ayda ıkı yada uç kere kuaforde iple aldımanı öneririm

al gitsin ya..tuyun kilin sarisi yesili mi olur pfff :KK45:

Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış

Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis

Eee, kendinde de olmasın o zaman?

Benim sevgilim de öyle
Parmak ustlerinde kıl olmayacakmis
Ensede saç uzuyor ya o olmayacakmış
Bel de kesinlikle olmayacakmış

Bakın kildan bahsetmiyorum göbeğimizde minik tüyler var ya sirtimizda Heer yerimizde urperince kalkanlar onlar işte olmayacakmis

Eee, kendinde de olmasın o zaman?

bakın bu bayanı takip ederim uzaktan hiç anlaşılmıyo ilk defa bu videoda fark etmiş tim sarı tüyleri
tüyün sarısımı olur mutlaka al bence diyenler kıskanıyodur kesin bu kadar yakından bakılmadığı sürece sırıtmıyo

Bence hiç hoş bir görüntü olmuyor. Hele makyaj yapınca ne renk olursa olsun sırıtıyor.
Aynen bıyığım çıkmaya başladığında ruj ve pudra sürmem. Daha beter sırıtıyor. Herkes sarı sarı deyip durmuş da bizdeki bıyık da pala burma değil herhalde ama neticede var :D Düşünsene ama kıpkırmızı kadife ruj, dudaklar mükemmel görünüyor. Ama o da ne üstünde belli belirsiz bir bıyık şeridi :D

Benimkikerde ayni sarı sarı ama sırf sevgilim icin almazdim heralde. Çunku ugrasicak olan sensin siyah siyah cikcaklar iki haftada bir ugrascaksin falan hic giremem bu islere :)

benimde sarı ama alıyorum kendine bakmanla alakalı bu

Back
X