- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi minikbulut
Bıyık bıyıktr arkadaş sen sarıysan bende beyaz tenli sıyah saclı kaşli burıyım tüylerim da siyah. Ben alıyorum gunahım siyah tüylere sahip olmak mıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar 25 yillik bir Ingiliz estetisyenin tavsiyesi:
Tuyleri
Sarartabilirsiniz, cok darda kalirsaniz kesin ama kuvvetli cikabilir.
Kesinlikle cimbizlamayiniz, jilet veya agdalamayiniz, koku kuvvetlenir. Sayisi artar.
Tek kalici cozum igneli epilasyon yani elektrolizdir.
Lazere guvenmeyin, sureklilik yoktur, yeniden cikabilir ustelik cilt kanseri olabilirsiniz.
Kesin biligidir hanimlar.
Burda alın şu sarı kıllarınızı diye ahkam kesen tipler, kıskanmayın. Biz çok bakımlıyız triplerine girmeyin lütfen. Bizim öyle bi sorunumuz yok. Ayak parmaklarından, üst koluna kadar aldıran bi tipim ama bıyık ve çene tüğlerim sarı,ince ve kısa yani, yapacak bi şey yok.
Bazı saçma yorumlar var da, enteresan.
Ha bide youtube da görüyorum, tüm yüzünü aldıran tipler de var. Bu işin sonu yok yani, herkesin kendi takıntısı.
bakın bu bayanı takip ederim uzaktan hiç anlaşılmıyo ilk defa bu videoda fark etmiş tim sarı tüyleri
tüyün sarısımı olur mutlaka al bence diyenler kıskanıyodur kesin bu kadar yakından bakılmadığı sürece sırıtmıyo
Slovakya için konuşayımBen de bu sarışın/kumralların benim kılım gözükmüyor kiii olayına hastayım
Oysa nasıl gözüküyor bir bilseniz
Bir kumral arkadaşım vardı. Bıyuklarını al dediğimde bana kıskanç muamelesi yapmıştı (ben esmerim) gerek yok gözükmüyor diye. Bende bir daha hiç söylemedim. Aylarca bıyıklı dolaştı. Sonra bunu bi rezil etmişler utandırmışlar. Geldi bana anlattı. Bende evet pala gibi dolanıyorsun dedim. Suçlu yine ben oldum. Niye önceden söylememişim uyarmamışım vs.
Kısacası siz göremeyebilirsiniz ama sarışın da olsanız kılınız bacağınız kabak gibi gözüküyor. Bence alın
bakın bu bayanı takip ederim uzaktan hiç anlaşılmıyo ilk defa bu videoda fark etmiş tim sarı tüyleri
tüyün sarısımı olur mutlaka al bence diyenler kıskanıyodur kesin bu kadar yakından bakılmadığı sürece sırıtmıyo
EvetBıyık bıyıktr arkadaş sen sarıysan bende beyaz tenli sıyah saclı kaşli burıyım tüylerim da siyah. Ben alıyorum gunahım siyah tüylere sahip olmak mıı
dAnEvet
Senin biyiklarin belli oluyor benimki olmuyor
Senin kol kılların belli benim ki anca guneste belli şu an bile belli değil bakıyorum dibine girip yok valla
O yüzden sen alıyorsun diye ben almak zorunda değilim
Sarışın olmak elbette avantaj esmer olsam belkı yıne avantaj olabılır ama beyaz tenli olup siyah tüylere sahip olmak tam bi facia . Anem benı sarışın dogurmamış neyse ki kızım sarışın oldu :))Evet
Senin biyiklarin belli oluyor benimki olmuyor
Senin kol kılların belli benim ki anca guneste belli şu an bile belli değil bakıyorum dibine girip yok valla
O yüzden sen alıyorsun diye ben almak zorunda değilim
Sarışın olmak güzel bir şey değil kidAn
Sarışın olmak elbette avantaj esmer olsam belkı yıne avantaj olabılır ama beyaz tenli olup siyah tüylere sahip olmak tam bi facia . Anem benı sarışın dogurmamış neyse ki kızım sarışın oldu :))
Çok doğru, ben kesinlikle iletmesini isterim. Benim erkek arkadaşım da normalde kirli sakallıdır, çok da severim ben kirli sakalı, çok da yakışır. Son zamanlarda erkeklerde bir moda var belki görmüşsündür, kirli sakal ama bıyık daha belirgin, biraz daha uzun olacak şekilde sakal bırakıyorlar mesela. Yani nasıl anlatsam, bi adı var mı o moda akımının bilmiyorum ama, hani bir erkek sadece bıyık bırakır sonra da 1-2 hafta falan tıraş olmaz, sakalı da olur ama bıyık biraz daha uzun, biraz daha belirgin olur falan, öyle takılıyor bu aralar. Umarım anlatabilmişimdir, neyse.Bilemiyorum ama, bir ilişkim olsa sevgilimin bende hoş durmadığını düşündüğü bir şeyi bana nazik bir dille iletmesini isterdim. O kendine baksın demekle olmaz, birbirimizin fikirlerini önemsemeliyiz yoksa ne anlamı kalır ilişki yaşamanın ya? Sevdiğim birinin fikirleri, önerileri benim için önemlidir, tabi makulse. Benden göğsümü büyüttürmemi, evrim geçirmemi falan istemiyorsa detaylarda anlaşabilmemiz önemli diye düşünüyorum. Mesela kirli sakaldan hoşlanırım fakat uzamış olanını sevmem, bunu iletebilmeliyim o da uygun görürse bunu dikkate alabilmeli. Bu bir üstünlük savaşı falan değil ki, sadece birbirinizi nasıl beğendiğinizle alakalı. Şimdi buna da her haliyle sevmek falan denecek ama 40 derece ateşle yatarken ya da acil durumlarda, hayati durumlardaki fiziki durumunuzdan bahsetmiyorum ki, sadece günlük, normal şartlardaki görünümüzden bahsediyorum o kadar. Hayır burada da tartışılan 2 tutam kıl yani olsa ne olur olmasa ne olur, bunun için gerilmeye ne gerek var ki bunu bir savaş haline getirelim.
İşte ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu kadar hırçınlaşmaya ne gerek var, bir anda dolduruşa gelip de inatlaşıp karşıdakini de kırmanın ne alemi var anlamıyorum ben. Bir de genellemişler ki sorma gitsin, bütün erkeklere siz de kendinize bakın, hepiniz bizi obje olarak görüyorsunuz deyip ilk önümüze gelene yani sevgilimize saldırmalıyız gibi bir mana çıkıyor. Tamam buradan ben de akıl aldım ama bu durum tam da el ağzıyla çorba içmek oluyor. Bazen mantıklı düşünmek önemli, tamam almak istemiyorlarsa almasınlar ama bunu güç, otorite savaşına çekmek insanı yıpratır ilişkinin de ömrünü tüketir. Baksana sayfalara hep böyleler. Çok tahammülsüzleştik çok...Çok doğru, ben kesinlikle iletmesini isterim. Benim erkek arkadaşım da normalde kirli sakallıdır, çok da severim ben kirli sakalı, çok da yakışır. Son zamanlarda erkeklerde bir moda var belki görmüşsündür, kirli sakal ama bıyık daha belirgin, biraz daha uzun olacak şekilde sakal bırakıyorlar mesela. Yani nasıl anlatsam, bi adı var mı o moda akımının bilmiyorum ama, hani bir erkek sadece bıyık bırakır sonra da 1-2 hafta falan tıraş olmaz, sakalı da olur ama bıyık biraz daha uzun, biraz daha belirgin olur falan, öyle takılıyor bu aralar. Umarım anlatabilmişimdir, neyse.Ben de bıyığın daha ön planda olmasını sevmem pek, çok da dikkatli biriyimdir. Neyse bir süredir öyle geziyor o, geçenlerde görüşümü sordu, bu da yakışmış ama bence eski halin daha iyiydi falan dedim. O da bana heves ettiğini, bir süre sonra eski haline döneceğini söyledi ve ben de önemli olmadığını falan söyledim. Gerçekten önemli değil yani yüz onun sakal onun, bana görüşümü sorduğu için söyledim sadece. Bana kalkıp hayır ben bundan sonra böyle gezmek istiyorum da diyebilirdi, saygı duyardım. O da benden bişey istediği zaman eğer ben de uygun görüyorsam yaparım o değişikliği, kırmaya ne gerek var. Burada hemen o kendine baksın tarzı söylemlerde bulunuyorlar ama bence bir kadın kaşını, bıyığını da almalı yani, sevgili için falan değil, kendisi için. Ha almam diyorsa da kendisi bilir bence.
Lazerin cilt kanserine sebep olduğu henüz "bilimsel" olarak kanıtlanmadı.
Kanitlanmadi ama deri uzerinde yanik ve cesitli enfeksiyonlara yol actigi biliniyor.
UV ye maruz kalan ciltleri korumak icin gunes kremini basip cikiyoruz disariya da bu kadar yogunlikta (dalga boyu farketmez) isinla cildi haslamaya asla guvenmezdim.
malesefSlovakya için konuşayım
Bir tanesinin kılını normal zamanda görmedim
Ya Özür dilerim alakasız olacak ama makyaj bloglarini takip ediyorsunuz sanırım bu Ruj hangi markanın kaç numarasi biliyor musunuz ?
Sapsik keşke biz kadınlar öyle olsaydık
Ama biz kadınlar sözde böyle konularda çok bağımsız tablosu çizip
İlişki içinde erkek ne derse yapan kadinlariz istisnalarimiz çok az
Bir kaç tuyden bahsediliyor
Buna tahammül edemeyecek kadar , bunu pislik olarak görecek kadar yüz bulmuş erkekler
Değer mi ? Asla değmez
Adriana limanin bile almadığı tüyler bunlar ya
Bana kişisel bakım diye dayatiliyor
Neden ? Çünkü ondan da rant saglayacaklar
Koltuk altı mi bu koku yapsın
Burma bıyık mi rahatsız etsin
Güneşte parlayan tuyler ya
Bu kadar kusursuzlugu hangi erkek hakediyor ki bu kusur da değil
Benim sevgilim de rahatsız oluyor
Hiç kusura bakmasın
Canim acıyor benim
Sivilce oluyor
Deri kizariyor
Dediği şeyi yapmam
Ah ben de bunu anlatmak istemiştim şapşik hanım. Ya altı üstü bir bıyık, sanki evrim geçirilecek. 2 saniyelik mesele için 30 sayfa tartışırız artık.![]()
Lazerin cilt kanserine sebep olduğu henüz "bilimsel" olarak kanıtlanmadı.
O tip benim sanırım...
Tip de ne demekse...
Aşırı esmerim, ama asla ve asla sarışınları kıskanmam.
Neden kıskanayım?
Bu kadar mı dar ufkumuz, elalemin "gözükmediğini sandığı" kılları kıskanacak kadar?
Yapmayın lütfen...
Evet kesin kıskanıyorumdur.
Yapmayın, sizin tüyünüzden daha mühim şeyler de var...
Ama arkadaşla karşılıklı dertleşirken gözüküyor bıyığı
Ki yakın da değil yani, arada bir masa var..
Tek arkadaş da değil, sarışın çok arkadaşım var, hepsi "benim gözükmez ki" diye bıyıklı dolaşıyor
Ama maalesef sadece güneşte değil, kafede vs de görüyorum ben.
Gözlerim de 7 derece miyop bu arada...
Bana göre bu kişisel bakımdır, bıyıklı sakallı dolanan bakımsızdır
Ama dediğim gibi "bana göre"
Karşımdaki yemek yerkeni konuşurken vs bıyıklarına odaklanırım rahat edemem sarı da olsa bıyık bıyıktır
Ama kimseye de al bıyığını demem, zira bir kere kendi iyiliği için dedim, kız bana kıskanç dedi (sizin gibi)
O bakımdan beni ilgilendirmez, konu sahibi fikrimizi sordu, bende sarı da olsa bıyıklı dolaşma al dedim, ama bunu sizi kıskanmışım gibi lanse etmenizi doğru bulmadım sadece. O yüzden yazdım bu kadar.