- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi minikbulut
Bi kıl ne kadar tartışılmış ya..Kendinizi güzel mi buluyorsunuz o bıyıkla cok iğrenc ben bu konuda hassasmıyım ki acaba diyırum ama inanın bi kızda cok kötü duruyor ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bende kol tüylerimi hiç almadımbuna da kızan çıkmaz herhalde
Çok az çünkü ve sarı evet
Ama bıyık bana itici geldi güneşte müneşte fark etmez seçiliyo az da olsa diye aldım, almalıyım
e peki bıyık almamayı bakımsızlık olarak görenlere ve iğrenç diyenlere ne demeli?Bu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba.Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.
Gece dayanamadım uyudum, az evvel açtım ki oovvvBu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba.Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.
AlkışlıyoreBu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba.Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.
Ben üst bacakta hiç kimsede yok sanıyordumBen de kollarimi ve ust bacaklarimi hic almadim, tuy yok cunku, sari da yok, hatta alt bacaklarimin arka kisminda yani baldirimda da yokama cenemde sakal var bu ne yaman celiski
![]()
bazı insanlarda da tam tersi üst bacakta kıl oluyor alt bacak tertemiz, pırıl pırıl oluyor(mesela annem).bende maalesef hem üstte hem altta var ama jiletle aldığım için birkaç dakikada bütün vücudumu alıyorum kolay bir şekilde.Ben üst bacakta hiç kimsede yok sanıyordum
İşyerinde benden büyük biri vardı dedi ki bacaklarım çok uzun ya al al bitmiyo
Dedim nasıl yani sen tüm bacağını mı alıyosun
Evet dedi sen almıyo musun
Şaştım
Benim üst bacak ve üst kollarda hiç bişey yok kimeğer şanslıymışım haberim yokmuş
Aaa o daha ilginçmişbazı insanlarda da tam tersi üst bacakta kıl oluyor alt bacak tertemiz, pırıl pırıl oluyor(mesela annem).bende maalesef hem üstte hem altta var ama jiletle aldığım için birkaç dakikada bütün vücudumu alıyorum kolay bir şekilde.
:))) alemsin..9 sene sonra eşim beni almaya ikna etti
bence yok ama o olduğunu iddia ediyor
öpmek istediği zaman gel bıyıklarımızı sürtelim demeye başladığı an aldım olmayan (!) bıyıklarımı
Ben üst bacakta hiç kimsede yok sanıyordum
İşyerinde benden büyük biri vardı dedi ki bacaklarım çok uzun ya al al bitmiyo
Dedim nasıl yani sen tüm bacağını mı alıyosun
Evet dedi sen almıyo musun
Şaştım
Benim üst bacak ve üst kollarda hiç bişey yok kimeğer şanslıymışım haberim yokmuş
Benim annemde öyle : )Aynen aynen :) bi de bizim aile komple sarisin tuysuz, annem tam kösekadinin koltukaltinda bile tuy yok. Ben de herkesi oyle saniyordum
ama kesinliklr almak tuyleri cogaltiyor ben 3 tel biyigimi ceke ceke pala oldum, hamileyken cenemde bikac tel kil cikti onları da yoldum yoldum cogalttim, ustune igneli epilasyona servet odedim
en iyisi fazla kurcalamamak
![]()
İşte bu da benim problemim değil![]()
Problem edinmişsin ki, şu kıllarınızı alın yeaaaa diye ahkam kesiyosun. Boşver dert etme, kıl benim, tüğ benim.