Bıyıkları almak önemli mi?

Seninkini değil, konu sahibininkine yorum yaptım zaten

Ya Neyse uzatmak istemiyorum da, o zmn mesajımı alıntılayıp cevap vermeyeceksin ki, bende tüğümle bi problemin olduğunu düşünmeyeceğim. Ki ben senin mesajını bile görmedim, cidden.

Neyse uzasın istemiyorum, konu biz değiliz. Herkese kılıyla, tüğüyle, cillop gibi teniyle mutluluklar.

Bu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba. :KK70: Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.

Biri de tüysüz insanın varlığını kabul edemiyorlar demiş. Yahu olmayan bir şeye neden var diyelim? Aklımızı kaçırmadık heralde. Nice sarışın arkadaşlarım bu uğurda sırf bıyıkları olduğunu kabullenemedikleri için sevgilileri vs tarafından yüzlerine vuruldu. Var olan şeyin varlığını inkar etmek garip değil mi? Çık delüğanlı gibi bıyıklıyım ama aldırmıyorum de. O zaman kim karışır sana. Ama uzun uzun sarı bıyıklarını yok diye de inkar etme. Elini sür hafifçe. Hah işte o gelenler bıyık delüğanlı

tabiki almalısınız. hatta çoktan almalıydınız. şoklardayım sarı beyaz kırmızı ne farkeder tüy tüydür kıl kıldır

Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Bunun cevabını vermek için görmek lazım konu bıyıkları ama bıyıklı bir dişi hayal edemiyorum rengi ne olursa olsun.

Akıllarına hala siyah ve kumral tüy geliyor =) ondan alın alın görünüyor diye ısrar ediyorlar kabullenemiyorlar sarı ve belli olmayan tüy varlığını

Belli olsa da kime ne ya
Epilasyon estetik operasyon kategorisinde
Yani nasıl burnumu memelerimi yaptırmak benim vereceğim kararsa bu da benim vereceğim karar
Çirkin duruyormus falanmis filanmis
İyi ben de senin burnunu begenmedim kadın dediğin güzel olur
Diğerinin selulitlerini beğenmedim
Öbürünün de kilolarini kadın dediğin ince olur git yağ aldır makyaj yapınca sismansin diye yakismiyor

Muhtemelen pek sarı irklarin olduğu yere gitmemisler =) bratislavada bu 1. 70 ortalamali selulitli etimiz sıkı olmayan halimizle orada tuylerini almayan ve BELLİ OLMAYAN taş gibi ablalara ya bence kişisel bakım :s kadın dediğin tuylerini almalı bıyıksiz olmalı sarı da olsa belli oluyor diyelim bakalım ne duruma düşeriz
Hahahaha kadinligimiz dudak ustumuzdekilerle ters orantılı
Kendimiz için almaliymisizzz
Yara mara idare edeceksin arkadaşım al o tuyleri derin tahriş oluyorsa da makyaj yaptığında güzel durmuyor güneşte belli oluyor :KK20: ayva tuylerin de ters isikta fotoğraf çekilirsen belli olur onu da tüm vücudunu jiletler misin ne yaparsın orası beni ilgilendirmez tüy görmek istemiyorum

Aynen, bunu diyen kadınların büyük çoğunluğunun kilolu olduğuna eminim.

Yağa, göbeğe gelince olur öyle şeyler, tüğe gelince aaaa sen kadınsın, kişisel bakım. Bak tüğ diyoruz bide tüğe, kıl değil. Şaka gibiler cidden.

Şişman kadınların makjay yapınca güzel olmadığını iddia eden Adriana Lima'larla dolmuş burası. Yazık size valla kadının kadına ettiği zulümün haddi hesabı yok.

Biri de tüysüz insanın varlığını kabul edemiyorlar demiş. Yahu olmayan bir şeye neden var diyelim? Aklımızı kaçırmadık heralde. Nice sarışın arkadaşlarım bu uğurda sırf bıyıkları olduğunu kabullenemedikleri için sevgilileri vs tarafından yüzlerine vuruldu. Var olan şeyin varlığını inkar etmek garip değil mi? Çık delüğanlı gibi bıyıklıyım ama aldırmıyorum de. O zaman kim karışır sana. Ama uzun uzun sarı bıyıklarını yok diye de inkar etme. Elini sür hafifçe. Hah işte o gelenler bıyık delüğanlı
Sonuçta adam var demiş mi, demiş. Evet var, ben boyle iyiyim desin, kimse de bişey demez zaten. Burada uzun uzun bunun tartışmasını yapmak çok boş iş. Tartışacağına kadar tüm vücuda epilasyon yapardı :D Bana kalırsa bıyık alınmalı yani, erkekten bi fark olsun.

Sonuçta adam var demiş mi, demiş. Evet var, ben boyle iyiyim desin, kimse de bişey demez zaten. Burada uzun uzun bunun tartışmasını yapmak çok boş iş. Tartışacağına kadar tüm vücuda epilasyon yapardı :KK70: Bana kalırsa bıyık alınmalı yani, erkekten bi fark olsun.

Bıyık diyince aklıma asla şişman kahverengi siyah tüylü insanlar gelmiyor
Aksine güneşte parlayan sarı bıyıklar geliyor
İnsan kendini ne kadar "onlar tüy, kıl değil, hem gözükmüyor" diye kandırırsa kandırsın görünenin ki görünüyor.
Neyse bu da son yorumum oldu
Kadınlar bıyıklarıyla mutluysa banane

Bugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Erkek arkadaşınız, göğüs kıllarını, bacak kıllarını varsa omnuz kıllarını, burun, elmacık ve kulak kıllarını düzenli aldırıyor mu? Eğer cevap evetse sizden bunu istesin. Değilse sizde onları aldırmasını talep edin bence.

Gözümde şöyle bir şey canlandı
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

article-2514893-19B1C1D400000578-537_634x910.jpg

Bu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba. :KK70: Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.
Hahahahahahahahha
Ya burası forum
Boş vaktimiz var
İster fotoğraf paylasiriz
İster yazı
4 sene psikoloji + 2senedir master yapıyorum
Hiç böyle fotoğraf paylastin komplekslisin diye bir tüm varım yöntemi duymadım

Aynen, bunu diyen kadınların büyük çoğunluğunun kilolu olduğuna eminim.

Yağa, göbeğe gelince olur öyle şeyler, tüğe gelince aaaa sen kadınsın, kişisel bakım. Bak tüğ diyoruz bide tüğe, kıl değil. Şaka gibiler cidden.
Hahahaha kabullenemiyorlar hele bir tanesi var kendini parçaladı neyini kiskancaz diye diye hahahahahahhaga
Herkes bıyıklı olmak zorunda mi canimm
Genlerin torpil geçtiği insanlar da var bizler gibi

Hahahahahahahahha
Ya burası forum
Boş vaktimiz var
İster fotoğraf paylasiriz
İster yazı
4 sene psikoloji + 2senedir master yapıyorum
Hiç böyle fotoğraf paylastin komplekslisin diye bir tüm varım yöntemi duymadım
Olabilir, benim şahsi düşüncem. Neyi nasıl düşüneceğimi, ne yazacağımı sana mı soracağım? Benim gözümde öyle yani, neyi kanıtlama peşindeysen artık. İstediğimi yazarım, istediğimi düşünürüm, sana ne?

Valla sarı da olsa ben alırdım bıyıklarımı.Gerçekten güneşte belli oluyor sarışın kişilerde.
Hele bazısı o kadar kötü duruyor ki. sanıyor ki belli olmuyor ama bal gibi belli oluyor.:KK48::KK48:

Son düzenleme:
Back
X