Arkadaşlar çok zor bir gebelik geçirdim. Son iki ay aşırı boğaz reflüsü yüzünden gırtlağım tahrip oldu. Doğum biter ve geçer diye düşündüğümden durumun daha da kötüleşeceği aklıma gelmiyordu hiç. Doğumum normal doğum oldu ve epidural uygulaması yapmalarını istememem rağmen bana çatır çatır 6 saatte doğum yaptırdılar. Doğumdan tam 0 gün sonra aşırı reflü şikayetlerim tekrar başladı. Ama bu sefer gırtlağımda korkunç bir kasılma başladı. Bu kasılma bir tuğla aşağı çeker gb gırtlağımı yaşamımı çok olumsuz etkiliyor. hatta mahvediyor. Bazı gastrocular düzelmeyen reflüden derken bazıları psikoljik diye psikiyatrik tedavi bile yaptırdılar. Ama hepsi boşuna gitti. Hastalığım düzeleceğine daha da kötüleşti. Şimdi yemek borum da midem de kasılmaya başladı. hayatım berbat hale geliyor, bir şey yiyemez içemez oluyorum..yemek borum yaralı, mide fıtığım vs daha pekçok şey ama en çok bu gırtlak kasılması...Allah düşmanımın başına vermesşn derim...(( Ne dersiniz biyoenerji bozulan dengemi düzeltebilir mi ki felçli hastaları bile ayağa kaldıran bir tedavi? var mı içinizde deneyimi olan bu konuda?