Biyokimyasal Gebelik

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36
298
İstanbul
Merhaba hanımlar,

Öncelikle bebek isteyen herkese Allah'tan evlatlarına tez zamanda hayırlısıyla kavuşmalarını can-ı gönülden diliyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Şu an bir biyokimyasal gebelik yaşıyorum ve dün kanamam başladı. Pazartesi tekrar beta baktırmalı mıyım?

Beta değerim 17.01 çarşamba günü: 38
19.01 cuma günü: 13 değerini gördüm.

Zaten dün de kanamam başladı ve halen pıhtılı ve yoğun bir şekilde devam ediyor.

Dış gebelikten korkmalı mıyım?

Bir de topiklerde o kadar çok tesadüf de olabilir bu dönemlerde biyokimyasal gebelik yaşayan, bebeğinin kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalan veya ilerlemiş haftasına rağmen birtakım anomalilerden dolayı bebeğini kaybeden o kadar çok kişiye denk geldim ki...

Merak ediyorum eskiden de böyle miydi yoksa covid sonrası mı bu durumlar yaşanıyor? Ciddi ciddi kafamı kurcalamaya başladı bu durum.

Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.

Dış gebelik olması için değerin daha çok olması gerekirdi diye biliyorum muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz. Bende kimyasal gebelik geçirdim değerimi ilk ölçtürdüm 20 çıktı 2 gün sonra kanamam başladı ve değerim 3 olmuştu. Geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlat nasip etsin. Kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor derler

Ben yine de pazartesi günü kan vereceğim. Henüz çok erken olduğu için doktora da gitmemiştim. Kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum. Ben de duydum bunu ama bir mit mi yoksa gerçeklik payı var mı bilemiyorum.

Allah hepimize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşallah...

Hakkınızda en hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin. Eğer aksi bi durum varsa bile şuan bi imtihanda olduğunu unutma kardeşim sabredersen daha güzelini nasip eder rabbim.

Hakkınızda en hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin. Eğer aksi bi durum varsa bile şuan bi imtihanda olduğunu unutma kardeşim sabredersen daha güzelini nasip eder rabbim.
Amin. İnşallah kötü bir durum yoktur ama demek ki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Her günümüz iyi geçse Allah'ın bizi sevdiğini nasıl anlayacağız değil mi?

Sağlıcakla...

Amin. İnşallah kötü bir durum yoktur ama demek ki bunu da yaşamam gerekiyormuş. Her günümüz iyi geçse Allah'ın bizi sevdiğini nasıl anlayacağız değil mi?

Sağlıcakla...
Aynen öyle hayırlı geceler

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum. 2 gün önce 138di bugün 93. Acildeki doktor pazartesi yine kan ver düşüşü takip et dedi. Dış gebelikte değer kaç oluyor acaba. Bana değerin çok fazla değil dedi doktor

Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu ara kimyasal gebelik yaşayan o kadar çok kadın var ki şok oluyorum. Dış gebelikteki değeri tam bilmiyorum ama betanın düzenli artmaması veya düşmemesinde dış gebelikten şüphelenildiğini biliyorum. Kanamadan sonra düşmesi gerekiyor betanın. Düşmeyip aksine yükselme eğilimine giriyorsa o zaman sıkıntı diye biliyorum.

Gerçekten çok arttı bu durumlar. İnşallah benimki de normal bi şekilde düşer. Böyle tedirgin olmak da kötü, reglim tam sökülmedi henüz bekliyorum. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim

Gerçekten çok arttı bu durumlar. İnşallah benimki de normal bi şekilde düşer. Böyle tedirgin olmak da kötü, reglim tam sökülmedi henüz bekliyorum. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim
İnşallah mensiniz tam gelir de kurtulursunuz. Sizin betanız biraz yüksek olduğu için bence 1-2 güne tam gelir diye düşünüyorum. Benim de 13'e inmeden hiç kanamam olmadı. Diğer mens günlerine nazaran ağrılı, pıhtılı ve yoğun bir şekilde geliyor. İnşallah atlatırız da sağ salim gebeliklerimizi öğreniriz.

Siz de ihmal etmeyin Allah korusun

Merhaba, ben de Eylül başında kimyasal gebelik geçirdim. Sevincin ardına biraz yıkım oldu.. hayırlısı olsun..Doktorum birkaç ay dinlenmemi tavsiye etmişti bir de yeniden denemek istediğinde kan sulandırıcı kullanmam gerekir dedi. Benim de aklıma covid geldi bilemiyorum tabi gerçekten bir alakası var mı yok mu

Kan sulandırıcı çok öneriyorlar ve kullanıp hamilelik yaşayan ve sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eden çok kadın var. Size de çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Peki siz denemelere başladınız mı?

Çok teşekkür ederim hepimize inşallah. Ben çalıştığım için gebelik iznini de hesaplayarak denemek istedim o yüzden biraz bekleme süresi uzamıştı. Bu ara yeniden düşünüyoruz evet bakalım süreç nasıl işleyecek

İnşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik ve doğum sonrası sağlıklı bebeklere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…