bayıldım bitanem çok güzel her yere var mı kargo
evet çok şirinnn fiyati ne kadar
bilmiyorum ki canımmm vallahi bende şaşırıyrum ama sayılıyor düz hesap yapmak için olabilir benceee yuvarlak hesap falan
kargoyla birlikte biraz tuzluya gelir ben az orgu biliyorum kendimce yaparım biseyler
Ne güzeelGunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim
yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini
siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen
otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
canımmm saol.ben de uğraşıyordum telefondan.yapamadım
Aminnn canim ins Allahim cok bekletmesin :))inşallah tatlım en kısa zamanda darısı sizlere canımsınız...
Bayıldım bunlar müthişben paylaşayım...Eki Görüntüle 872567 Eki Görüntüle 872568
kıslar canım sıkılıyorrrrr
hayırdır bebeğimmmmmmmmmmmkıslar canım sıkılıyorrrrr
zeycanımmm Allah pıt pıtlarını duymayı nasip etsin ilk evreyi başarı ile atlattık... Allahın izni ile... darısı başımıza olsun inşallah... kızlar hamile kukuşlar dua edin bize...
Korunma canım nasılsa yicek ekmegi nezamnsa ozaman olacak birak gitsinkukuşlar eşimle konuştuk şimdi... korunalım mı dedim... sen bilirsin dedi... ben bilmiyorum karar vermedimmmmmmmm içimden bir ses koy ver gitsin diyorr
kukuşlar eşimle konuştuk şimdi... korunalım mı dedim... sen bilirsin dedi... ben bilmiyorum karar vermedimmmmmmmm içimden bir ses koy ver gitsin diyorr
niye kuzum yaaa
niye kuzummmmm yaaaaa
Aminnn canim ins Allahim cok bekletmesin :))
Bayıldım bunlar müthiş
Bana sarıl bitanem
hayırdır bebeğimmmmmmmmmmm
Neden bebegimm
Stresmi yaptinn
kukuşlar eşimle konuştuk şimdi... korunalım mı dedim... sen bilirsin dedi... ben bilmiyorum karar vermedimmmmmmmm içimden bir ses koy ver gitsin diyorr
Canım arkadaşımın annesi evinde örüyor konu komşuya satıyor.Ben ptt kargoya bir sorayım ne kadar isterler.
10 tl patikler çünkü. kargoya sorayım astarı yüzünden pahalı olmasın.isteyene gönderirim
Ya da modelini gösterin çevrenizde örebilecek biri varsa.
10 tl tatlım :))))))
kıslar canım sıkılıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?