Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

duani eksik etme canım olacak rabbim ol desin zamanı var demek ki...esim bana hep destekti o hic umutsuz olması ben yerlerde sürünürken toparladi hep ayaga kaldırdı

nerde bnm ki hepten benm içimi karartıyo belli etmiyo oda üzülüyo ama her ay bi üzüntüm oluyo adet olunca nasıl söylüycem gene üzülcek diye bide on düşünüyorum artık ağla ağla dur

minimdasim yaa bende belirti olarak goguslerim cok aciyo sari akintim var baska bisey yok hamile gibi degilim hic geçen hafta sol kasigim agriyodu 3 gündür oda gecti bulantı desen hic yoook hamile mi degilim ne uykumda gelmiyo sabahta erkenden uyaniyorum

topik annesii...
ben okuldan yeni geldim, ne oldu bir gerilim mi oldu?
ne olduysa oldu biz burda asla ve asla birbirinini bilerek isteyerek kıracak insanlar değiliz.
dünyanın en masum ve kutsal istegi için burada bir topik çevresinde toplanmış kadınlarız.
dediğim gibi mevzuyu bilmiyorum ama kimse kimseye küsmesin alınmasın lütfen.

bu arada liste için ellerine,emeğine sağlık..

Minikdaşım benimde bulantım yok sadece belim ve sol tarafım ağrıyo ama bugün hafifledi progestan dan dolayı gece uykularında iyi çok şükür bide tansiyon düşüklüğü var benim cicikler şişti artık avcuma doluyo çok minişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…