himm bende bi kez kan testi yaptirdim battan bir gun sonra 126.4 cıktı ilk muayenem cuma günü
duani eksik etme canım olacak rabbim ol desin zamanı var demek ki...esim bana hep destekti o hic umutsuz olması ben yerlerde sürünürken toparladi hep ayaga kaldırdı
himm bende bi kez kan testi yaptirdim battan bir gun sonra 126.4 cıktı ilk muayenem cuma günü
minimdasim yaa bende belirti olarak goguslerim cok aciyo sari akintim var baska bisey yok hamile gibi degilim hic geçen hafta sol kasigim agriyodu 3 gündür oda gecti bulantı desen hic yoook
bende ilk kontrole gittigimde 6+2olcam kalp atisini duymayi umuyorum
kiyamam yaaaaa.
Canim seni çok iyi anlıyorum ne kadarlık evlisiniz olur inşallah Raabim kabul etmeyeceği duayı nasip etmezmis:)
sen ne kadar bekledin canim
Bu sefer tamamen çıkıyorum,tekrar kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa özür diliyorum knuyu kapatıyorum,,sizi gerçekten çok seviyorum allaha emanet olun hoşçakalııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
bende ilk kontrole gittigimde 6+2olcam kalp atisini duymayi umuyorum
ayy canim zor günler geçirmişsin..hepsi geçti gitti ins rabbim bir avazda kucagimizda gormeyi nasip eder
vajinal baktırmak istemiyorum canım ya
ayy canim zor günler geçirmişsin..hepsi geçti gitti ins rabbim bir avazda kucagimizda gormeyi nasip eder
obur tarafta sefeaatci olacak yawrularin senden seni cennet kapisinda bekliyorlar
minimdasim yaa bende belirti olarak goguslerim cok aciyo sari akintim var baska bisey yok hamile gibi degilim hic geçen hafta sol kasigim agriyodu 3 gündür oda gecti bulantı desen hic yoookhamile mi degilim ne uykumda gelmiyo sabahta erkenden uyaniyorum
18ay sonra geldi yawrum kaybetmek istemiyorum
kese gorunur kesinde diğeri kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?