zeycanimmmm lütfen üzme kendini minigini düşün o cadi kariyi hiç takma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeycanimmmm lütfen üzme kendini minigini düşün o cadi kariyi hiç takma
esim baskul almis gondermis az once :44: hic kilo almamisim yaw
Canım bu vereceğim duayı toz şekere oku sonra da bana dua et..."sümmün bükmün ümyün fehum la yerciun " bu eşini sana karşı yumuşatacaktır..hergün en az 100 adet
O şekeride çayınamı atıcam:44:
esim baskul almis gondermis az once :44: hic kilo almamisim yaw
benimde göbus cıktı kilo aldım sanıyordum şişkinlik demek ki... Duzelmedik daha canim konuşmuyorum.msj yazmıyorumesim baskul almis gondermis az once :44: hic kilo almamisim yaw
Normal canim kilo almaman. Bnde de siskinlik var da kilom ayni. 3ten sonra aliriz herhalde.
Siz naptiniz duzeldiniz mi esinle
benimde göbus cıktı kilo aldım sanıyordum şişkinlik demek ki... Duzelmedik daha canim konuşmuyorum.msj yazmıyorum
Canım ister çayına ister kekine bi de eşinin gönlüne oku şimdi hemen başla senden güzel haberler bekliyorum
hiç sanıyorum ama bakalım artık
kızlar merhaba.....5 aylık evliyim bebek istiyoruz ama henüz kısmet olmadı her ay bunu yaşamaktan sıkıldım...çabuk söndüm biliyorum ama yorucu bır ruh halııı....
yarim saat sonra gelecek ağzından girip burnundan cikcam
yarim saat sonra gelecek ağzından girip burnundan cikcamtemmuzda mont hediyeyi gostercem ona
![]()
Özel msj kutunu temizlesene zeycan tamam yapıcamda eşm şekersiz içer![]()
hayatımın hicranı sabahtan beri kendini yedin be kuzummmmm bırak sakin ol biraz karnındaki bebeğine yazık boşver biraz ya bunu öğren biraz bşver bu kadar kafana takma tamam canına oku ama kendini sinir etme çıkar içindekiler rahatlayarim saat sonra gelecek ağzından girip burnundan cikcamtemmuzda mont hediyeyi gostercem ona
![]()
Boşaltım canım yolla bakalım