- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hayırlı cumalarrr bebişimmmm seni gördüm daha iyi oldumeşinin ailesi de çok tuhafmış. demekki onlar elalem için kapanıp namaza başlıyorlarki başkaları için de aynı şeyi düşünüyorlar. Hey Allahım yaa. beni de günaha sokuyorlar mübarek cuma
aynen cnm bişi demek de istemiyorum da neyse...sadece o görümcem öyle diğerleri daha normal insanlar :) valla o kadar dindarlar sözde ama eşim 1 tane cuma namazına gitmezdi, 5 yıl önce tanıştıgımızın 2.haftası cuma namazına gitmeyen erkekle arkadaşlık yapmam ben dedim, vakit namazlarına bişi diyemem ben de arada kılarım arada bırakırım ama cumaya gitmeyen erkek olmamalı bence...öyle başladı cumaya şimdi 1 tane cuma namazı atlamaz ve hep bana dua eder sayende sevap alıyorum diye...dahası yok işte bundan anlarsınız...
Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabur
Ins doktora gerek kalmadan gelir miniginiz
Ben 40 tane okuyayım canim Allahim kabul etsin hamisler bebislerini saglikla alsin kucaklarina bebis bekleyenlerede tez vakitte nasip etsin sağlıklı sihhatlisinden
Gamze ağzına yüreğine sağlık cnm, Allah mükafatını mini mini bi tontişle versin sana tez zamanda inşallahhhhhh