• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama sonra kimse demesin yani sohbetin gerisinde kaldık benimle neden ilgilenmiyorsunuz öyle böyle dimi ama şimdi... neyseeeeeeeeee
geçelim bu konuları kim hangi topicde mutlu ise öyle olsun... herkes mutlu olsun

kendileri soruyorlar ne belirtilerin vardı die kızlar söylüyo sonra etkileniyorlar ben burda sizlerlee çok mutluyum vallaa :32::32::32::32:

aşılama için klomen kullandın ya onu dedim ben.... Bilmiyorum dr nasıl bir yol izler ikinci asilamayi daha sonra yaptirsan birde sadece cat ignesiyle denesen :31: sana neden öncesinde ilaç tedavisi uygulamadi anlamadım zaten tedavi aşaması 4 bölüm oluyor
hap tedavisi
İğne tedavisi
Aşılama
Tüp bebek direk sen 3. Asamadan başladın

evet direk 3 geçmez bencede ben komen kullandım iki ay sonra bu ay iğne iğnede olmassa aşılama dedi dr tedavi aşma aşama atlamazlar diye düşünüyorum

adetime tam bir hayfa var ve kanamam oldu bugün.regl gibi aynı.ama hiç olmazdı.doktora gitsem muayne mi eder acaba dedim?
ama bu yerleşme değildir adettir değil mi?,
aynı adet gibi çünki.

adettir cnm yerlşme damla damla adetin renginden farklı oluyo diyolar cnm bekle akşama doğru açılırsın açılmazsan istersen bi dr gidersin

Kuzular ben de akupunktur uzmanindan randevu aldım.bekliyorum şimdi.iştahi kapatiyormuş.kilo vermeye yardımcı oluyormuş.

Back
X