• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımmmmmmm olsun sen de karış muhabbete

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: seviyorum kız seniii

nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzz

git biran önce doktora

canımm ama belirti konuşmuyoruz yaaaa biz ondan belkide cevap vermediler sanaa

sana benzesin kız olsıun miniğimmmm teyzesi kurban

bendeeeeeeeeeeee seniiiiiiiii çok seviyorummmmmmmm canım arkadaşım :16::16::16::16::16::16::16::16:
inşallahhhhhh canım :16: :16:

inşallahhhhh darısı başıma darısı başıma ömrümde hiç çift çizgi görmedim inşallahhhhhh bu ay olcak gibi :52::52::52:

Kızlarrrrr :53::53::53:

Ben hala adet olmadım. ümitlenmicem her an olabilirim. Sonra çok yıkılıorum die ümitlenmeyi yasakladım kendime. Kasıklarımda ağrım ara ara var ama şuan için gelen giden yok ... :40:

inşallah da gelemezlerrrrrrrrrr

Eh işte göğüslerim hassas bu ara ona canım sıkılıyo ragl olmak istemiyorum bende dünden beri çok büyüdü hasta olmaktan korkuyorum :((

ştttttt çağırma bakalım kötüyü, belki gelmezler hatta inşallah gelemezler

ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir

iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız :9::9:

ohhhh maşallah size :nazar::nazar: en iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene :9: canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla :8::8:

cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)

kızda olsa erkekte senin bebişin çok tatlı olur yaaaaaaaaa annesi güzel güzel yıkar giydirir mis gibi kokutur annesi onuuu yeriz bizde burda onuuu :52::52::52::52: allahım darısı başıma darısı başıma :16::16::16:

inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...

Bu topikteki herkesss benim ugur boceklerimmm...:nazar: bide eskiler (yanlis anlamayin eskiler diyince :9::9:)
Bi baska canimmm eee biz coktan taniyoruz birbirirmizzziii kuzummmm...
Insallah allah razi olsun.. aminnnn... :16::16::16:
Seninde bak batin gecmis insallah melegin seninledir.. senin guzel haberinlede seviniriz.. :16::16::16::16:

minişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
seninki geliyor gümbürrr gümbürrrrr :9::9::9:

ay bi batı geçiren daha mı varrr :52::52: benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadım. tabi ümitlenmicem çünkü beynimin yada vücudumun bana oyunu olup böle olmak istemiorum gene :37:

tabi dileğim inşallah batı geçen hepimizin sağlıkla hamiş olması yönünde :49::49:

inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm :49::49::49::49::49::49::49:

cnm benim eşim 38 yaşında evlendi, 10 yaş var aramızda...o yaşa kadar da çalıştı biriktirdi, borçsuz evlendik artı eşyalarda falan lükse kaçtık ama çok şükür paramız da arttı...o yüzden sefamı sürüyorum valla, şimdilik rahatız ama yine de kıyıya köşeye atıyoruz para malum yarın öbür gün ne olur belli olmaz...siz erken evlendiniz adamcağızlar üniversiteyi bitirmiş evlenmiştir para biriktirememiştir ne yapsınlar, yaşı büyük adamlar o yönden iyi çalıştığını yemediyse gelecek için birikimi oluyo :)

inşallah teyzesi, olduğunuz şehirlere gelirsek tatile falan arayacaz sizi bebişimle teyzeleri görsün sevsin diye :) hatta doktor sorun yok derse istanbula gelmeyi düşünüyorum yakın zamanda, görmek isterim burdan kızları...

ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii :16::16::16::16:

kızlarla konuştuk istanbul buluşması için yakın tarihte gelirsen sana göre ayarlarız tarihi canımmmm
istanbuldakiler unuttum sanmayın yakanızdayım görüşcez ona göreeeeeeeeee

hımmmmmmm olsun sen de karış muhabbete

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: seviyorum kız seniii

nefesalımmmmmmm canımmmmmm bizde anne olcazzzzzzzzz ama öyle ama böyle olcazzzzzzz

git biran önce doktora

canımm ama belirti konuşmuyoruz yaaaa biz ondan belkide cevap vermediler sanaa

sana benzesin kız olsıun miniğimmmm teyzesi kurban

Valla bilmiyorum canım sıkkın galiba ondan da alınganlık yapmış olabilirim...

ama güzelim sen genelde kendi yazını alıntılıyorsun ondan olabilir

iyi yapmışsın canım. Rabbim sana sabır versin. bu durumda sabretmek gerçekten çok zordur. yaşamadım ama düşününce bile zorluğunu hissettiriyor.. ne zaman sabredemediğini hissedersen gel buraya yaz biz seni caydırırız :9::9:

ohhhh maşallah size :nazar::nazar: en iyisini yapmışsınız canım. şanslı sizin bebek desene :9: canım hazır para varken elbet çatır çatır yemek lasım, köşeye de ayırıyorsunuz çok şükür. oh sefanız olsun valla :8::8:

siz bitanesiniz zaten ilk size söyledim.. :16: bide çok heyecandan bi arkadaşıma daha söyledim... başkada bilen yok :60: ay deli gibi mutluyum ama kimseciklere diyemiyorumm..iyiki varsınız ya :16: :16:

:18: selam kızlar dun batımdı olmadım dualarınızı beklıyorum

inşallah güzel haber verirsin bize canımmmm.. hiç geçtiği oluyor muydu?

arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız:((

geçmiş olsun canım. doktora sormadın bişey sanırım. kimisi ilk ay bebeğe zararı olmuyor ilaçların diyor ama bilemiyorum tabi. bir de çok kötüsün anladığım kadarıyla. bu şekilde bebeğe daha çok zararı olmaz mı :26:

canım pyro cline bu testte daha önce hep bembeyaz olurdu saatler sonra bile.. diger testler mesela bikaç saat sonra positif gibi oluyo ya..bu hiç hata yapmadı.. ve idrarı damlattıgım anda çıktı..beklemedim hiç..[/QUOTE

Ne güzel cnm ya erkenden öğrenmiş oldun bat 8 aralıkmıydı,sabah mı yaptın testi,

canım ben ateş ölçüyodum 3 gündür düşmemişti.. dedim yarın sabahta düşmezse bi test yapcam öylesine.. sabah ilk idrarla yaptım ve çok şükür hemen çıktı ikinci çizgi.. :16:

arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.ben 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız:((

yumurtlama döneminse içilir.. ama yumurtlama bittiyse içme canım.. yan ben öyle yapardım..

inşallah hayırlı hamişler oluruz tatlımmm :49::49::49::49::49::49::49:

ben denizlideyim gamzeyle ikimizi görmek istersen gelirsin ben koşa koşa gelirim canım çok seviyorum senii :16::16::16::16:

sizi biliyorum cnm, gelirsem kesin haber veririm zaten yoksa çatlarım :) bi şartım ama kuşum sen benim aklımda piknik tüpüyle kalmışsın gelirken hediye alacam sana bitane :))))) çok seviyorum kız seni, enerjin geçiyo bana sürekli, Gamzeye de forma :))))))
kızlarla konuştuk istanbul buluşması için yakın tarihte gelirsen sana göre ayarlarız tarihi canımmmm
istanbuldakiler unuttum sanmayın yakanızdayım görüşcez ona göreeeeeeeeee

yaaaaaa ben gelemezsem buluşmayın ama çatlarım burda :) ben senden kaç zaman telefon bekledim biliyo musun? günlerce telefon cebimde gezdim evin içinde ararsa duymam diye... ayy valla bilmiyorum ki doktora bi gideyim de gelmek istiyorum kafa dağıtmak için...

geçmiş olsun canım. doktora sormadın bişey sanırım. kimisi ilk ay bebeğe zararı olmuyor ilaçların diyor ama bilemiyorum tabi. bir de çok kötüsün anladığım kadarıyla. bu şekilde bebeğe daha çok zararı olmaz mı :26:[/QUOTE]

evet canım şuan çok kötüyüm .en iyisi içiyim diyorum zaten hamile kalabildiğim yokda ya kalırsam dedim işte...

Back
X