• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kaç gün den beri o kadar kötüydüm ki ağlamak istiyodum ama gözlerimde yaşlar akmıyodum şimdi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ben kocamı ne zaman baba yapcam ya hep başkalarının bebeğini seviyor her dr ye gitiğimizde bıktım artık bu durumdan diyo bu ay son bi daha gitmeyiz diyo :43::43::43::5::5::5::5:

benimde aklıme bebeğim geldi... ben iyi değilim kızlar ya:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
sanki olmayacak gibi...:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: b,lm,yorum iyi değilim işte

bu kız o kız dimi??? Rabbim yardımcısı olsun bir yandan üzlüyorum ama biryandan sana ettikleri aklıma geldikçe üzüntüm geçiyor ne yalan söylim. hem kanaması var hem de işinden olma tehlikesi. inşallah bir ders alır. sen ne iyi kalpli bir kızsın da onun için hala üzülüyorsun canım benimmm :54::54:

psipsikom yapma lütfennn... birgün bizim de bebişimiz olacak ve bugünlerimizi mutlulukla hatırlayacağız, hatırlatacağız birbirimize... vay be dicez. hadi kuşum üzme bizi de :54::54::54:

Evet dilketinim o arkadas.ben kin tutamiyorum.Allahim kimseyi bebek hasretiyle sinamasin.
O bana oyle davranmis olsada ben onun ocin uzuluyorum, yazicidan print aldigi kagitlari bile onune getiriyorum kalkmasin diye.
Allah hakkinda hayirlisini versin.

Canım benim.Ne kadar duyarlı bir insansın.
Ben de peygamber efendimizin hiç bir zaman tok olmadığı,hiç bir zaman karnını tam doyurmadığı aklıma gelince tahammül etmeye çalışıyorum diyete.Allah nefsine yenilenlerden etmesin bizi inşallah.

amin inşallah bebğim annelerin su içemediği için bir damla sütü olmamış çoçuklar su su die ölmüş allahım şu an ki hamilimize binlerce kez ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

canımmmmmmmm :54::54:

ondan çok daralıyorsun canım bende ilk evlenıp geldiğmde sürekli ağlardım kimsem yoktu burda dışarda anneler kızlar el ele tutuşup gezmelere giderlerdi ben arkalarından bakar ağlardım annem die die :43::43::43::43::43::43::43:

alahım cümlemize sabır versin :43::43::43::43:

haydaaa bu nöbet sırayla geliyor galiba,dün ve ondan önceki 3 gün bende aynen böyleydim bak burdaki arkadaşlar ilaç gibi iyiki sizi tanımışım nasıl umut oldunuz bana,rahatladığımı hissettim hamdolsun,sende merak etme sınanıyoruz bizimde yakında bebeğimiz olacak inşaallah ne olur azcık sabır,ALLAH a sığınalım şeytan ayağımızı kaydırıyor,olmayacak uğraşma gibi düşünceler oluşuyor,ALLAH hepimize yardım etsin

Aynen canim.seytan bizi yokluyo sirayla.
Insallah basarabiliriz ve onunla basa cikabiliriz.

alahım cümlemize sabır versin :43::43::43::43:

Uzulme bebegim sende .bak yalniz degilsin ve seninle ayni seyleri yasayan bi suru arkadasin var burda.
Mesela bennn:))) 15 ayimdayim.doktorlar bisey yok diyip yolluyor.e biz yine de inat edip gidiyoruz.
Vakti saati var ve biz gun gectikce yaklasiyoruz.
Geri sayim yani bi nevii.

Aynen canim.seytan bizi yokluyo sirayla.
Insallah basarabiliriz ve onunla basa cikabiliriz.

dün sadece bendim bugün çoğalmışız galiba,yaa zor işte aynı şeyler ay başından başlıyo gün ayarla, eşine anlat, ödev gibi plan yap,son bat gününü bekle.............. bu süreç yıpratıyo ALLAH sıkıntılarımızı bitirsin inşaallah

alıştığın yerden başka yere taşınınca adapte olamıyor insan eşimin kuzenlerini görünce bile ağlardım aman allahım sabır versin geçiçek hepsi

çok yoruldummm artık sanki herkez bana acıyarak bakıyorrr bende anne olmak bebğimi karnımda taşimak yavrumu sevmek onun kokusunu içime çekmek istiyorum kocamı baba yapmak istiyorum başkalarının bebğini deyilde kendi bebeğimi sevmek istiyorummmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

progestani agizdan aldım canım sabah koyamadım vajinadan o yüzden oldu daha öncede kullandım böyle bas dönmesi yapıyor bende

ALLAH hayrını versin neden öyle yaptın oluyormuymuş öyle, iki dk odaya geçip müsaade isteseydin oooo kalkma bariii,:9::9:

ne alemsiniz seviyorum sizi yaaaaaa:16::16:

çok yoruldummm artık sanki herkez bana acıyarak bakıyorrr bende anne olmak bebğimi karnımda taşimak yavrumu sevmek onun kokusunu içime çekmek istiyorum kocamı baba yapmak istiyorum başkalarının bebğini deyilde kendi bebeğimi sevmek istiyorummmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sevcez canım allahın izniyle bak benim 27. ayım 2 yılı gecti sen gönlünü ferah tut allahın izniyle ben inanıyorum tez vakitte gelcekler

Back
X