• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben tek basina evdeyim ne yapsam diye kara kara dusunuyorum. Sen ne yapiyorsun?

mrb cnm hg naber :3: bebişimin fotosu yoooh mii :44::9:

bu sonukta ne dondurmasıııı kızzzzzzz

saol canım benım ınss

merhabaa canımmm hosgeldınnnn sen nasılsın canım

ben bu akşam bi karışığım ya nedense...depresif bi halim var sanki...bugün bebeğimi gördüm mutlu oldum ama bu hormonlar dengemi alt üst etti.

ben bu akşam bi karışığım ya nedense...depresif bi halim var sanki...bugün bebeğimi gördüm mutlu oldum ama bu hormonlar dengemi alt üst etti.

aaaa dogruuu bugun randevunn vardı canımm senııı . nasıl bebısın canım test sonucu cıktımı cınsıyetını gordun mu

aaaa dogruuu bugun randevunn vardı canımm senııı . nasıl bebısın canım test sonucu cıktımı cınsıyetını gordun mu

şimdilik sorun yokmuş cnm 10 gün sonra çıkacakmış test sonuçları. maalesef çok hareketli olduğu için göstermedi cnm :)

Hmm ozaman fenerlilere gecmis olsun

Evet canim uzun zaman sonra sukur hamileyim. RABBIM isteyen herkese nasip etsin Insaallah kimseyi evlatla sinamasin

bnmdee mıgdemmm bulansınnn bndee sinirlii olmak sıtıyorumm bende gulerken bı anda sınırlenmekkk ıstıyorummmmmmmmmmmmm

Gercekten hormonlar insani sekilden sekile sokuyor. Gecen bende film izlerken agladim hangi sahneydi hatirlamiyorum ama cok sacma bi yerde agladim. Bol bol dua oku canim icin ferahlasin. Zamanla kendimi mutsuz hissedip zevk almiyorum hicbirseyden ortada bi sorun yokken. Gecer Insaallah
gozun aydınn canım rabbimm kucagınıza almayı nasıp etsınn ınsallahhhh. aminnn canımm aminnn ınsallahh
Seni bi kizin var herhalde resimdeki kizin degilmi?Allah bagislasin kac yasinda

bugün annem geldi şekeri katarken tezgaha döktüm biraz söylendim kendi kendime kızım sakin ol bu ara sinirli olman normal bundan sonra böyle olursun dedi:1:

ben inanılmaz stresli oluyorum bazen, duygularım çok hızlı değişiyo. doktorum anlattım bugün, ayda 2 kez dodex yani b vitamini iğnesi vurulacam. normalmiş ama zorlanıyorum bu duruma adapte olmakta...

kızzz bugun dr a gidicektın naptın erkek mi kız mı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

cnm o kadar hareketliydi ki göstermedi cinsiyetini :)

Back
X