• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewt en fazla 6 ay kadar kullnılması gerekirmiş.şuan hamilesin sanırım bebiş nasıl oldu

Maalesef canım.Henüz bilmiyorum hamile olup olmadığımı.Erken yaptık takvimi.Gün sayıyoruz.Bu ay serophene hap kullandım.Çatlatma iğnesi vuruldum.güzel haberi bekliyorum inşallah.
Sen ne kadardır deniyorsun canım??

hayırlısı olsun be canımmm... Senin en büyük dayanağın oğlun olsun... Allah ona sağlık versin.. Sana bağışlasın... öteki kuzu nasıl olsa öyle de böyle de olacak...:16:

evet aynen öyle hamdolsun,inşaallah tez vakitte sizlerinde olsun inşaallah,bata 4 gün var ama erken öğrenmiş oldum rahatladım acaba mı sorusu gitti şükür,bu başka bir bunalım yaa insan negatif olduğunda sevinirmi? belirsizlik çok kötü birşey:93::93:

bebeğim kanama olmadan progestan başlamıyor ağrıların tamamen normal hatta ilerleyen günlerde biraz daha şiddetleniyor çünkü rahim büyüyor kasları kuvvetleniyor hiç panik yapma kanaman olursa hemen doktora gidersin ki inşallah olmayacak sakin ol aç hafif bir müzik bebeğin oluşurken huzur olsun mayasında... hiç bir şeyi kafana takma uyu dinlen ok...:54::54:

çok sagol canım.. :16: içimi rahatlattın biraz.. Allahım korusun emanetlerini inşallah..

ara bakalım tatlım uzak demi hastane yakın olsa giderdin hemen of nedn oluyo ki netten araştırdın mı normal mi acaba yaa inşallah kötü birsey yoktur

yakın deyilki hastane 55 km gidemem eşim olmadan eşim okullda şimdi netten araştır oku oku cnm sıkıldı artıkkk allahım sabır versin :16::16::16:bana niye böyle oluyo anlamıyorumm:5::5::5::5::5::5::5::5::5::26::26::26::26::26:

bence konuş bebeğim kaybedeceğin bişey yok

iyiyim kuzuuuummmmmm:16::16::16::16::16::16:

bebeğimm korkma oluyor öyle... bir süre sonra geçiyor hatta ilk aylarda adet günleri de ağrın oluyormuş lekelenme bile oluyormuş dinlen sen ama korkma oluyor bunlar

doğru bitanemmmm ya konuscam kafaya koydum annemde konus dio

evet aynen öyle hamdolsun,inşaallah tez vakitte sizlerinde olsun inşaallah,bata 4 gün var ama erken öğrenmiş oldum rahatladım acaba mı sorusu gitti şükür,bu başka bir bunalım yaa insan negatif olduğunda sevinirmi? belirsizlik çok kötü birşey:93::93:

boşver be canım bende dün üzdüm kendimi o kadar kocam nasıl kızdı bana... beni kızdırma yapmam çocuk falan dedi...:9:
sağlık en önemlisi kim ne derse desin...

Maalesef canım.Henüz bilmiyorum hamile olup olmadığımı.Erken yaptık takvimi.Gün sayıyoruz.Bu ay serophene hap kullandım.Çatlatma iğnesi vuruldum.güzel haberi bekliyorum inşallah.
Sen ne kadardır deniyorsun canım??
adın sevda mı adaşız yaniiiii,ben de bu ay çatlatma iğnesi vurduracağım inşaallah,yumurtan kaç mm deyken vuruldun çatlatma iğnesini,kızlar ben yine bal-tarçın -çörek otu ve yeni öğrendiğim ada çayı kürünü yapacağım ek olarak,sizin tavsiyeleriniz var mı başka

Ablacimmm ayva cekirdeklerini cay bardagina koyup uzerine biraz su koyuyoruz iki uç saat icinde jel kivamina geliyor o onu gogus uclarina suruyomusuz....

boşver be canım bende dün üzdüm kendimi o kadar kocam nasıl kızdı bana... beni kızdırma yapmam çocuk falan dedi...:9:
sağlık en önemlisi kim ne derse desin...

evet sen dün pek bunaldın,bu değişik bir duygu aslında kendine kızıyosun ama o burukluğu yaşıyosun değil mi,evet en önemlisi sağlık RABBİM bebişi de verecek inşaallah az sabredince

ilaç iğne bişey kullanıyormusun ki sen

12 aralıkta regli olmam gerekiyor normalde ha ben geçen ay antiboyitik kullandım grip olmuştum 4 kasımda regli olmama grekirken 12 kasımda regli oldum cnm 20 kasımda hsg çekttirdimm 1 ralıkta ağir kaldırdım leke olmaya başladı ve hala devam ediyoooo şimdi hiç bir ilaç kulanmadım ağrı kesici bile kullanmadımmm

yakın deyilki hastane 55 km gidemem eşim olmadan eşim okullda şimdi netten araştır oku oku cnm sıkıldı artıkkk allahım sabır versin :16::16::16:bana niye böyle oluyo anlamıyorumm:5::5::5::5::5::5::5::5::5::26::26::26::26::26:

anladım bitanemm inşallh kötü birsey olmaz allah yardımcın olsunnn uzak olunca eşin de yoruluyo git gel

anladım bitanemm inşallh kötü birsey olmaz allah yardımcın olsunnn uzak olunca eşin de yoruluyo git gel

işallahh cnm aminnn yoruldu sıkıldı artık ara dr konuş ne diyecek dedi senin yaşin kaç sen tuturdun millet tuturdu dr gidin diye o ilaçlar dengeni bozdu son defa gidiyoruz bundan sonra gitmiycez dedi haklı zaten :14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5::43::43::43::43::43::43:

canım ya benim batmalarım oluyo cız cız :18: gaz sancısı giriyo geçiyo gibi anlık anlık.. ilk bebegimde hiç bişey hissetmemiştim.. ne agrı ne sızı.. sence ters giden bişeyler mi var?? normal mi bu??

gaz sancısını batmalar normal canım daha yeni başladık. ters giden değil düz giden şeyler bunlar.. kabızlık başladı mı? normal canım hepsi...:49:

adın sevda mı adaşız yaniiiii,ben de bu ay çatlatma iğnesi vurduracağım inşaallah,yumurtan kaç mm deyken vuruldun çatlatma iğnesini,kızlar ben yine bal-tarçın -çörek otu ve yeni öğrendiğim ada çayı kürünü yapacağım ek olarak,sizin tavsiyeleriniz var mı başka

Hayır canım benim adım Hasret.Cevap verdiğim arkadaş sevda ceylin :))
yumurtalarım 15.gün biri 19 biri 22 mm idi canım.
inşallah bu sefer olur.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

denizcim bata yaklastikca benimde aynı adet ağrılarım oldu geldi gitti geldi gitti şükür kanama vs olmadı bat gectikten sonra agrilar da bi degisti sol tarafim gece gundur sürekli ağrıdı gaz var gibi uyutmadi ağrılar normal bunlar rahat ol ne olur:34:

inşallah canım inşallah.. o kadar korktum ki :((( boş gebeligimde inan zerre agrı sızı bulantı yoktu.. şimdi bunlar ban çok korkutucu geliyo.. ondan panikledim..

o tabaktaki yarısı yenmiş falan değil.Hepsi o. :((

Hamiş arkadaşlar.Sıkıntı olmaz diye paylaşıyorum.Salata sonuçta.
Canınız çekerse kolay bişey. :54:

Eklentiler

• $20131205_122930.webp
    $20131205_122930.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 16
Back
X