• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

2.cizgimi cikti canimm.ayy insallah bebis vardir
yaa canım labmen diye bir markanın testi,sabah yaptım ilk 20 dk bişey yoktu,yaklaşık bir saat önce eve geldim baktım 2 . çizgi böyyle silik var.inşaallah hayırlısı bunalımdan sonra iyi gelir ama kendimi kaptırmıyorum hemen ,temmuzdan tecrübeliyim sütten ağzım yandı yaanii,hem biliyosun yeni sakinleştim relaxxx

mutfağı topladım bulaşık makinasini çalıştırdım camasir katladım bi duş aldım geldim:52:

Aksama kvye gidebilirmisiz yaa uff :19:

sizde biz gibi ne çok kv ye gidiyonuz ya eşim de sabah anneme gidelim dedi hiç bir yere gidemem kusura bakma dedim bendee :52::52::52: benim de çamaşırlar var dürülcek herşeyi yaparım ama çamaşır dürmeyi hiç sevmem yaa

bebğim çok güzel söyledin de ben yaparım ama satamam o kabiliyet yok bende sanırım işten çıkcak gibiyim aslında benim işim çok yoğun oluyordu 2 aydır işler durdu hiç iş yok patronda sıkışık farkındayım ama sanırım işten ayrılcak gibiyim o yüzden bilmiyorum yani komşuma şal örüyorum hediyelik şimdi :6::6::6:

elinden iş te geliyor ne güzel işte.Küçük bir başlangıç yap bence.Kv ver o satar belki
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk

Eklentiler

• $34110_1352284449.webp
    $34110_1352284449.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $images.webp
    $images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $indir (1).webp
    $indir (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $indir.webp
    $indir.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 25
elinden iş te geliyor ne güzel işte.Küçük bir başlangıç yap bence.Kv ver o satar belki
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk

bunların hepsine baktım hatta bir kaç arkadsım var onlara sözüm var bunlardan yapıp göndercem kız olursa bandaj erkek olursa bereli takım hemdee :9::9::9::9:

yaa canım labmen diye bir markanın testi,sabah yaptım ilk 20 dk bişey yoktu,yaklaşık bir saat önce eve geldim baktım 2 . çizgi böyyle silik var.inşaallah hayırlısı bunalımdan sonra iyi gelir ama kendimi kaptırmıyorum hemen ,temmuzdan tecrübeliyim sütten ağzım yandı yaanii,hem biliyosun yeni sakinleştim relaxxx

Iyisimi beklemek canimm.insallah guzel haberler verirsin

evet canım hic şaşmaz iki haftada bir gideriz kar kiss demeden bende dün dedim gitmeyelim dedim olmaz bizi beklerler dioo tabi alıştırdık böyle

evet alıştırmak kötü ya benım elti hiç alıştırmadı bayram seyran gider ben sürdüm ağzına balı hep gittim şimdi elinden gelse bana taşının dicek bi kaldırmıyo tam gitcek oluyoz yemek yiyelim bilmem ne esir oluyoz valla

havvacim leke şeklinde adet olmaz kuzum devlet hast yoook mu ona bari gitsen

ağlama tatlım herşey olacağına varır yaaa ağlasak kendımızı parcalsak faydası yok yani su akar yolunu bulur beklemekten başka yapcak bişi yok

hormonların dengesi bozulmuş olabilir ondan şüpheleniyorum ondan olabilirmi sence:26::26::26:

canım inan ilk okudum aklım gitti nası sevindim aynı andas hamişiz diye.. ama 20 dk bişey yokmuş sonra çıkmış ya.. onu okuyunca sevinemedim pek.. biliyosuniki ay önce bana da olmuştu hatta sen aramıştın kan sonucunu.. :(( sen testi tekrarla bence kana gitmeden.. varsa anında çıkıyo 5 dk bile beklemiyosun.

Back
X