- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
valla bilemedim canım beklemekten başka çaremiz yok içimizde neler oluyor bilmiyoruz ama telaş yapma inşllah kötü birşey değildir yaaa
işlahh cnım çok sıkınn ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bilemedim canım beklemekten başka çaremiz yok içimizde neler oluyor bilmiyoruz ama telaş yapma inşllah kötü birşey değildir yaaa
hb tatlimmm
yaa canım labmen diye bir markanın testi,sabah yaptım ilk 20 dk bişey yoktu,yaklaşık bir saat önce eve geldim baktım 2 . çizgi böyyle silik var.inşaallah hayırlısı bunalımdan sonra iyi gelir ama kendimi kaptırmıyorum hemen ,temmuzdan tecrübeliyim sütten ağzım yandı yaanii,hem biliyosun yeni sakinleştim relaxxx2.cizgimi cikti canimm.ayy insallah bebis vardir
mutfağı topladım bulaşık makinasini çalıştırdım camasir katladım bi duş aldım geldim
Aksama kvye gidebilirmisiz yaa uff![]()
havvacim leke şeklinde adet olmaz kuzum devlet hast yoook mu ona bari gitsen
işlahh cnım çok sıkınn yaağlamak istiyorummm
![]()
bebğim çok güzel söyledin de ben yaparım ama satamam o kabiliyet yok bende sanırım işten çıkcak gibiyim aslında benim işim çok yoğun oluyordu 2 aydır işler durdu hiç iş yok patronda sıkışık farkındayım ama sanırım işten ayrılcak gibiyim o yüzden bilmiyorum yani komşuma şal örüyorum hediyelik şimdi![]()
evet canım hic şaşmaz iki haftada bir gideriz kar kiss demeden bende dün dedim gitmeyelim dedim olmaz bizi beklerler dioo tabi alıştırdık böyle
elinden iş te geliyor ne güzel işte.Küçük bir başlangıç yap bence.Kv ver o satar belki
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk
kuzum bende bulaşık makinasini bosaltmayi hic sevmiyorum
yaa canım labmen diye bir markanın testi,sabah yaptım ilk 20 dk bişey yoktu,yaklaşık bir saat önce eve geldim baktım 2 . çizgi böyyle silik var.inşaallah hayırlısı bunalımdan sonra iyi gelir ama kendimi kaptırmıyorum hemen ,temmuzdan tecrübeliyim sütten ağzım yandı yaanii,hem biliyosun yeni sakinleştim relaxxx
çok güzel bunlar yaaa
hb tatlimmmkilon pkodan canim bunun icin dr ilac verio sanada verdi mi şimdi aklima geldi
evet canım hic şaşmaz iki haftada bir gideriz kar kiss demeden bende dün dedim gitmeyelim dedim olmaz bizi beklerler dioo tabi alıştırdık böyle
havvacim leke şeklinde adet olmaz kuzum devlet hast yoook mu ona bari gitsen
ağlama tatlım herşey olacağına varır yaaa ağlasak kendımızı parcalsak faydası yok yani su akar yolunu bulur beklemekten başka yapcak bişi yok
yaa canım labmen diye bir markanın testi,sabah yaptım ilk 20 dk bişey yoktu,yaklaşık bir saat önce eve geldim baktım 2 . çizgi böyyle silik var.inşaallah hayırlısı bunalımdan sonra iyi gelir ama kendimi kaptırmıyorum hemen ,temmuzdan tecrübeliyim sütten ağzım yandı yaanii,hem biliyosun yeni sakinleştim relaxxx
bunların hepsine baktım hatta bir kaç arkadsım var onlara sözüm var bunlardan yapıp göndercem kız olursa bandaj erkek olursa bereli takım hemdee![]()
onlardan biri benim herhalde![]()
ise yaradı mi canım ben de pkoluyum da kilo yok bende