- 22 Mart 2012

- 1.926

- 240

- 173

hello kızlar ben geldim
lilim bakalım bu resmimi de beğenecek misinee ne var ne yok özlediniz mi beniii? ben çok ösledimmm
![]()
maşallah canım maşallah.Çok güzelsin yaaaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hello kızlar ben geldim
lilim bakalım bu resmimi de beğenecek misinee ne var ne yok özlediniz mi beniii? ben çok ösledimmm
![]()
yok tatlım gelinlikli halimi koymam ben çok kötü inan ki kötüama olsun oğlumuzun sünneti fln olursa orda güzel oluruz napalım
![]()
bereli takimlardan buldum![]()
oldu kuşlar. tamamdır :129:
oyy canimmm masallaahh sanaa yaa cok guzel bi gelin olmussun makyajini cok begendim bende saclarimi hic begenmiyorum yaa
bende çok sevdim bu takımlardı ya millet işi ticarete dökmüş nette satıyorlar
maşallah canım maşallah.Çok güzelsin yaaaa..
oğlan olmazsa kızın düğününe kadar beklicez yandık![]()
bende çok sevdim bu takımlardı ya millet işi ticarete dökmüş nette satıyorlar
ayy sevindim canım ya
dr aradım kızlar filmden sonra böyle erken adet olabiliyomuş bu adet olarak kabul edilecekmiş bu kanamn 8 günden fazla sürerse gel dedi çok şükür rahatladımm![]()
aslinda zoru yoook canım ya malzeme olduktan sonra bi yapistirmasi kalıyor
ayy sevindim canım ya
sağol Hasretim.. sen de çok güzelsin hepimize maşallah valla![]()
![]()
yol basi hediyesi gelir belki sana
Tlfndan giriyorum fazla hakim olamiyirum akisa yeni gordum cvbini.eşime söyledim ama ortak karar aldık adet günü geçsin,10 aralıkta yapacağız kan testini,sen biliyomusun temmuzda bundan daha açık 2. çizgim çıkmıştı biz havalara uçtuk tabii,hatta beykannesli bilir fotoyu da kk de paylaştım herkes tebrik etti,tam iki gün sonra benden önce pembe sonra tam 7 gün sadece kahverengi akıntı sonra da 10 gün kanama oldu,galiba kimyasal gebelik olmuştu,o yüzden şimdi eşim diyor ki biraz gününü bekleyelim tamam dedim
ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim ben sonucu sana özelden atarım,
profil ayarlarindan yapabilirsin avatarinada koy