Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar Günaydınnnnnnnnn;

ikinci çizgi Silik çizgi çıktı bende inanamıyorrrrrrruuuuuuuuuuum yaaaaa :))))))
resim nasıl atılıyo bilmiyorum :(((
Aynı denizinki gibi çok silik :))))

Son düzenleme:
Kızlar Günaydınnnnnnnnn;

ikinci çizgi Silik çizgi çıktı bende inanamıyorrrrrrruuuuuuuuuuum yaaaaa :))))))

kııızzz ne diyosunnnnn sennnn :111::62::62::62:hadi gözün aydın. konuya cevap verirken aşağıda eklenti ekle var ordan ekleyebilirsin canımmm

Kızlar Günaydınnnnnnnnn;

Tebrik ederim. Hadi gözün aydınnnnnn...Mesaj yazdığımız bölüm var ya onun alt tarafında diğer seçenekler yazan bi kutu daha var o kutuda eklenti ekle var orayı tıkla adımları takip et foto ekleniyo...

Cevabın için teşekkür ederim canım...
kızlar belki gerginsin yanlış anlıyorsun dieceksiniz belki ruh halin iyi değil diceksiniz belki eleştireceksiniz ama ben kimsenin arkasından konuşmam içimde tutarsam da buradan soğuyacağım en iyisi yazmak gibi geldi bana...
dün akşam bir soru sordum ve panik bir haldeydim. Burda 6 kişi online gözüküyordu ve bir kişi bile cevap vermedi...
bizim topiğimiz bu değil... Böyle olmamalı sürekli birbirimize destek olmuyormuyuz konuyu bilmesek bile yorum yapmıyormuyuz...
Dün akşam çok kırıldım ben açıkçası ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum iyi niyetle samimi içten olmaya çalışıyorum konu hakkında bilgim olmasa da diyorum ki inşallah iyi haber alırsın dua ediyorum ilgileniyorum...
Bir karar aldım bu kararım eski tanıdığım can yoldaşlarım için değil zaten Ağustos'tan beri beklediğimiz grubumuz diye birbirimizi bırakmadık aramızda süper bir iletişim oldu diye birbirimizi bırakmadık ve gün geçtikçe çoğalıyoruz... Ama bir karar aldım...tanımadığım kimse hakkında tek bir yorum yapmayacağım... Ne hali varsa görsün değil ama Allah yolunu açık etsin gibi düşünün bunu... Üzerine alınan alınsın ve bana yazmasın...

Herkese gunaydin canlarr

Psipsikomm kukulogumm sana da gunaydin bebisim.
Isteyen yazsin isteyen yazmasin canim bosver.
Soyle dusun bazen ben konu hakkinda bilgim yoksa yazmiyorum, zaten telden baktigim icin alintilara gec cevap veriyorum.veya online gozukup baska seylerlede ugrasiyodur o an o arkadaslar.
Takma kafana biz burdayiz kukudasim:16:

bence iş yerinde acıktığında atıştırabileceğin bişiler olmalı çantanda...kıyamam ya minişin acıkıyor ne yapsın annesi bu hafta en hareketli olduğu hafta. bebek efor sarfediyo enerjiye ihtiyacı var :) senin ikili test noldu?

dolapta fazlasıyla var canım onlar olmasa burda milleti yerim herhalde :D acıkmak ne demek resmen kemiriyorlar midemi.. test bugun canım 4 te randevum..:18::18:

çok üzüldüm ben şimdi. kırılmışsın ama dün akşam ben çıkmıştım sanırım sen yazdığında, kendi adıma söylüyorum bilsem de bilmesem de yazardım soruna bişi. cnm belki burdakiler de sorunun cevabını bilmiyodur ya da herkes aynı duyarlılıkta değil. ben arayacaktım seni ama evdeysen yatıyosan rahatsız etmim diye saatin geçmesini bekledim. şimdi nasılsın?
Bebeğim lafım size değil dün akşam online olanların arasında bir kişi vardı dün bütün gün yazdı acaba öyle mi acaba böyle mi öyle mi böylemi ve hepimiz her sorusuna cevap verdik... Yani biz burda çok çok eskimiz ve arkadaşlığımız var eski olanlara söylüyorum yazmasanız kırılmam derim ki ayyyy ne gıcıksınız bana yazmadınız... Ama soru sorup sorup sonra bizim desteğe ihtiyacımız olduğunda lal olanlara gıcık oluyorum... Neyse uzatmayacağım dün monbebem eskiler başka demişti ya gerçekten de öyle kuzular.... Sizi seviyorum şimdi iyiyim adet oluyorum sanırım
kııızzz ne diyosunnnnn sennnn :111::62::62::62:hadi gözün aydın. konuya cevap verirken aşağıda eklenti ekle var ordan ekleyebilirsin canımmm
Günaydın bebişimmm

Kızdığım aslında şu... Sadece soru sormak için belirti aramak için gelmesin kimse....

Canım bence kimse kasti yapmamıştır.Görmemişlerdir eminim.Belki bilgisayarlarını açık bırakıp çay içmeye,yemek yemeye vs. gitmişlerdir.Gece geç saatlerdi senin mesajın.Ben de sabah okudum.Ama bunlar için üzme kendini lütfen.Böyle şeylere kafanı takıp boşyere stres yapıyorsun.Sen psikologsun ben söylemiyim san böyle şeyleri :))))
Kanamana gelince canım hiç çift çizgim olmadı şimdiye kadar,dolayısıyla kürtajda.
ama ara kanamalarda farklı zamanlarda herkeste olabiliyor ve genelde dr hep normal diyor bu durumlara.İnşallah ocakta hamiş olacaksın 9 ay görmeyeceksin o pis kırmızıları.:54::54::54::54::54:

günaydınnnnn şekerimmm....

Herkese gunaydin canlarr

Psipsikomm kukulogumm sana da gunaydin bebisim.
Isteyen yazsin isteyen yazmasin canim bosver.
Soyle dusun bazen ben konu hakkinda bilgim yoksa yazmiyorum, zaten telden baktigim icin alintilara gec cevap veriyorum.veya online gozukup baska seylerlede ugrasiyodur o an o arkadaslar.
Takma kafana biz burdayiz kukudasim:16:

ne güzel yazmışsın öyle cnm...herkesin paşa gönlü bilir, isteyen yazar ama ona göre cevap alır...

dolapta fazlasıyla var canım onlar olmasa burda milleti yerim herhalde :D acıkmak ne demek resmen kemiriyorlar midemi.. test bugun canım 4 te randevum..:18::18:

:))) ye yeeeeee bol bol ye tadını çıkaralım bu zamanların. ayyy musmutlu haberlerle gelirsin inşallah

Cevabın için teşekkür ederim canım...
kızlar belki gerginsin yanlış anlıyorsun dieceksiniz belki ruh halin iyi değil diceksiniz belki eleştireceksiniz ama ben kimsenin arkasından konuşmam içimde tutarsam da buradan soğuyacağım en iyisi yazmak gibi geldi bana...
dün akşam bir soru sordum ve panik bir haldeydim. Burda 6 kişi online gözüküyordu ve bir kişi bile cevap vermedi...
bizim topiğimiz bu değil... Böyle olmamalı sürekli birbirimize destek olmuyormuyuz konuyu bilmesek bile yorum yapmıyormuyuz...
Dün akşam çok kırıldım ben açıkçası ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum iyi niyetle samimi içten olmaya çalışıyorum konu hakkında bilgim olmasa da diyorum ki inşallah iyi haber alırsın dua ediyorum ilgileniyorum...
Bir karar aldım bu kararım eski tanıdığım can yoldaşlarım için değil zaten Ağustos'tan beri beklediğimiz grubumuz diye birbirimizi bırakmadık aramızda süper bir iletişim oldu diye birbirimizi bırakmadık ve gün geçtikçe çoğalıyoruz... Ama bir karar aldım...tanımadığım kimse hakkında tek bir yorum yapmayacağım... Ne hali varsa görsün değil ama Allah yolunu açık etsin gibi düşünün bunu... Üzerine alınan alınsın ve bana yazmasın...

bebeğim ne sormuştun ki inan ben hiçbişey görmedim balımmm... ne sordun kim vardı bilmiyorum ama belki bilmediklerindendir ya da açık görünüp de o sayfada değillerdir bilmiyorum. nolur boşuna üzme kendini. biz burdayız ve Allahın izniyle herdaim yanındayız canımmm :29::29::29::29:

Bebeğim lafım size değil dün akşam online olanların arasında bir kişi vardı dün bütün gün yazdı acaba öyle mi acaba böyle mi öyle mi böylemi ve hepimiz her sorusuna cevap verdik... Yani biz burda çok çok eskimiz ve arkadaşlığımız var eski olanlara söylüyorum yazmasanız kırılmam derim ki ayyyy ne gıcıksınız bana yazmadınız... Ama soru sorup sorup sonra bizim desteğe ihtiyacımız olduğunda lal olanlara gıcık oluyorum... Neyse uzatmayacağım dün monbebem eskiler başka demişti ya gerçekten de öyle kuzular.... Sizi seviyorum şimdi iyiyim adet oluyorum sanırım

Günaydın bebişimmm

cnm haklısın valla ne diyeyim bazen ben de fark ediyorum. eski yeni diye de ayırmıyorum ben. ben de eskilerden birine sinir oldum geçen haftadan beri. o da aynı bencilliği yaptığı için, belki o anki psikolojisi farklıydı bilemiyorum ama hem bencilce hem de çok kırıcıydı davranışları. neysee yaa bundan sonra kişiye özel muamele yaparız biz de olur biter. boşver kuşum biz bize yeteriz burda :) benim top 10'um var valla, onları tek geçiyorum :))))))

Canlarım iyiyim adetim başlıyor sanırım lekelenmem devam ediyor toplantım var şimdi doktoru arayamadım ama arıcam... Kızdım ben ama size değil... Neyse hadi kapatalım bu konuyu... Sadece paylaşmak istedim iyiyim merak etmeyin.. Ama ben tanımadığım insanlara artık yazmam dün kızdığım kişiye de... Başka bir sayfada başka bişeyle ilgilense de sayfayı kapatırken bakıyorsun sonuçta... Neyyyseeeee sallayın gitsin can dostlarım

Günaydın bebişimmm

günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah :54::54:

günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu :19::9:

cnm haklısın valla ne diyeyim bazen ben de fark ediyorum. eski yeni diye de ayırmıyorum ben. ben de eskilerden birine sinir oldum geçen haftadan beri. o da aynı bencilliği yaptığı için, belki o anki psikolojisi farklıydı bilemiyorum ama hem bencilce hem de çok kırıcıydı davranışları. neysee yaa bundan sonra kişiye özel muamele yaparız biz de olur biter. boşver kuşum biz bize yeteriz burda :) benim top 10'um var valla, onları tek geçiyorum :))))))

ben var mıyım o top 10da :52: benimkinde sen varsın da :17::17:

kızlar günaydın..

psikom ben de kaç kez soru soruyorum muhabbet başka bir seye dönüyor kaynayıp gidiyor sorularım, alınıyorum ama küsmüyorum. sen de kendi üzerine alınma canım benim, belki bilmediklerinden belki acık bırakıp ekran basında olmadıklarındandır.
eskiler yeniler diye gruplaşmayalım lütfen grubumuz çok güzel herkes aynı amaç için burda..

seviyorum ulen seni :1::1::1:

ne güzel yazmışsın öyle cnm...herkesin paşa gönlü bilir, isteyen yazar ama ona göre cevap alır...

:))) ye yeeeeee bol bol ye tadını çıkaralım bu zamanların. ayyy musmutlu haberlerle gelirsin inşallah

inşallah canım... yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin...

yalnız çok kıskandım şuan :9:

Back
X