Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaaa evet !! Psikommm sen naptin simdi doktoru aradin.. sonra basliyomusun calismalara.. Bide kac gun sonra adet oldun ??
Insallah melegin gelir o zamannnnnn....... :52::52::52:

Kuzummm bi isim ver artik oglunaaa.. ayaklari dik .. yakisikli yegenimee.. :16::16::16:

erkek diyosun sen baştan beri kuşum bakalım erkek mi, ayyy ben de heyecan yapmaya başladım facede görmüşsündür bebeğin cinsiyeti olay oldu, %50 kız, %50 erkek diyolar. ben başta erkek diyodum ama şimdi kız da olabilir diyorum. adını birlikte koyacaz teyzoşları, bana atmayın topu sadece :)

yaa bir de internetten bir sey almıştım kargosu bugün gelecekmiş, ne banyoya girebiliyorum, dısarda önemli işim vardı ona da gidemedim.
her seferinde töbe ediyorum internetten alışveriş yapmıcam diye yine yapıyorum, bu ay 3. alışverişim olmuş:37:

ben güvenemiyorum yaaa... beden konusunda özellikle

monbebem daha tam sökülmedi adet gibi bugün 29. kürtajdan sonra... ama aynı zamanlarda çalışıcaz gelen aya öyle gözüküyor
Hahaa evet galiba.. :52::52::52: hayirlisi bakalim.. ay nasil agrilarim var.. kan gidiyor.. insallah cabuk toparlanir vucudun.. iyice temizlensin..
ben iyiyim de kuşum ben niye tek başıma isim buluyomuşum teyze olmak kolay mı öyleeee, siz de isim konusunda yardımcı olacaksınız yok öyle uzaktan teyzelik :))))))) göstermedi ki miniş cinsiyetini, çok hareketliydi yaa, 16.haftamda öğrenirim herhalde

Yakisikli yegenim diyince icimden Kivanc gecti.. ne bilim oylesine (yok icimden geldi tanidigim cok yakisikli bir kivanc dizilerde oynayan yok yani, tanimiyorum :17: :17: :17: :17: :17: :17: )

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cinsiyeti belli olsun da isim buluruz biz söyleriz annesi seçer.... yerim ben onu...

bitane reklam var ya sarelle reklamı, çocuk sürekli bagırıyo ya annnnneeeeeeee 1 tane vurunca 1 sarelle, 2 tane vurunca 2 sarelleeee benim sıpa aynı ondan, söylemesi ayıp hamilelikten önce hiç tatlı yemeyen ben sarelle kavanozu ve kaşık elimde oturuyorum sürekli...erkek mi acaba :)

erkek diyosun sen baştan beri kuşum bakalım erkek mi, ayyy ben de heyecan yapmaya başladım facede görmüşsündür bebeğin cinsiyeti olay oldu, %50 kız, %50 erkek diyolar. ben başta erkek diyodum ama şimdi kız da olabilir diyorum. adını birlikte koyacaz teyzoşları, bana atmayın topu sadece :)

Yaa evet gordum teyzesi cok guzel ciciler almis.. (ama sanki pembeler var )
ben erkek dedim ne bilim.. insallah yanilmam.. saglikli olsundaa.. :16::16:

Hahaa evet galiba.. :52::52::52: hayirlisi bakalim.. ay nasil agrilarim var.. kan gidiyor.. insallah cabuk toparlanir vucudun.. iyice temizlensin..

Yakisikli yegenim diyince icimden Kivanc gecti.. ne bilim oylesine (yok icimden geldi tanidigim cok yakisikli bir kivanc dizilerde oynayan yok yani, tanimiyorum :17: :17: :17: :17: :17: :17: )

benim hep aklımda iki isim var erkek için yağız ali
kız için ayşe hüma ya da ayşe mina
eşimle daha çıkarken hep konuşurduk inşallah kısmet olur

bitane reklam var ya sarelle reklamı, çocuk sürekli bagırıyo ya annnnneeeeeeee 1 tane vurunca 1 sarelle, 2 tane vurunca 2 sarelleeee benim sıpa aynı ondan, söylemesi ayıp hamilelikten önce hiç tatlı yemeyen ben sarelle kavanozu ve kaşık elimde oturuyorum sürekli...erkek mi acaba :)

bende erkek hissediyorum kızlar...

Kizlar kahverengi akintim kanamaya dondu dr umu aradim yarin gel redaviye baslayalim dedi simsi ben hangi gunu bat saycam kafam karisti

yemeğimizi yedik geldik. benimde çok sevdiğim reklam.. annneeeeeee anneee diyo ya kopuyorum... :16::16: seninki de sana bağırıyor galiba...

:)))) Kıvanç ismini ben de severim yaa, oğlum olursa benim babama benzer inşallahhh, babam kocişimden daha yakışıklıdır da :))) esmer kara kaş kara göz bi oğlum olsun çok isterim kızlar ama o zaman da sizin kızları hiç rahat bırakmaz :)))

benim hep aklımda iki isim var erkek için yağız ali
kız için ayşe hüma ya da ayşe mina
eşimle daha çıkarken hep konuşurduk inşallah kısmet olur

Turk isimleri cok cok guzel. bende cok seviyorum bazi isimleri..ama fransizca hic ayni olmuyo soyleyemiyorlar..yada anlami tuhaf oluyo:

yaman : hey dostum gibi :35:
masal : benim pisim demek.. :35:
tamer : annanii.. :17:
ecrin : kalem kutusu
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
isimiz zor...
yaaa bi suru boyle isimler var.. ben ozan ismini seviyorum..

Kizlar kahverengi akintim kanamaya dondu dr umu aradim yarin gel redaviye baslayalim dedi simsi ben hangi gunu bat saycam kafam karisti
canım muhtemelen doktorun sana söyler ama bat sayma yumurtan büyümeye başladığında adetin ile ilgili yorum yapıyor... hayırlısı olur inşallah bebeğin bu ay seninle olsun sağlıklı olsunnn sende mutlu ol:9:

monbebem daha tam sökülmedi adet gibi bugün 29. kürtajdan sonra... ama aynı zamanlarda çalışıcaz gelen aya öyle gözüküyor

Bnimde bgun gldi kirmizilar cok cok erken geldi kimyasaldan olabilir ilactan dedi olsun tedawiye baslicaz en azindan byle dusunelim dimi hadi bakalim ikimiz ayni zamanlara denk gelicez bebislerimiz umarim bizimle olur :-*

bende erkek hissediyorum kızlar...

kızlar az kaldı birlikte ögrenecez işte :) sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. kızlar ya annem kardeşlerim alıyo sürekli bişiler yarısı pembe yarısı mavi nolcak bilmem :) bir iki tane foto paylaşim sizle...

yemeğimizi yedik geldik. benimde çok sevdiğim reklam.. annneeeeeee anneee diyo ya kopuyorum... :16::16: seninki de sana bağırıyor galiba...

kesin bagırıyodur :) cnm 3 saat kaldı randevuna sen de hayırlı haberlerle gelebilseydin iyice rahatlıcaktım.

:)))) Kıvanç ismini ben de severim yaa, oğlum olursa benim babama benzer inşallahhh, babam kocişimden daha yakışıklıdır da :))) esmer kara kaş kara göz bi oğlum olsun çok isterim kızlar ama o zaman da sizin kızları hiç rahat bırakmaz :)))
Ayyy ben onu yerimmm... hayirlisi neyse ooo.. guzel isim gercekten.. insallah oglan dayiya derler kizda halaya.. (bilmiyorum var mi erkek kardesin )

Afiyet olsun.. yarasin bebegee.. ben bilmiyorum o reklami yaa.. bi bakimm aksammm..
Canim doktor daha iyi bilir ama.. normalde kanama basladii gun adet basladii gun olarak saycaz.. insallah senin icin hayirlisi olur.. :16::16:

kızlar dua edin bugün regli günm hamile olayımmm gelmesinn kırmızılarrrr:)

Ayyy ben onu yerimmm... hayirlisi neyse ooo.. guzel isim gercekten.. insallah oglan dayiya derler kizda halaya.. (bilmiyorum var mi erkek kardesin )

Afiyet olsun.. yarasin bebegee.. ben bilmiyorum o reklami yaa.. bi bakimm aksammm..

Canim doktor daha iyi bilir ama.. normalde kanama basladii gun adet basladii gun olarak saycaz.. insallah senin icin hayirlisi olur.. :16::16:

Saol btanem benim hayirlisi bakalim cok heycanliyim we umitliyim bu ay biliyorum artik bebegim annesine gelicek bu ay icim kipir kipir gelsin bebeim ilk defa kirmizilarin gelmesine uzulmedim simdi cunku tedavim erkenden baslicaz we bence senin bebisin erkek canim :-)

şimdi sana yazacaktım sen buraya yazmışsın seninki de kız gibi geliyor bana:9:

amannnn senden iyisini bulcaz senin oğluşa veriveririz kızlarımızdan birini... bildik tanıdık eskiler hep öyle der ya :9::9::9:
Turk isimleri cok cok guzel. bende cok seviyorum bazi isimleri..ama fransizca hic ayni olmuyo soyleyemiyorlar..yada anlami tuhaf oluyo:

yaman : hey dostum gibi :35:
masal : benim pisim demek.. :35:
tamer : annanii.. :17:
ecrin : kalem kutusu
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
isimiz zor...
yaaa bi suru boyle isimler var.. ben ozan ismini seviyorum..
güzel isim bencedee

Bnimde bgun gldi kirmizilar cok cok erken geldi kimyasaldan olabilir ilactan dedi olsun tedawiye baslicaz en azindan byle dusunelim dimi hadi bakalim ikimiz ayni zamanlara denk gelicez bebislerimiz umarim bizimle olur :-*

evet canım öyle gözüküyor hayırlısı olsun içime bişey geldi diretmicem illa olsun olsun diye...

erkek kardeşim yok cnm, 3 kız kardeşiz biz. aman amannnnnnn kız da benim tarafıma benzer inşallahhhh, görümceme benzerse tam cadı olur.

kızlar dua edin bugün regli günm hamile olayımmm gelmesinn kırmızılarrrr:)

inşallah gördüğün tek kırmızı testindeki ikinci çizgi olur...

kızlar az kaldı birlikte ögrenecez işte :) sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. kızlar ya annem kardeşlerim alıyo sürekli bişiler yarısı pembe yarısı mavi nolcak bilmem :) bir iki tane foto paylaşim sizle...

kesin bagırıyodur :) cnm 3 saat kaldı randevuna sen de hayırlı haberlerle gelebilseydin iyice rahatlıcaktım.

benim içimdekileri çarşamba günü sen yaşadın sıra bende.. aynı gün mü alsak randevuları acaba :1: 3 te çıkacağım işten.. hayırlısı ile çıkınca yazacağım canım ne kadar sürmüştü senin ölçüm??

Back
X