• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla korka korka yazdım yanlış anlar üzülürsün die ... Ama sevindim inss hamissindir bebegim yaaaa:16: dua edicem senin için

aaaaa hayır olur mu öyle şey ben seni çok seviyorum tabii ki doğruları söyleyeceksin canım benim,artık üzülmek,ara vermek ve ümidi kesmek yok :20:,inadım inat,geçen hafta yedim kendimi hicraaaaan şuan rahatım eşimin katkısı büyük o adar güzel teselli ettiki,birlikte ağlayıp rahatladık, çok seviyorum onu ALLAH razı olsun ondan

bende eşine öyle yaptım bunlari bi kutuya koydum cift cizgili testleri koydum birde bebişimin ağzından babaya bi mektup yazdım verdim ekine kutuyu isten gelince şok oldu dakikalarca ağladı

Eklentiler

• $2013-11-16 14.26.41.webp
    $2013-11-16 14.26.41.webp
    28 KB · Görüntüleme: 16
Eki Görüntüle 886057 Eki Görüntüle 886058 evde vardı labmen hızlı gebelik testi,bat a 3 gün var önceki sayfalarda arkadaşlar gördü,ama net olmadığı için heyecanlanmadım şuan tek duam eğer hayırlıysa regl olmamak,olursamda önümüzdeki aylar devam:1:

bu testler gecersiz guzelim. negatif yani. benim daha belirginleri vardi ama negatifti. cunku beklemis testler yanlistir.

ama bu son gebeligimde daha yumurtlamadan 5 gun gecmisti. ben de test manyagi yapmistim. birkac saat sonra baktigimda t yeri pembeydi... yani buradaki gibi sarimsi degildi guzelim. zaten sonra da 9. gun pozitifi net sekilde gormustum.

bende eşine öyle yaptım bunlari bi kutuya koydum cift cizgili testleri koydum birde bebişimin ağzından babaya bi mektup yazdım verdim ekine kutuyu isten gelince şok oldu dakikalarca ağladı

oyyyy kıyamam duygulandım valla allah banada göstersin inşllah bnimkide ağlar herhalde

bak canim biliyordun ben tup asamasina gelmiştim artik allahtan ümit kesilmez hic tedaviye ara vermedim inat ettim geldi meleğim şükür... Esin sana destekmis ne güzel bu büyük bi nimet

evet çok şükür ,sağol canım ne diyelim hayırlısı ben RABBİME yöneldim tövbe edip zamanını bekliyorum,SABREDEREK inşaallah

bak canim biliyordun ben tup asamasina gelmiştim artik allahtan ümit kesilmez hic tedaviye ara vermedim inat ettim geldi meleğim şükür... Esin sana destekmis ne güzel bu büyük bi nimet

bende ümidimi kesmiycem onu kucağıma alana kadar çalışmlara tam gaz dvam bu ay olmassa bir dahaki ay allahtan ümit kesilmez

bu testler gecersiz guzelim. negatif yani. benim daha belirginleri vardi ama negatifti. cunku beklemis testler yanlistir.

ama bu son gebeligimde daha yumurtlamadan 5 gun gecmisti. ben de test manyagi yapmistim. birkac saat sonra baktigimda t yeri pembeydi... yani buradaki gibi sarimsi degildi guzelim. zaten sonra da 9. gun pozitifi net sekilde gormustum.

hmmm sen bu konuda gerçekten tecrübelisin ve herkes sana soruyor zaten,sen böyle diyorsan muhakkak doğrudur,o zaman önümüzdeki aylara bakacağız teşekkür ederim cute:40:

bugün epey yorldum az dinleneyim artık,ben çıkayım kızlar,cevaplarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız, hoşçakalııııııınn:79::79:

hmmm sen bu konuda gerçekten tecrübelisin ve herkes sana soruyor zaten,sen böyle diyorsan muhakkak doğrudur,o zaman önümüzdeki aylara bakacağız teşekkür ederim cute:40:

estagfurullah canim.
daha bekleyelim. sonuc da adet olmadin. herkes de benimki gibi erken olmuyor zaten tatlim. olmazsa obur ay insallah ;)

kızlar netimde sorun var gidip geliyor geç yazıyorum..... Canim bende bu ara iyice saldım saçımı taramak duş almak makyaj yapmak istemiyorum içimden gelmiyo aynaya bakıyorum sasiyorum kendime zorla yapiom :30:

bi üşengeçlik var hepimizin üzerinde yaaa, duşa girince de 1 saat çıkamıyorum ama. bazen çok hoşuma gidiyo makyaj yapmak bakımlı görünmek, bazen de amannnnnn bırak dağınık kalsın diyorum :)

bide tamamen bunye ile alakali. kardesim mesela dogumdan sonra eski haline geldi.. halen 34-36 beden senin bunyende oyleyse eskiye donebilirsin. ki o benden fazla kilo almisti hamileliginde. belki ben cok inceydim ondan gelismis olabilirim :) benim boyum 1,73 o benden kisa

cnm ben minyonum...yapı olarak inceyim ama babamın tarafı kilo almaya müsait, anne tarafım ince...ben de kilo alabilirim ama hırslıyımdır bi anda da veririm...

estagfurullah canim.
daha bekleyelim. sonuc da adet olmadin. herkes de benimki gibi erken olmuyor zaten tatlim. olmazsa obur ay insallah ;)

cnm nasılsın bebiş nasıl? 12. haftada öğrenmiştin di mi cinsiyetini? ben öğrenemedim aşırı hareketliydi bebişim :) umarım rahat geçiyodur hamilelik

Anne olmak,umut etmek demektir.Anne olmak,asla vazgeçmemek demektir.Anne olmak,hesapsızca sevmek demektir.Anne olmak,sorumluluk demektir..

Anne olmak,sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir.Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir..

Anne olmak,dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir.Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir.

Anne olmak,çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir..Anne olmak,uykusuz geceler demektir..

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir..

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir.Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir..

Anne olmak, mutluluk demektir

cnm nasılsın bebiş nasıl? 12. haftada öğrenmiştin di mi cinsiyetini? ben öğrenemedim aşırı hareketliydi bebişim :) umarım rahat geçiyodur hamilelik

iyiyim cnm cok sukur. riskli gebeyim ya yatip duruyorum..
yarin bakalim kontrolumuz. 1 aydir gormedim bbegimi. ama hareketleri basladigi icin rahatim. cunku saglikli oldugunu ve yasadigini haber veriyor bana ;)

12+5 de %90 erkek demisti. yarin 16+5... insallah kesin soyler bu kez ;)

Back
X