• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hahahaaa ellemeselerdi dimi hep onlarin yuzune :-D:-D
Valla ya hep onlarin yuzunden askosum ya benim bu ay olmadi sanirim onumuzdeki ay bende bomba gibiyim
Yediklerine hemen dikkat ediyosun arrtik bebisim sana yasak koyuyorum anlastik mi saglikli besleniyosun yagli yigceklerden uzak fesfut yokkk

Tmm bugun gecelim bole yarindan itibaren artik kusum

İsyerinde butun gun oturuyodum hep dusardan yemek simdi evdeyim daha dikkat edicem tatlimmm

hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yokççherkes benim bu ay dada umudum kalmamaya başladı..2014 e kalmak istemiyordum:(ama hakkımızda hayırlısı tabi...

Nutez hoşgeldin aramıza bugün yazdıklarını okudum evlatlarını bırakmaman sahip çıkman onlar için söylediklerin beni duygulandırdı...
Kendime yakın hissettim seni... Paylaşmak istedim...
Cok tesekkur ederim canim vakit ayirip okudugun icinde sagol bende seni tanidigima sevindim :)

İnsallah paylasalim burda ya tek korkum kilo alip vermemek

canım kilo alıp vermemek zor,ama kontrollü ve az kilo almak kolay,hamilelik boyunca dikkat edersen sonra rahat edersin.Ben 50 ile hamile kaldım (boy 1,65).62 ile doğum yaptım,doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum,doğumda yaklaşık 6 kilosu gitmiş.Senesi dolmadan da eski kiloma döndüm.Ama dikkatli beslendim,kahvaltıyı bol yaptım diğer öğünlerde gerekli olan şeyleri yedim sadece.Bir de çok yürüyüş yaptım,her akşam yemekten sonra 1,5-2 km yürürdük eşimle,bunu normal doğum yapabilmek için yaptım gerçi,kilo için değil ama faydası olduğu kesin.

canım kilo alıp vermemek zor,ama kontrollü ve az kilo almak kolay,hamilelik boyunca dikkat edersen sonra rahat edersin.Ben 50 ile hamile kaldım (boy 1,65).62 ile doğum yaptım,doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum,doğumda yaklaşık 6 kilosu gitmiş.Senesi dolmadan da eski kiloma döndüm.Ama dikkatli beslendim,kahvaltıyı bol yaptım diğer öğünlerde gerekli olan şeyleri yedim sadece.Bir de çok yürüyüş yaptım,her akşam yemekten sonra 1,5-2 km yürürdük eşimle,bunu normal doğum yapabilmek için yaptım gerçi,kilo için değil ama faydası olduğu kesin.

Hamis kalayim belirli aydan sonra bende yuruyus yapacam canin cok dogru demissin

maşallah hoşsun canım:)

Tsk ederim tatlimmmmm sagollll

Cok faydali oldu bebegim sozlerin ama ben normaldenn fazlayim zaten 165 boy 74 kilo fazlayim yani insallah tatlimmm cok almam
Cok yag koyma yemeklerine we yuruyus yap tatlim

Tmm cnmmmmm nasip olursa yururum ama havada soguk ya

Back
X