• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kizlarrrrr gamzem uzulmece yok sen ben psikom monbebem hepimiz gun sayacaz mik miklerimiz vi kac gun ara ile catlama gunlerimiz olacak yufiiii hep birlikte gelcek bebislerimizzzz :-):-) :-D:-D <3

hamileyim kizlar
testim pozitifffffffffffffffffffffffffff
sukurler olsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr çoooooooooooookk şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür eşim beni kandırmıııııııııış,modemli sabit internetikapattırıp sunumlarda kullanmak için vınn var ya ondan almış,turkcell gerçekten çok üzülmüştüm bugün arkadaşı getirdi bizde yükledik,holeeeyyy yaaa nasıl üzülmüştüm,rtık evde istediğim yerde daha kolay kullanacağım,gıcıkeşime küsmüştüm söylemiyoda
yaniiiiiiii yine burdayıııııım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr çoooooooooooookk şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür eşim beni kandırmıııııııııış,modemli sabit internetikapattırıp sunumlarda kullanmak için vınn var ya ondan almış,turkcell gerçekten çok üzülmüştüm bugün arkadaşı getirdi bizde yükledik,holeeeyyy yaaa nasıl üzülmüştüm,rtık evde istediğim yerde daha kolay kullanacağım,gıcıkeşime küsmüştüm söylemiyoda
yaniiiiiiii yine burdayıııııım

Allah seni ne yapmasın çok şükür falan yazınca dedim kesin hamile :9: sevindirdin boşu boşuna :9:

canım bugün bat günü.. gelen giden yok.. bata 2 kala beta hcg 20 oldugu için kendi kafamda olumsuz kararı verdim..kabullendim sayılır.. ama Allahın mucizesi belli olmaz.. pazartesi testi tekrarlıcam bakalım.. haber ederim size..
Canim ins gelmezler bebegin sana sımsıkı tutunur
Gunaydin kizlarrrrr gamzem uzulmece yok sen ben psikom monbebem hepimiz gun sayacaz mik miklerimiz vi kac gun ara ile catlama gunlerimiz olacak yufiiii hep birlikte gelcek bebislerimizzzz :-):-) :-D:-D <3
Ins canım hasta oldugum her ay bi adim daha yaklastigimi biliyorum ve bu ayda bir adim daha yaklastim
hamileyim kizlar
testim pozitifffffffffffffffffffffffffff
sukurler olsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canim günün en güzel haberi canım Allahim sag salim kucağına almayi nasip etsin ins :)

veeeeeeeeee ikinci güzel haberim sabah test yaptım ilk 5 dk kesin ama silik çizgi çıktı galiba bu sefer olacak çünkü ilk 5 dk geçmeden oldu,15 aralığı bekleyeceğim

veeeeeeeeee ikinci güzel haberim sabah test yaptım ilk 5 dk kesin ama silik çizgi çıktı galiba bu sefer olacak çünkü ilk 5 dk geçmeden oldu,15 aralığı bekleyeceğim

Yufiii yufiiii ayy ne guzel haber bunlar ust uste geliyo herseyyyy :-D:-D

Tebrik ederim canım güzel bigün güzel haberler alıyoruz yuppy sağlıkla al kucağına ins :)

aaaaaaaaaaaaaaaa :60: :60: inanmıyorum süpermiş.. çok şükür canım benim :16: Allah kucagına aldırsın sagsaglim :16:

:46::46::46::46: İNŞAALLAH ben geçençi hayalet testen sonra ayın 4 ünde yapmıştım 8 aralıkta tekrar yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım ilk kırmızı dan sonra baktım ince pembe bir çizgi çıktı ilk dk da eime koştum o da evet görüyorum daha netleşmiş dedi ama c noktası gibi belşrgin değil,hamileyim demiyorum kalp atışını duyalım sadece sizle paylaştım şuan,yyaaa inş duyarıııızzzz:66::66::66::66::66:

Tebrik ederim canım güzel bigün güzel haberler alıyoruz yuppy sağlıkla al kucağına ins :)

inşaallah canım hepberaber ama hala inanamıyorum geçen gün cute arkadaş hayalet çizgiye negatif dedi ben kabullenmiştim,ama bugün kü silik ve görebiliyorum hayırlısı ne ise o olsun asıl önemli olan bundan sonra çizginin koyulaşıp kan testine gitmek dualarımız müşterek inşaallah hepimizin olacak

Back
X