- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyim kizlar
testim pozitifffffffffffffffffffffffffff
sukurler olsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyim kizlar
sukurler olsun
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr çoooooooooooookk şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüür eşim beni kandırmıııııııııış,modemli sabit internetikapattırıp sunumlarda kullanmak için vınn var ya ondan almış,turkcell gerçekten çok üzülmüştüm bugün arkadaşı getirdi bizde yükledik,holeeeyyy yaaa nasıl üzülmüştüm,rtık evde istediğim yerde daha kolay kullanacağım,gıcıkeşime küsmüştüm söylemiyoda
yaniiiiiiii yine burdayıııııım
Canim ins gelmezler bebegin sana sımsıkı tutunurcanım bugün bat günü.. gelen giden yok.. bata 2 kala beta hcg 20 oldugu için kendi kafamda olumsuz kararı verdim..kabullendim sayılır.. ama Allahın mucizesi belli olmaz.. pazartesi testi tekrarlıcam bakalım.. haber ederim size..
Ins canım hasta oldugum her ay bi adim daha yaklastigimi biliyorum ve bu ayda bir adim daha yaklastimGunaydin kizlarrrrr gamzem uzulmece yok sen ben psikom monbebem hepimiz gun sayacaz mik miklerimiz vi kac gun ara ile catlama gunlerimiz olacak yufiiii hep birlikte gelcek bebislerimizzzz:-D:-D <3
hamileyim kizlar
sukurler olsun
altta o haberAllah seni ne yapmasın çok şükür falan yazınca dedim kesin hamilesevindirdin boşu boşuna
![]()
altta o haberdeniz olacak galiba bu sefer
inşaallah daha koyulaşır yaaaa bugün çok mutluyuuuuuum
veeeeeeeeee ikinci güzel haberim sabah test yaptım ilk 5 dk kesin ama silik çizgi çıktı galiba bu sefer olacak çünkü ilk 5 dk geçmeden oldu,15 aralığı bekleyeceğim
hamileyim kizlar
sukurler olsun
Denizzzz btanem sen nasilsinnn
Tebrik ederim canım güzel bigün güzel haberler alıyoruz yuppy sağlıkla al kucağına ins :)veeeeeeeeee ikinci güzel haberim sabah test yaptım ilk 5 dk kesin ama silik çizgi çıktı galiba bu sefer olacak çünkü ilk 5 dk geçmeden oldu,15 aralığı bekleyeceğim
Dualarimiz seninle btanemmmbeklemedeyim canım.. pazartesi daha bi netleşicek herşey.. testi tekrarlıcam... dua edin güzelce artmış olsun..
aaaaaaaaaaaaaaaa![]()
inanmıyorum süpermiş.. çok şükür canım benim
Allah kucagına aldırsın sagsaglim
![]()
Dualarimiz seninle btanemmm
Tebrik ederim canım güzel bigün güzel haberler alıyoruz yuppy sağlıkla al kucağına ins :)