• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

güle güle canım. sıkma canını inşallah tetsin yarın koyulaşacak. bekliyoruz resmini :34:

ne bileyim karıştırıyorum işte :9::9: sana da şifa olsun inşallah balımmm:54::54:

hımmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu es kaza hamile kalırsam yemeyeyim ya da azaz yiyeyim ben :52::52:
aminnn tatlımmm :54: :16:

oyy masallah iyi iciyorsun canim yaa
napayım canım, mecburum, hamile kalabilmek ve bebeğimi yaşatabilmek için... bende kan pıhtılaşması var. hamile kalınca iğne de olcam kan sulandırıcı.. bol su ve yürüyüş de şart benim için... bakalım hayırlısı...

Bu arada herkese iyi akşamlar, ben kaçıyorum bacılar, yarın görüşürüz :54:

Tekrar beeeennnnn :42::42::42::42::42:

Kızlar ben günde 1,5 litre suyu zooorla iciyorum su içme konusunda sıkıntılarım var bana fikir verecek olan var mi nasil fazla su içebilirim

cnm şişeyle içmeyi dene, ben nereye gitsem şişemi götürüyorum ancak öyle içebiliyorum su. bardakla içmeyi beklesem ben de içemiyorum fazla. susamasan da biraz biraz iç, alışırsın

rosem ve icranıma sesleniyorum canlarım benim özledim sizi face verinde konusalım kulube fazla giremiyorum ya resim atabilirsem atcam şimdi özelden face atın bana tamam mı .........

$Fotoğraf0779.webp
rosem ve icranıma sesleniyorum canlarım benim özledim sizi face verinde konusalım kulube fazla giremiyorum ya resim atabilirsem atcam şimdi özelden face atın bana tamam mı .........

cokkkkkkkkkkkkk öptümmmmmmmmmmmmmmm 21 haftalığız işte yani 5. ayımız bitti :)

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 889176

cokkkkkkkkkkkkk öptümmmmmmmmmmmmmmm 21 haftalığız işte yani 5. ayımız bitti :)

oyyyy masallahhh kuzummmaaaa çok duygulandım simdi hamilim oslemimmmm ne güzel bi gobusun var öyle kaç haftalık oldu irkek miii kis gobusun sivri :49::

tatlım benim face ım yok kullanmıyorum !!! maşallahh ayyyy gerçekten inanamıyorum ne güzel olmuş göbüşün yaaaa :5::5:inşallah sağlıkla kucağına alırsın hamilim evladınıı

Back
X