• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım sen evleneli 1 yıl 7 ay filan olmuş bence fazla değil ideal yani o yüzden hiç kendine dert etmemen lazımdı yani...... ettiysende
yazık üzüldüm yaniii...........
benim hikayem baskadir rosem ben yillardir bekliyorum uzundur hikayem bosver
dualarim seninle canim benim insallah kisa surede seninde haberlerini duyariz

kuzummm bi gobus resmine senden bekliyorummmm benden haber yoook cuma günü gidicem dr dua et duydayım kalbi

ooyy icranımmm duyarsınn daha çok erkenn keseyi görmeye gittinizmii ? 1 kerecik gördün mü bebişinii inşallahh gzüel güzell haberler alıp dönersinn sonraa ilk aylarr testler sonra pıtpıtları derkennn çabucakk geçiyoo zman ilk zaman biraz cık telaş oluyoo

yazdım bebagmmm :54: iyiyim canım bol bol yatis sen nasılsın

evet bol bol bol yat dinlenn sakın yorma kendinii ilk üç ayy sık dişinii sağlıklı beslenn bebeğin organları geliştiği için çok önemli icranım faydalı şeyler yee ben resim nası koycam ki ya yapamıyorumm bide pek göbiş çıkmadıı ki :9:mideyle bütün kendi göbeğim gibi 26 haftalık ( 6 buçuk aylık )ama :49:

Ya benim sol kasigimda yangin var sankii :( yaniyo bide 4 6 gun herseyden bitkin halim vardi ya bu gun duzeldim dinctim normale dondu psikolojim :)

kiisss benim bile cikti gobusummm eklenti ekle var bi yerlerde :52:

Besmenmeme dikkat etmeye çalışıyorum canım.... Şimdiye kadar kaç kilo aldin sen

canımm organları gelişiyoo herşeyi senin besleneme bağlı çok dikkat ett.. ben kilo verdim icranım başta 73le kaldım 3 kilo vedimm geri aldımm şu an yaniii karışık biraz 75 kiloyumm :9:

selamm kızlar nasılsınız ben hala gribi atlatamadım bugün kulak burun boğaz dr gittim antibiyotik şurup falan verdi hamilelerde veriyoruz dedi dr orda bi kadın doğumcuya sordurdum oda içebilirsin dedi ama evde içeriğini okuyunca şurup için içilmemelidir diyor antibiyotik içilebilir yazıyordu ama emin olamadım kendi dr uma mail attım şurubu içmememi söyledi kafam rahatladı :)

bende iyiyim canım bebiş de iyidir ins 7+4 oldum cuma günü kalp atisi icin gidicem cicislerim aciyo onun dışında belirti yoook

inşallah duyarsın canım benim 6 haftamda bulantılar başlamıştı 11 haftamda da çok şükür geçti göğüs sızlamalarım hafifledi arada uçları kaşınıyor biz de bu hafta ctesi gideceğiz inşallah bakalım 1 ay olacak bebişimi görmeyeli özledim :)

gel bebişi gel bu kızçe seni bekler fazla bekletme anneni sonra yüzü düşer bekliycez cuma ola hayrola

tatlım yatmadan önce açacaksın yaıncada kapatıcaksın yada uyumadan üstünde oturacaksın anca ben o şekil yapıyorum ... birde 2 yılda bir yeniliyorum ....zaten ucuz bişi...

ayyyy teşekkür ederim tatlım gel öpeyim senii:13::124::38:

hamilemisin cnm .bat nezaman olacak belirtin varmı:24::24::24::24:
Hamile degilim cnm hamilelik takvimi yaptim ugur getirsin die 4 gun kaldi Bat a

Back
X