• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaklaşık 3 ay sonra evlenicezz... inşallaaah..
ama ihtimal yokmu şimdi? eczacı arkadaşım böyle söyledi buna ne demeli. Ya hastayken iliskiye girildiginde kan durmazmıs o yumurtaliklarin catladigi icin kan geliyomus hastalik donemlerde yumurtaliklar dahada belirgindir yani sperm geldiginde yumurtaliklara daha kolay yapisir dollenme orani cok cok fazladir hatta bebek sahibi olamayan ciftlere doktorlar esiniz hastayken iliskiye girin derlermıs dedi. bence bi ihtimal :S :S mantıklı değilmi söylediği...

değil canım,zira dökülen rahim içi tabakası dedim ya az önce,o tabaka döllenme olursa bebek yerleşsin, tutunsun ve beslensin diye oluşur ve döllenme olmayınca regl esnasında yum.ile birlikte vücuttan atılır.Bu durumda döllenme olsa dahi ki çok zor,yerleşme olmaz,çünkü rahim yerleşmeye uygun değildir artık,dediğim gibi,uzun süredir araştırıyoruz arkadaşlarla,ilk defa böyle birşey duydum.

hiç bi ihtimal yokmudur hamile kalmamda? :( sizce.... 2 defa boşaldı üstelik ihtimal yokmudur :(

canım moralini bozmak istemem ama yoktur bence,hem bak biz kaç aydır deniyoruz testlerle,kürlerle uğraşıyoruz,olmayınca olmuyor hemen moralini bozma,reglin bitsin başlarsın çalışmalara,diyelim dün regl oldun,ayın 19 undan itibaren gün aşırı çalışın, normali budur yani.herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda

hiç bi ihtimal yokmudur hamile kalmamda? :( sizce.... 2 defa boşaldı üstelik ihtimal yokmudur :(

Eger arkadasin senin hamile kalmani istemiyorsa eczaci arkadasin seni kandirmis. Hicbir doktor boyle bir aciklama yapmaz cunku yanlis bilgi kesinlikle hamile kalmazsin bu sekil. Nacizane fikri. 3 ay sonra evlendikten sonra cocugu dusun derim cunku dunyanin binbir hali var ne olacagimiz belli olmaz

gerçekten mi :( ya canım ihtimal olmazmı peki küçük olasılık bile ne bileyim :(

canım moralini bu kadar bozmadan önce topikte biraz geçmişi oku isrersen,bizim yıllardır evli olup halen çocuk için uğraşan,tedaviler gören,tam oldu derken çocuğunu kaybeden arkadaşlarımız var,senin evlenmene daha üç ay var,yaşın da genç anladığım kadarıyla,bu karamsarlığı at üstünden,hem yanlış anlama ama bu aceleniz ne onu da anlamadım,sonuçta senin özelin tabi ama dünyanın bin türlü hali var,gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Son düzenleme:
Malesef kumsal ufakta olsa bi ihtimal yok.
ben 2 yil sonra hamile kaldim bi cogumuz cok ugrastik hemen oyle hamile kalinmiyor herkeste ayni degil ama yanlis bilgilere takilirsan dahada uzar

kızlar Allahın işi değilmi bu :S ihtimal olamaz mı diye soruyorum size yardımcı oldunuz çok tşk ederim ama bi ihtimal olmazmı yinede :( :( :( :( ihtimalını soruyorum :(

kızlar size doyum olmaz ama yatıyorum artık,kızımla uyuyacağım bu gece,Allahım isteyen herkese nasip etsin,kızıma da kardeş versin innnnnşallllah....cümleten iyi geceler öptüm hepinizi

Yok yok yokk ihtimal sifir hamile degilsin bu sekil hamile kalamazsin ve adetliyken iliskiye girmek hem saglik acisindan hemde dini acidan cok tehlikeli.

ikimizde istiyoruz beraberiz zaten,normalde istekli değildi ilk defa istekli oldu çoçuğa karşı. adet döneminde ilk günü hamile kalma ihtimalı küçükte olsa yokmudur bunu merak ediyorum... adetten sonra test yapsam. ne bileyim kızlar gece gece şişiirdim kafanızı ama ihtimal hiç mi yok ALLAHın vergisi adetken kalınmazmı hamile sprem yapışmış vs bişey olamazmı:18::18::17::17:

kızlar Allahın işi değilmi bu :S ihtimal olamaz mı diye soruyorum size yardımcı oldunuz çok tşk ederim ama bi ihtimal olmazmı yinede :( :( :( :( ihtimalını soruyorum :(
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilk önce adetliyken ilişki pek önerilmez sağlık açısından ve dini açıdan... Erkek arkaşının mikrop kapma olasılığı ve sonrasında bu mikrobu sana geri bulaştırması olasılığı dini kısmını söylemek istemiyorum eğer müslümansan ve regl ölüyorsan zaten gerekleri nedir bilirsin...
ikincisi yumurtlama dönemi olarak adetin 10. Gününden başlanarak gün aşırı çalışma yapılır ve bu adet döngüne göre hesaplanır
üçüncüsü de çok fazla ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürür bence bütün bunları biraz araştır

ikimizde istiyoruz beraberiz zaten,normalde istekli değildi ilk defa istekli oldu çoçuğa karşı. adet döneminde ilk günü hamile kalma ihtimalı küçükte olsa yokmudur bunu merak ediyorum... adetten sonra test yapsam. ne bileyim kızlar gece gece şişiirdim kafanızı ama ihtimal hiç mi yok ALLAHın vergisi adetken kalınmazmı hamile sprem yapışmış vs bişey olamazmı:18::18::17::17:

Sen ne duymak istiyorsun anlamadim ben seni. Hayir diyoruz ya kafami buluyorsun sen. Bu ne israr evlenmeden oncede bukadar israrla isteyenide ilk defa goruyorum. Hamile degilsin olmamazsin bu sekil devam edersende hicbizaman olamazsin. Regliyken iliskiye girilmez bu bir iki evlenmene daha varkende cocuk istemen dogru degil bu iki 3 ureme nasil olunur onu arastir oku bilgilen 3 ay sonra evliyim gebeyim cok mutluyum diye gel buraya yaz

Back
X