• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anaaaammm, kızzz kıyamam sana, çok zor yaa, böyle hayat geçer mi:50: ayy sen evlenmeden önce biliyor muydun bu kadar olduğunu? ailenle fln gidip geliyor musunuz bari?

amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..

evet yaa cidden çok kötü olmuş, ben düzelir yine diye bekliyordum ama... hala aynı. yazılanları kaçırıyorum hep böyle, cevap veremediğim olursa kusura bakmasın kızlar :1:

iyiyim ben de napayım, karlar altında kaldık burda :18:

iyiyim canım benim, napayım, kızlara laf yetiştiriyorum işte :1:

bacımmmm bayrmdan beri anamı görmedim hiçç :43::43::43:2 defa dr hst ye gitim hepsi buu hiç dışarı cıkmıyom kii :14:evlnmeden önce bukadr deildi evlendi cokk deiştiii cokkk:14::14:ahh bacım ahh derdim cok aslında kimsenin basını şişşrmk istemiyomm:14:

amann aynı seyler yaa dün girmiş burdaki yazıları okuyoo erkek varmı diye face girmiş kim var kim yok diye tek tek facedeki mesjları okuyo oynatacamm vllaaa dizi varyaa niyaziye dedim ki ayy kuzuma yazıkk hali kalmadı dedim benim içn üzlme disisi hani buke falan yasakladı kalktı kanl deiştrdi artık bu diziyi izlemk yok diyoo :27::47:bnde seviyom intrntten bakıyommm:9::9::9:

Ooo canım senin eşin yine buraya face e izin vermiş benimki hayatta katlanamaz lafını ettirmiyor benim de bi tek burası var işte bunu da bilmiyor... Aynen o da öyle ya bişi izliyoruz ben de bazen öyle tepkiler veriyorum kafanı kırarım diyo bana :D:D:D Harbiden psikopatlar he :D

amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..

Canım ilk olduğu için doktor bişiye gerek görmedi.. Hatta dedim genetik inceleme varmış ondan istiyorum dedim biz zaten patolojiye gönderiyoruz dedi genetik incelemede zaten anomali olarak gelir sonuç çok uzun ve gereksiz bir test dedi.. Pıhtılaşma sorunu da olsa zaten kanda o görülüyor bu teste gerek yok felan dedi ne bilim.. Bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.. Senin pıhtılaşma sorunu hangi testle çıktı canım?

Tatlışllar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Çok da kaynatmayın. :21::21::21::21: Okuyamıyom sonra. Hem de kıskanıyom ben yokkken ne çok sohbet etmişiniz diyeeee. :35::35::35::52::52::27::27::27::37::37::37:

Hepinizi öpüyorummmm :54::54::54::54::54:

Pisikomm seni boyle gormek cok guzel.. :16::16:
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..

Herkes iyidir insallah.. :44::16::16:

Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur.. :16::16:
Simdiden gecmis olsun..

sende hgggggggggggggg bacımmm:46::16::54:

Ooo canım senin eşin yine buraya face e izin vermiş benimki hayatta katlanamaz lafını ettirmiyor benim de bi tek burası var işte bunu da bilmiyor... Aynen o da öyle ya bişi izliyoruz ben de bazen öyle tepkiler veriyorum kafanı kırarım diyo bana :D:D:D Harbiden psikopatlar he :D

Canım ilk olduğu için doktor bişiye gerek görmedi.. Hatta dedim genetik inceleme varmış ondan istiyorum dedim biz zaten patolojiye gönderiyoruz dedi genetik incelemede zaten anomali olarak gelir sonuç çok uzun ve gereksiz bir test dedi.. Pıhtılaşma sorunu da olsa zaten kanda o görülüyor bu teste gerek yok felan dedi ne bilim.. Bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.. Senin pıhtılaşma sorunu hangi testle çıktı canım?

kıss bacımmm benm face deilki onun facesi kerdşlerm falan ekli ordan konuşuyomm :9: benim facemm yedirir yaa bnaa :9::9:

Pisikomm seni boyle gormek cok guzel.. :16::16:
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..

Herkes iyidir insallah.. :44::16::16:

Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur.. :16::16:
Simdiden gecmis olsun..
bebiiiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiii:16:iiiiiiiiimmm monbebeeemmmmmmmmmmmmm güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sende hgggggggggggggg bacımmm:46::16::54:

Canim hosbulduk.. nasilsin ??
Ya ben biraz okudumda.. esine kizdim sanada cok uzuldum canim yaa..
Benim esimde cok cok ama cok kiskancti..dayimi falan aramak yasakti o kadar.. bende dinliyordum.. makyaj yapma sunu giyme bunu giyme basta hosuma gitii.. ama baktim bu sapitiyooo iyice.;etrafimda kimse kalmadi arkadas falan.. bi gun tartistik adam aldi basini giti hava aldi falan arkadaslarini gordu geri geldi.. Benim o an arayacak kimsem kalmamisti.. cunku hep yasakladi arkadaslarimi.. ailemi..

O hayatin hergunun yasarken arkadaslari varken.. sen neden onun icin eve hapis oldun.. niye bu kadar dinliyosun ! yada ne hakla bu kadar yasak koyuyor ! Esimse esim ama benim annemle gorusmeme.. doktora gitmeme alisveris yapmam karisamaz..

Yanlis anlama nolur ama uzldum senin icin..:54:

İnşallah canım..

Valla ben kendimi bildim bileli çekiyorum :S

Hassas bir dönemdesin canım ya aklına neler de getirmişsin sakın öyle düşünüp kendini doldurma eşine karşı... İnsanın en çok zarar göreceği şey yine kendisine yaptığıdır.. Lütfen bu kadar üzme kendini.. İçinin rahatlamasını istiyorsan eşinde de o anlayış varsa dünkü yaşadığın duygu karmaşasını anlatırsın güzel bir dille o da sana ne kadar yanlış anladığını söyler canım sıkma canını..

Kizlar aksam farma karisikti sonra dondu optu beni brn agliyodum o uyuyodu bende optum snra onu boyle bisiden nasil suphe ederim dedim yapmamistirvdedim yapmaz benim kocam offf ben bunalimami griyorum acaba ya nesen byle oldum ben :-(:-(

Back
X