Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım bak banada öyle dedıler hamiş oldugumu ogrendım. tabıı herseın hayırlısııı

mltm canım özelliklede seni görünce çok umut ettim varya ne güzel haberler verdin sürekli seni takip ettim yani ordaki duygularını bende yaşamak istedim ki inşllah yaşarım bende o mektubun cok duygusaldı

hicranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bacımm aminn de balımm oglum senin bebegim içn aytl kürsüyü okuyoo elini göbüşünee koyy amin de dedim ki abisi bebiş için okuda hayrlısı olsun dedim hemn okumaya başladı tm ane okuyum bebiş için dedi
kurban olsun annesiiiii :

beklemek çok zor ama bekleyip üstüne kaybetmek daha zor rabbim korusun yavrularimiziii hic kaybim olmasada korkularim çok büyük meltemimmm cok bekledim
canımmm benımm rabbımm o acıyı düşmanıma bile yaşatmasınnn. sende hıc korkma canım benım yıyecek ekmegı varsa rabbım dunyaya getırır Allahın ıznıyle. bolede dusunup bebegı uzme canımm benımm
benim yemegim var da canim hic istemiyor yemek

hımm ama ac durma canım benım yok maaalesef yapıcamm sımdı

benim dünden yemegim varr yaprk sarma tarhana corba bide karnıyarık yanına bide salata yaptım mı bitti gitti
ohhhhh hazırrr herseyyy
mltm canım özelliklede seni görünce çok umut ettim varya ne güzel haberler verdin sürekli seni takip ettim yani ordaki duygularını bende yaşamak istedim ki inşllah yaşarım bende o mektubun cok duygusaldı

canım benım yaa rabbım o mutlulugu herkese sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınnn ınsallahhhhhhhh. rabbım hayırlı zamanda sızede hayırlı evlat versınn canımmm

ohhhhh hazırrr herseyyy

canım benım yaa rabbım o mutlulugu herkese sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınnn ınsallahhhhhhhh. rabbım hayırlı zamanda sızede hayırlı evlat versınn canımmm

amin inşallah canım anne olmak isteyen ve anneliği hakeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…