selam kızlar napıyorsunuz? valla geçmişi hiç okuyamadım umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir
yemek yapma saatıı yaklasıyorrrrrr yaptınız mı aksam yemeklerınızıı
ass bebeğim hg nasilsin
benim yemegim var da canim hic istemiyor yemek
aynen canım bak banada öyle dedıler hamiş oldugumu ogrendım. tabıı herseın hayırlısııı
selam kızlar napıyorsunuz? valla geçmişi hiç okuyamadım umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir
gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez bebeğim
canımmm benımm rabbımm o acıyı düşmanıma bile yaşatmasınnn. sende hıc korkma canım benım yıyecek ekmegı varsa rabbım dunyaya getırır Allahın ıznıyle. bolede dusunup bebegı uzme canımm benımmbeklemek çok zor ama bekleyip üstüne kaybetmek daha zor rabbim korusun yavrularimiziii hic kaybim olmasada korkularim çok büyük meltemimmm cok bekledim
benim yemegim var da canim hic istemiyor yemek
bazen böyle buhranlarda oluyorum hasretim
hoşgeldin canımmmm, iyilik walla sen nasılsın?selam kızlar napıyorsunuz? valla geçmişi hiç okuyamadım umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir
ohhhhh hazırrr herseyyybenim dünden yemegim varryaprk sarma tarhana corba bide karnıyarık yanına bide salata yaptım mı bitti gitti
mltm canım özelliklede seni görünce çok umut ettim varya ne güzel haberler verdin sürekli seni takip ettim yani ordaki duygularını bende yaşamak istedim ki inşllah yaşarım bende o mektubun cok duygusaldı
kimse yok mu başka...ben duasını yapıyorum ALLAH kabul etsin...
ayyy cokk duygulandim canimmm yaa allah razi olsun senden ve oglundan
umut olmazsa ölürüz yaa
nee duası buu bacım ALLAH kabul etsinn inşşş
ohhhhh hazırrr herseyyy
canım benım yaa rabbım o mutlulugu herkese sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınnn ınsallahhhhhhhh. rabbım hayırlı zamanda sızede hayırlı evlat versınn canımmm
bazen böyle buhranlarda oluyorum hasretim
Inan hep zorla yiyorum hele bugün hic canım istemiyor
benim dünden yemegim varryaprk sarma tarhana corba bide karnıyarık yanına bide salata yaptım mı bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?