• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohhhh sabahlar olmasin monbebem hasret gider missiniz ne güzel ins bende cumartesiyi bekliyorum formasiz incem sahaya wallA
Ohhh Olmasinnn gamzemmmm.. olmasin... formasiz sahalar daha guzel beaaa.. Cumartesii gelsin.. gamzemm sevinsinn.. :52::52::52:
Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama :16::16::16:
Dogum gunun kutlu olsun.. insallah yeni yasinda bebegin sana gelir.. Her zaman biraz naz cok iyidir.. :34: :16::16::16: :54::54:
merak etme cnm o oyun odasını en emniyetli şekilde yaptıracam...olmadı kahve keyfini deniz manzarası yerine oyuncak manzaralı yaparız :)

facede görseller konuşuyo cnm, muhabbet burda :) ama sana bi sır vereyim monbebecimmmm maşallahhhhhhh çok çok güzel bi kadın

biraz çıksın da göbişim arada atarım cnm size :) şimdi kavuna benziyo :)

Insallah o gunleri gorelim gelsin bebislerimiz.. allah'im herseyin hayirlisi versin..
Bebisimmm cok sagol.. o senin guzelligin bitanemmm.. oyle deme.. :17::17::17: masallah burda ki butun kizlar secilmis hepside guzel.. Senin kalbinin guzelii yuzune vurmus hamisimm.. :16::16::16::16:

Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama :16::16::16:
İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMMMM İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ DOĞDUN BİTANEMMMMMMMMM
ALLAH'IM BUGÜZEL İNSANA EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİNİ BEBEĞİNİ VER İNŞALLAH...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOKÇOK ÇOKÇOKÇOKÇOK MUTLU OLUNNNNNNNNNNN:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dualarımdasın cnm, stres yapma miniğini görüp geleceksin...

ya ama yaaa siz buluşunca ben çatlarım, bi de kahveli fotolarınızı atarsanız döverim sizi ona göre :)

merak etme cnm o oyun odasını en emniyetli şekilde yaptıracam...olmadı kahve keyfini deniz manzarası yerine oyuncak manzaralı yaparız :)

facede görseller konuşuyo cnm, muhabbet burda :) ama sana bi sır vereyim monbebecimmmm maşallahhhhhhh çok çok güzel bi kadın

biraz çıksın da göbişim arada atarım cnm size :) şimdi kavuna benziyo :)

EN GÖRDÜM MONBEBEMİİİİ ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN:nazar: KAHVELİ FOTOLAR İLLAKİ GELİR SENDE GELİRSİN KUZUCUMMMMMM AYARLARIZ SANA GÖRE DE
hoşbulduk canlarımmm ıyıyım cok sukurr sız nasılsınız saglık ocagından geldım[/QUOTE

tam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk :47:
SONUÇLAR NASIL MELTEM KARDEŞŞŞŞ:9::9:
ÇAĞIR BİR KADIN TEMİZLESİN KIZ UĞRAŞMA

günaydınnnnnnn kızlarr :3:
dünden beri çokkk sayfa birikmiş şimdi onları okuycam üşenmeden :)
ama önce dünü anlatayım dedim :)
güzel haberi aldıktan sonra ofise gittim öncesinde hazırladığım kutuyu kargodan bir poşete koydum ve çaycıya verdim ben ofise çıktım eşimle otururken çaycı geldi abi sana kargo geldi sabah unutmuşuz vermeyi dedi :) eşim aldı bende video kayıdına başladım çaktırmadan evirdi çevirdi isim falan yok ya bombamı ki dedi güldü ve açtı :)
mektubu okurken ara ara bakım sesli gülüşünü unutamam birde küçük ördek yavrusu gibi suratını tek cümlesi vallamı oldu ve sarıldık :) uzun süre öyle kaldık :)
kv ve babama aldığım süpriz ler hala kargoda eee durabilirmiyiz hemen çarşıya çıkalım buluruz dedeli babanneli eşya lütfen bu akşam açıklamalıyız dedi :) hemen çıktık vee bulduk cicileri onlarıda 2 kutu yaptık onlarada mektup yazmamı istedi yazdım bende akşam kv gittik size yılbaşı hediyelerini şimdiden aldık dedi hadi açın yemekten önce :) dedi
kv ve kp beni çok severler evlet gibiyim onlara ve torun için benden başka şansları yok tek ve son olucak :(
tekli koltuklara ayrı ayrı oturttuk eşim camerasını açtı onları da çekti :) ilk açan babam oldu veee ayakları havaya kalktı adamın :) annem koca bir kahkaha patlattı :)) allah yüzlerini hep güldürsün inşallah :) biz kuzenlere önceden haber vermiştik biliyorlardı akşamki süprizi ve butun akşam hepimizin tlfn durmadı :) evet nazardan korkuyoruz ama yaa biz dayanamadıkkii :) cümle alem biliyor artık hele kendi annem ilan etti bile facede :) kp de genç yaşımda dede oluyorum yazmış :) akşam 5 gibi dr çağırdı görmeliyim seni dedi gittik ilaçlarımı yazdı ilk dosyamı hazırladı.
geçmişinde düşüğün yok ama ağrım var diyorsun şimdi her ihtimale karşı sana bir ilaç vericem ve lütfen 1 ay bunu kullanmaını istiyorum tek sorun baş dönmen olucak ama dayan olurmu dedi burda duymuştum o ismi hemen PROGESTAN mı dedim aferin dedi :) aynen .
tabi kullanmamıştım ya akşam ilk dozu aldım anammm yarım saat sonra 70 lik içmiş gibiydim ben yaa yürüyemiyodum bile 12 di saat allahtan ben yatıyorum dedim ve yattı şimdi kullananlara bir sorum var. GÜN İÇİNDE BUNU ALICAM YA ETKİSİ NEKADAR SÜRÜYOR NEKADAR SARHOŞ GİBİ GEZİCEM BEN :( ufak oğlum var çünkü tam okuldan geldiği saatler napıcam :)
:52:

canım cok güzel haber vermişsin ben daha esimin ailesine söylemedim zira sevmezler beni en son onlara soylim diyorum :9::9::9:

Ohhh Olmasinnn gamzemmmm.. olmasin... formasiz sahalar daha guzel beaaa.. Cumartesii gelsin.. gamzemm sevinsinn.. :52::52::52:

Dogum gunun kutlu olsun.. insallah yeni yasinda bebegin sana gelir.. Her zaman biraz naz cok iyidir.. :34: :16::16::16: :54::54:

Insallah o gunleri gorelim gelsin bebislerimiz.. allah'im herseyin hayirlisi versin..
Bebisimmm cok sagol.. o senin guzelligin bitanemmm.. oyle deme.. :17::17::17: masallah burda ki butun kizlar secilmis hepside guzel.. Senin kalbinin guzelii yuzune vurmus hamisimm.. :16::16::16::16:

cnm çok teşekkür ederim, enerjimiz geçiyo birbirimize ne güzel yaaaaa...

İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMMMM İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ DOĞDUN BİTANEMMMMMMMMM
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOKÇOK ÇOKÇOKÇOKÇOK MUTLU OLUNNNNNNNNNNN:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

EN GÖRDÜM MONBEBEMİİİİ ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN:nazar: KAHVELİ FOTOLAR İLLAKİ GELİR SENDE GELİRSİN KUZUCUMMMMMM AYARLARIZ SANA GÖRE DE
hoşbulduk canlarımmm ıyıyım cok sukurr sız nasılsınız saglık ocagından geldım[/QUOTE

cnm ben geçen hafta annemlerle gelecektim ama ikili test vardı biliyosun bi de kar kış cesaret edemedim, markete bile gitmiyorum 2-3 gündür evdeyim sürekli. ama nisanda bebek alışverişi için gelmek çok istiyorum.

Catlamıstır balım bende akdeniz anemisi var kan veremem kusum ya kanım az zaten cıkarsa cıkar napalm kusum :1: varsa vardır insallah
aaaaa geçmiş olsun canım, akdeniz anemisi hastası mısın yoksa taşıyıcı mısın?

ben de facebookumu 2 sene önce kapattım, kullanmıyorum..

ben ov testine adet bttikten bir hafta sonra basladım..
yani adetin 12. günü fln mı oluyor? acaba erken yumurtladın da, şimdi de hamiş misin diye aklıma takıldı canım ya...
ben hala çift çizgi görmedim, bugün adetimin 17. günü :( sanki koyulaşacağına, daha da silindi gibi...

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ciğerleriimmmmmmmmmm:3: :3: :3: :3: :3: :3:
hoşgeldin topraaammm :16: değerin çıkmış hadi gözün aydın, yarın kendi doktorun da tekrarlar muhtemelen, katlamış mı diye bakar :34: hadi hayırlısı

oyyyy, doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir ömür geçir inşallah bütün sevdiklerinle ailenle birlikte :16:

Bebeğim ılaydanın cok cok slm var tebrij ediyo seni ve vizeler falan ugrasiyo yaza bebek isine baslayacakmis yeniden :)
ilayda niye gelmiyor canım ya buraya?

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

sonucumm ıyı canım kan degerım 99.41 cıktı yarında randevum var doktora bakalım o ne dıcek :) :) :) valla bılmıyorum canım artık yavaş yavaş yapıcam :)))

canım bende çıkarıyorum ama moral bozmak yok bana dr.um söylemişti mide bulantisi iyidir sıkı tutunduğunu gösterir demişti o yüzden birazcık bulansın yahu (gerçi benim hic durmuyor oda zor yaaa:37::37::37:)

aaaaa geçmiş olsun canım, akdeniz anemisi hastası mısın yoksa taşıyıcı mısın?

yani adetin 12. günü fln mı oluyor? acaba erken yumurtladın da, şimdi de hamiş misin diye aklıma takıldı canım ya...
ben hala çift çizgi görmedim, bugün adetimin 17. günü :( sanki koyulaşacağına, daha da silindi gibi...

hoşgeldin topraaammm :16: değerin çıkmış hadi gözün aydın, yarın kendi doktorun da tekrarlar muhtemelen, katlamış mı diye bakar :34: hadi hayırlısı

oyyyy, doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir ömür geçir inşallah bütün sevdiklerinle ailenle birlikte :16:

ilayda niye gelmiyor canım ya buraya?

Tasıyıcıyım.tatlım ama kucukken kan kanseri riskim varmıs kan degerim cok düsük kan verirken bayılırım hep

cnm çok teşekkür ederim, enerjimiz geçiyo birbirimize ne güzel yaaaaa...

cnm ben geçen hafta annemlerle gelecektim ama ikili test vardı biliyosun bi de kar kış cesaret edemedim, markete bile gitmiyorum 2-3 gündür evdeyim sürekli. ama nisanda bebek alışverişi için gelmek çok istiyorum.
AMAN KUZUM DİKKAT ET NOLUR
Eger hamile kalırsam sut hormonu düsürür mü ya
hiç bilmiyorum lilimmmmmm inşallahhhhh

Back
X