canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu
aman maşallah iyi olun

belirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum

ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam
ooooo, işin zor desene canım :26:
gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?
bunu ancak doktor yorumlayabilir arkadaşım... biz ne desek boş şimdi