• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benm kilo almamam lazım bebiş glene kada r yumurtalıklar çalışmıuyo kilo alınca bu yüzden almaya korkuyorum dengeli olmam lazım hem verimde hamiş olunca hepsini geri alırım
Dogru coook dogru cnm bendr dikkat ediyrum ama veremedm bakalim dogumdan sonra veririm canimm
Reglin gelsin öyle kaldır canım ya .
beraber kaldıralım haftasonu :5::5::5:

Sen olumsuz düsünme canımmmmm yaaa bence senin gerek kalmıycak hayatım

canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu :34:

aman maşallah iyi olun :34: belirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum :1: ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam :1:

ooooo, işin zor desene canım :26:
gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef :(

Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?

bunu ancak doktor yorumlayabilir arkadaşım... biz ne desek boş şimdi

dr sorunum var canımm ıkılı tset yaptırdım degerlerını bıle solemedı ense kalınlıgı bebgın boyu falan onu bırak ultrason resmını bıle vermedı çook sinir oldummm...:47::47: hinlik edip bılımıyo ayagına yatıp bebgın boyunu sordum onuda zorakı soyledı... dedıgı tekiey heriey cok ıyı problem yok bukadar dedı dahada sınır olduummm...:47::47: dru degıstırcem kısmetse... 24nde randevum var baska hastaneye gıdıyorum baska dra umarım husran olmazz....:44::44: bırazda canım sıkkınn başka problemım yookk..

canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu :34:

aman maşallah iyi olun :34: belirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum :1: ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam :1:

gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef :(

Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.

Tmm hayatım not aldım tsk ederim daha once hic hamile kalmadim 2 yıldır deniyoruz

Benim takvimide bi kopyalar misiniz :26::17:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 225 gün kaldı.
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin el plaklarında parmaklarının nerede olacağını gösteren sırtlar oluşmaya başlayacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 11-14 mm oldu. Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :) Anneler sabah bulantıları için akapunktur size yardımcı olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

yüksek yerlerde geziyoruz ikimizde desene :1::1::1::1::1:

Benim takvimide bi kopyalar misiniz :26::17:
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014 :nazar:Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 225 gün kaldı.
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin el plaklarında parmaklarının nerede olacağını gösteren sırtlar oluşmaya başlayacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 11-14 mm oldu. Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :) Anneler sabah bulantıları için akapunktur size yardımcı olabilir.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

10 kiloyu ne kadar sürede verdin canım.Bir de kaçtan kaça düştün.Darısı bana.Bir de şu amcanın yeri nerde ya.Hangi şehirde.İşe yararsa bana da yapsın.;Ben de pko luyum :(((

kurban byramından bu zmna kadar 86 dım 76 şuan ama bnm yağ oranm azmış diyetisyen öyle dedi şuan kime sorsam 60 kilo felansındır diyolar ben kiloluykende orentılı oluyorum allah kolarlık versin ama kilona dikkat et cnm

Dogru coook dogru cnm bendr dikkat ediyrum ama veremedm bakalim dogumdan sonra veririm canimm

Sen olumsuz düsünme canımmmmm yaaa bence senin gerek kalmıycak hayatım

Öyle mi diyorsun canım.Benim de bazen çok umudum kırılıyor.Bazen de acaba diyorum.Hayırlısı olsun ne yapalım.Regl olursam haftaya başka hastaneye gidecem.

kızlar hamile kalamayan arkadaşlar için 500 tane allahümme ya evelü okudum 10 tanede ayetel kürsi Allah kabul etsin daha okuyabilirsem yazarım.​

Allah senden razı olsun canım yaa..

HAyır yani doktorlara ne oluyorsa sonuçta kanı veren biz parayı veren biz neden bu kadar sorun ediyorlar anlamadım.. EN iyisi pembe bi yalan söylemek :))

kurban byramından bu zmna kadar 86 dım 76 şuan ama bnm yağ oranm azmış diyetisyen öyle dedi şuan kime sorsam 60 kilo felansındır diyolar ben kiloluykende orentılı oluyorum allah kolarlık versin ama kilona dikkat et cnm

Ben de ikinci haftamdayım canım.Hem akapunktur hem diyet.!.5 kilo verdim ilk hafta.Yağ oranı yüksekmiş benim.Yağdan vermem lazım.Sen spor yapıyormusun.Ben düzenli yapamıyorum yaaa:((( bir de diyet listen nasıl???neler var???

kuzum sen pro mu oldunnn :53::53::46:

Bebişim iyi canım yarın gitmeye gidicem... Ilk degerim battan iki gun sonra 126.4 cıktı canım
evet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyem :16:
canim benim adetden 2 gun sonra 247 cikti o zaman normal dimi
cok dusunuyorum hicranim ya bebegimi gormek istiyorum
annesine ordan el sallasin anne bak burdayim korkma benim icin desin
ben ultrasyona gitmek istiyomm:84:

Back
X