sır bebimim ne istesen sır bak benimde bulantim yoook bugün oldu biraz oda normal iştah da yoook onlara takılma... Benim dr ikinci testi gerek duymadı 12 gün sonra gittim keseyi gördüm şükürler olsun ki... Parayla alındığını biliyorum canım da gerek yoook para vermeye
büyük bir nimet bu canım.Yüzün çok zayıf olunca hem güzelliği azalıyor hem de yaşlı gösteriyor.Ben ne kadar kilo versem de bu yanaklar hiç gitmiyor ya... Hep elma gibi tombik tombik duruyor
bende özel gidiyorum ama sağolsun doktorum sormadan bir açıklama bile yapmıyor ..ya en azından ultrasona aldığın zaman deki bebek iyi gelişimi normal de bunu bile söylemiyor. bende bu yüzden değiştiriyorum gideceğim doktorun ücreti eski doktorumdan 10 tl. fazla ama olsun içime sinsin de fazla olsun en azında içim rahat eder.
annen doğru demiş canım kalp atışına kadar bekle ben 7+5 de gitiim. sürekli ultrasona girmek iyi değil, doktorlarda önermiyor..şimdiki anne adaylarına bakıyorum çok endişeliler kızlar biraz akışına bırakın ve hamileliğinizin tadını çıkarın benim ikinci hamileliğim belki diyeceksiniz bu yüzden rahatsın alakası yok ben ilk hamileliğimdede çok rahattım hamilelik testini adetim 10 gün geçmişti yaptım ilk kontrolüme 9. haftada gitmiştim.. bebeklerinizi Allaha emanet edin, zaten bu dünyada yiyecek ekmeği varsa durur , yoksa istersen hergün git doktora ultrasona gir faydası yok çok kaderci de olamamk lazımama çokda endişelenmemek lazım öyle değil mi?hicranim kanidami tekrarlamadin yoksa iki kez artisinsa bakmak icin gitdinmi?
cok soru sordum hicranim dimi aff et canim benim pro uyelik parayla kredikartiyla almak oluyor sayfa var ama nerde bilmiyorum bir bak istersen
oylemi canim benim
annemle konusuyorum ben gitmek istiyorum diyorum gitme kizim bekle diyor
bak bizim zamanimizda boyle sey varmiydi diyor bak sagsalim dogurdum sizi diyor
istahim az bulantim yok herkesde ayni olmuyor demekki
guzel yazin icin cok sagol tatlim icimi rahatlatdin
kızlar;
tekrar idar testi yaptım ve daha koyu 2.çizgi,oleyyyy değerim artmışşşşş heralde....
bide bu totem cetveli bende çıkmıyorrr((
büyük bir nimet bu canım.Yüzün çok zayıf olunca hem güzelliği azalıyor hem de yaşlı gösteriyor.
kızlar;
tekrar idar testi yaptım ve daha koyu 2.çizgi,oleyyyy değerim artmışşşşş heralde....
kızlar;
gözünaydın canım takvim için kullanıcı kontrol paneline giriyorsun ordan profili düzenleye gir bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yaz çıkıyor bebeğin doğacağı tarihi bilmiyorsan sat tarihini gir bebeğin doğacağı tarihi veriyor canımkızlar;
aynen bana da ole dedı ıcımde yasıyorum dıeee... ama bıraz yansıtsada gorebılsemm ıcınde tutsun bakalım daha 5 ay sonra napacak bakalımmm sıkıysa ıcınde tutsun ozamann...
hic sanmıyorum ya böyle gider
aynen canımm benımde ıcım rahat olsun... sonuçta bebegımın saglıgı ıcın herseyı ıncıgına kadar olmasada bılınılmesı gerekenlerı bılmek ıstıyorum....
nutez hamilemisin sen yoksa sendemi totem yaptın..gözün aydın güzelim maşallah :)
gözün aydın güzelim maşallah :)
kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
RABBİME HAMDOLSUN DEĞERİM 50 den 133,63' e çıkmış
eVET CANIM BİLİYORUM YAPMAM GEREKIYOR AMA SOĞUKLARDA ZOR OLUYOR.PİLATES TOPU ALDIM VİDEO ACIP BAKARAK YAPIYORUM FALAN AMA.AKŞAM ÇOK YORGUN OLUYORUM PEK YAPAMIYORUMallah kbul etsin cnm başlrda bnm de yokru pilav bu geldi yenilik oldu cnm ama spor çok güzel hep yağdan veriyorum verdim kilolarımı cnm spor yap bence
kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cokk cokkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?