çekebildimiz kadar zeycanım 5 de burda ol nolur yada duayı bana özelden yollarmısın ben ekliyim sen olmasan datamam canım inşallah sayı belli mi ....![]()
Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekebildimiz kadar zeycanım 5 de burda ol nolur yada duayı bana özelden yollarmısın ben ekliyim sen olmasan datamam canım inşallah sayı belli mi ....![]()
kizlar ya doktorumla konusdum
cok moralim bozuldu
sol tarafim agriyor dedim
dis gebelik ola bilir dedi git kan ver dedi artmissa bebekiyi dedi
artmamis sa dis gebelik cocuk sol kupde kala bilir dedi
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
Canım tebrik ederim Allahım saglikli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin ins :) cok güzel bir kızın olue inssüpersin canım yaaaa hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim,seninde en yakın zaman da inşaallah RABBİM gönlüne göre versin
son 30 kişi umarım onlarında güzelhaberlerini alırızz...
![]()
Ins canim yaa listemiz harika inanilmaz güzel maşallah allhim hepiniz sağlıklı minikler doğurursunuz ins
allah kabul etsin cnm. Ben 500 deyim. Boş boş oturana kadar devam edeyim bari :)
evet cnm burda veriyolar numaralarını. Para için yaptıkları şeye bak ya. Benim doktorum iyi ama saolsun takip eder her şeyi.
Kıskandımmmmm zikirmatigini :) çok güzelmiş. Benim de çektikçe çekesim gelir bununla yaaa...mavisi de vardı sanırım sende ben mi yanlış hatırlıyorum?
cok moralim bozuldu
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
canım hayırlı olsun bebişin ben demiştim 130 çıkar diye ayy çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına inşallah bebeğinikııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
RABBİME HAMDOLSUN DEĞERİM 50 den 133,63' e çıkmış![]()
canımmmm bı kan sonucunu ogrenmedennn bozmaaa moralını verdın mı canım kan
yarin vericem kan kizlarcnm bozma moralini hemen ya. bana da öyle demişlerdi. sol kasık ağrısı gayet normal bişi. dış gebeliğin belirtisi de olabiliyor ya o yüzden öyle demiştir doktor. bi baktır bakalım beta hcg kaç olmuş. rahatlarsın.
cok moralim bozuldu
cok uzuldum
cok moralim bozuldu(((
Canım tebrik ederim Allahım saglikli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin ins :) cok güzel bir kızın olue ins
Ins canim yaa listemiz harika inanilmaz güzel maşallah allhim hepiniz sağlıklı minikler doğurursunuz ins
aminn canım inşallahh.....
yarin vericem kan kizlar
insallah hersey dualarimizdaki gibi olur dediginiz gibi olur
insallah Rabbim bebegimi bana bagislar
cok korkuyorum![]()
sana da alim canımevet mavi sarı siyah kırmızı renkleri mevcut.kırmızım bozuldu ama.sarı da kv verdim.çok pratik oluyor bunlar ya.tesbihten çok daha kolay
yarin vericem kan kizlar
cok korkuyorum![]()
yarin vericem kan kizlar
insallah rabbim bebegimi bana bagislar
cok korkuyorum![]()
olacak demi lilim.olacak inşallah yaa.allah'ım duy sesimizi sen büyüksün.bize senden başka yerdım edecek kimse yok .....bizleri evlat hasretiyle sınama...amin amin amin...
zycanım allahümme ya evvelü sende 5 de duasını ekler misin bize
yarin vericem kan kizlar
cok korkuyorum![]()
Eki Görüntüle 893540 kızlar selam şuan ultrason görüntülerinize ve yorumlarınza çok ihtiyacım var kontorle gittim doktorum idrar torbam sıkışık olduğu için göremedi karından vajinal baktı böyle belli belirsiz bir kese var ortada siyah içime hiç sinmedi ama biyokimyasal gebelik değil dedi. 5+1 günlük hamilesin haftanla uyumlu dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. benim hala içim çürük. ilk gittiğiniz ultrasonlarınız varsa yayınlarmısınız şuan çok huzursuzum.![]()
Ben 400 tane çektim kızlar Allahim kabul etsin dualarimizi agziniza yureklerinize minikleeinize sağlık i