• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...

Benim bel agrim ve kasik agrim devam ediyo uyku duzenim kacti falan:31:

Serap ablamm iyiyiz şükür bu gunumuze sen nasilsin

iyiyiz biz Allah a şükür... misafirlerini fazla yorulmadan ağırla canım.. dikkat et kendine.. ve bebişine...:16::16:

kontrole gidecektim canım. sonra da ayrıntılıya girecektim ama bizim doktor kayıp :) ayrıntılıyı başka birisi yapıyor. ama sonrasında kiminle konuşacağım:14::14: bu doktor çok iyiydi doğum konusunda.. şimdi bir kaç araştırma yapıyorum hangi hastaneye gitti diye inşallah bulurum.

inşallah bulursun cnm ya, o da ayrı bi sıkıntı...doktor değiştirmek de zor...

Slmmm canlarimmm nasilsiniz bu ara yogundum misafir agirladim uc dort gun... Birde netimde sikinti var...

hicrannnnnnnnnnnnnn napıyosun? ben de aşırı yorgunum misafirle uğraştım, temizlikle uğraştım. cinsiyeti belli oldu mu miniğin?

bosver misafir ağırlamayı sen misafirliklere git millet seni agırlasın yahuuu
hicranım bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu

inşallah bulursun cnm ya, o da ayrı bi sıkıntı...doktor değiştirmek de zor...

hicrannnnnnnnnnnnnn napıyosun? ben de aşırı yorgunum misafirle uğraştım, temizlikle uğraştım. cinsiyeti belli oldu mu miniğin?
ne yapim canim bugun dinleniyorummm.... Temizlik hazirlik hizmet derken perte ciktim... Cinsiyetimiz belli degil teyzeler cunku dr kontrolumuze var daha ins gittigimde gosterir pampisini ciciler almak istiyorum

bosver misafir ağırlamayı sen misafirliklere git millet seni agırlasın yahuuu
hicranım bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu

Canimmmmm rabbim sabir metanet versin :5: cok uzuldum....

Ben fazla gitmiyorum misafirlige bana geliyolar ...... Cinsiyetimiz belli degil teysesii

ne yapim canim bugun dinleniyorummm.... Temizlik hazirlik hizmet derken perte ciktim... Cinsiyetimiz belli degil teyzeler cunku dr kontrolumuze var daha ins gittigimde gosterir pampisini ciciler almak istiyorum

Canimmmmm rabbim sabir metanet versin :5: cok uzuldum....

Ben fazla gitmiyorum misafirlige bana geliyolar ...... Cinsiyetimiz belli degil teysesii

Allah razı olsun canım benim

bizde haftaya gideceğiz kontrole o zaman belli olur herhalde dimi

ins kendi dr bulabilirsin ablam dr cok onemli.... Bende onumuzdeki kontrolde baska bi dr gidicem ins memnun kalirim

icranım kara ciçegim ceylan gözlüm selamlar tüm annişlere selam olsun göbişler bebişlerle dolsun su cuma günü hayrına aaminnnnnnnnnn:49::49::49::49:

canım benim inşallah 9 ay hiç gelmezler :16: bir idrar testi daha yap istersen canım. ya da kana git. bu bekleyiş seni daha çok yıpratıyor gibi

hayırlısı olsun lilicim. çok ağır spor yapma ama sen gene de :34:

başın sağolsun canım :5::5: Rabbim sana sabır versin. babanın da mekanı cennet olsun inşallah :54::54:

Deryacım canım nasılsın???
idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?

günydın bacımm naslsnn :54:

as bacımm hg :46:

nerelerdesinn sen kıı :9:
tünaydın bacımmmm, naberrr :54:

idare eder canım sen nasılsın? Çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etti, ona üzüldüm. Bir de işyerinde yoğunum 2 gündür, yoruldum. Onun haricinde iyiyim. Sen de ne var ne yok?

tünaydın bacımmmm, naberrr :54:

tünaydınnn balımmm iyidir ateşe devamm :1: senin nasl gidiyoo calışman gerekiyomuş bol bol :9:

Back
X