- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
sağol bebişimm evet hemen başlıcam inş dualarını eksik etme canımm...
canım şimdi baktım sayı 106 milyon.hızlı ileri yüzde 19-yavaş ileri yüzde 24-yerinde hareketli yüzde 13-hareketsiz yüzde 44 bizimki böyle...ürolojideki doktor sayısı cok iyi demişti birde e vitamini verdi eşime.benim doktorum ise sayısı önemli değil önemli olan kalitesi dedi morfolojide normal yüzde 6 sadece bu düşük dedi sık ilişkiye girerek hamile kalabilirsin dedi klomene başlattı.hatta öyler deyince ben dedim ki hocam eşim ürolojiye gitsin bunun bir ilacı falan vardır dimi dedim.eşinin gitmesi için henüz cok erken gitmesin biz 2 aylık bir klomen tedvisi başlatıcaz dedi.ben anlamıyorum da şimdi araştırmaya başladım değerler kötü mü canım ? bir tane vkimyasal gebeliğim var bu arada doktorum büyük ihtimal morfoloji kaynaklıdır dedi..hakkımızda hayırlısı cvanım inş hepimizin sağlıklı bebişi en kısa zamanda gelir Allah c.c. kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş...
Amin canım inşallah.Sizin değerler bizimkine göre gayet iyi.Bizim morfoloji %1 ileri hareket sıfır.Dr ben aşılama bile yapmam bu değerlerle dedi.Kendiniz hazır hissettiğinizde tüp yaptırın dedi.Canım sen bence kürlerle vitaminlerle biraz destek ve eşine.Allahın izniyle şansınız yüksek.L-carnitine ve L-arginine içeren besin desteği almak lazımmış.Vitamin kapsülleri var bunları içeren.Ben yukarda saydığım tabletleri araştırdım.Neofertili almayı düşünüyorum.xy complex içeriği daha iyi ama daha pahalı.Birde çakşır bitkisi çok faydalıymış canım.Allah yardımcımız olsun.Olmzsa birkaç ay sonra tüp yaptıracaz