• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben hamilelik tarihini daha iyi tahmin ediyorum sanırım :))) 2 kişinin cinsiyetini tutturamadım, 2-3 kişinin de tutturdum. ama seninki kız gibi geldi bana bi an :)

hımm sağlıkl olsunda balımm cinsiyeti benim için hiç önemli deyilll

günaydın kızlar nasılsınız :))) ben bugün klomene başladım hayırlısı benim için dua edinnnnn seviyorum sizleri :)))))

günaydın balımm iyiyiz tatlım sen nasılsınn bizde seni seviyoruz tatlım her zaman dualarımdasınızzzzzz:16::16::16:

neyse kızlar ben çıkıyorum uyku bastırdı biraz şekerleme yapayım gelirim sonra byyyyyyyyy :10::10::10::10:

hımm sağlıkl olsunda balımm cinsiyeti benim için hiç önemli deyilll

günaydın balımm iyiyiz tatlım sen nasılsınn bizde seni seviyoruz tatlım her zaman dualarımdasınızzzzzz:16::16::16:

iyiyim canımmm cok sağlo klomene başladım işte heyecanla pazartesi gününü bekliyorum acaba tek yumurtammı oluşcak yoksa cok mu :DD gerçi önemli olan döllenmeside :D hayırlısı bakalımm Dualrın için cok sağol canım Allah c.c. bin kere razı olsun inş hepinizden :))))

Back
X