• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın

maşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm

Selamm kızlarrr, nasılsınızz :54:

canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın
gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de :16:

maşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm

lilimmm nasılsın canım, yeni doktorun hayırlı olsun inşallah, bu tedavi bebişini getirsin inşallah hemencik :34: :54:

Canimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnn:16:
Selamm kızlarrr, nasılsınızz :54:

gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de :16:

Derya sen naptin canim kalp atisini duydunuz di mi ?

Ben erkek hissediyorum ;)) ama daha kimsede tutturamadim tahmini kendim haric:1:

ben hicranın kine erkek dedim cıktı minikbebişime erkek dedim cıktı bilmiyorum ama onlarda erkek hissediyordu zaten bence gamzenin kız gibi geçti içimden bakalım hayırlı evlat olsunn:16::16::16::16:

Kizlaaaar bende geldimm.

Gamze cinsiyete az kalmis kizz, hadi bakalim :21:kutunda ne hissediyosunn:37:
oyy ne güzel eski günlerdeki gibi :16: herkes gelse keşke:31:

oy oy bitanem iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyoo anlat bakalım havadisler sende :16::16::16:
lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadır :16:

Canimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnn:16:

Derya sen naptin canim kalp atisini duydunuz di mi ?
tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuz :nazar:

lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadır :16:

tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuz :nazar:

İnsallah musmutlu gelirsiniz canimm. Bizimde cumartesi kontrolumuz var:1: ben ne yapayim eksikleri almaya calisiyorum, buyuyorum bi yandan da :49::emir_bebek:

inşallahhh yolundadır cnmmm rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı bir hamileleğin olsun cnm benimm

ayy cnm benim ne güzell inşallah bende çok az kilo alırım yaaa daha dün gibi yaa günün geçmişti test yap test yap derken bak yakında doğcak lili hala bekliyor :1::1::1::1::1::1:

Hayirli zamanini bekliyor senin minik:1:
Herkes kilo olayina bi sey bulsa da bende memnunum az almaktan, doktorum da memnun;) hic bi hareketim kisitlanmamis oluyo boyle hem:1:

Back
X